60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar gerçi öğlen olmuş amasırnaşık şeyÖncelikle hepimizin gününü kutlarım bu dünyada değerli olduğumuzu unutmamalı ve unutturmamalıyızyerimseniben ben pirinç lapasını haftada 1 gün yapmaya karar verdim bugün sabah tartıldım 1 kilo gitmiş çok mutlu oldum :lepi:gerçi giden suydu ama olsun moral oldusositososito günlük yediklerimi gün bitiminde yazarım güzeller hihoyyyt sizler nerelerdesiniz keyifleriniz yerin de yaa.s.

FISTIKLARIMMMMMMMMMM

KADINLAR GUNUNUZZ KUTLU OLSUN... a.s.a.s.a.s.
ve
KANDıLıNıZ MUBAREK OLSUN...

Dün aksam hic yazamadım ya evde degildim... bu pirinç lapası olayı ne ben onu kaçırmışım galiba...
bu arada kızlar karbonhidrat diyeti ile 29 beden kotuma girdim..dar paça olup yukarı cıkması ve bacaklarımı sıkmıyo olması da ayrı bi hoşuma gitti...sanırım bu karbonhidrat diyeti işe yarıyo bende ama tartılamadım bi türlü...

canım senin de kadınlar günün kutlu olsun...pirinç lapasını nasıl tükettin biraz açar mısın
aralarda meyve vb.yedin mi:uhm:bu arada 1 kilo vermişsin tebrik ederim canım...kaydirigubbakcemile3sabah tartıldığımda bende de 1 kilo gitmiş görünüyordu ama bakalım doğrudur umarım...

Son düzenleme:
bugunluk raporumu veriyim kıslar
13.00 bi tabak lahana corbası
15.00 bi tabak ıspanak
18.00 bi tabak lahana corbası
20.00 bir portakal aralardada bi dilim ekmek attım agzıma yani toplam 1 dilim

15.00 bi tabak ıspanak

roselyn çok iyi gidiyorsun canım...ben de bu akşam ilk lahana suyumu içeceğim...tabi lahana hala bozulmadıysa...alalı çok oldu da...:1rolleyes:

canım aralarda meyve yedim bol yeşillik de yedim yeşil çay,siyah çay,kahve de içtim ama şekersiz tabii gerçi ben şekersiz kullanıyorum bunları zatena.s hiç süt,yoğurt türü bir şey yemedim bi de cnm ben günlük sporumu da yaptım işte tek farkı pirinç lapası ve bol yeşillik yedim suyumu da içtim illa şu kadar su içeyim demedim ve de yediklerime dikkat ettim umarım yarın sabah tartıldığım da yine 60 kilo olurum o bir kiloyu geri istemiyorum benklava: yarın sabah tartılır yazarım güzelim:dance:

15.00 bi tabak ıspanak

süpersin cnmdelikafadulden Allah nazardan saklasın yaza kadar hepimiz fazlalıklarımızan kurtulacağız inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…