canım aralarda meyve yedim bol yeşillik de yedim yeşil çay,siyah çay,kahve de içtim ama şekersiz tabii gerçi ben şekersiz kullanıyorum bunları zatena.s hiç süt,yoğurt türü bir şey yemedim bi de cnm ben günlük sporumu da yaptım işte tek farkı pirinç lapası ve bol yeşillik yedim suyumu da içtim illa şu kadar su içeyim demedim ve de yediklerime dikkat ettim umarım yarın sabah tartıldığım da yine 60 kilo olurum o bir kiloyu geri istemiyorum benklava: yarın sabah tartılır yazarım güzelim:dance:
canım benim bu pirinç lapası ne işe yarıyo nasıl uygulanıyo, anlataiblir misin acaba
merhaba kızlar a.s.
nasılsınız maşallah güzel sonuçlar alınmaya başlamış hihoyyyt pimeacığım 29 beden kotu giyebilmene sevindim karbonhidrat diyetinden sonuç almana da sevindim çok güzel ya herkes elinden geleni yapıyor :teytey:
roselyn sende çok iyi gidiyosun canım süper bi başlangıç yaptın başarılar a.s.
candycim sende 1 kilo vermişsin tebrik ederim a.s.
kızlar ben hala yerimde sayıyorum bakalım inşallah önümüzdeki hafta bi kımıldama olur hihoyyyt
cok sagol canım...bişe dicem sana, sen cok kilo verdin ya bence o yüzden durdu senin kilo vermen..artık gram gram gidicek senden heralde..eger hiç gitmezse bi şok diyet yöntemine basvurabilirsin..ama sonrasını dengelemeye kendine söz verirsen...o tur sok diyetler kalıcı kilo vermede etkili degil ama sen artık cok verdin ve vucudu sasırtmak icin deneyebilirsin..
Slm;
Nasılsınız bayanlar?
Ben cumaretesi gecesi biraz kaçamak yaptım.biraz kısır ve salata çeşidi yedim.
Kötü haber reglim yine başladıkafamçokkarıştı
Bugün kendimi çok kötü hissediyorum.Sabah hiç birşey yiyemedim.Öğlen oldu oldu hala yiyesim yok
Belki 1-2 saat sonra biraz yoğurt ve girisini yerimsenağlama
merhaba aaybiscim kısırmı dedin ben kısıra bayılırım cokacimcoook
afiyet olsun canım kısır salatayla yenilince yağıda abartılmadığı müddetçe kaçamak sayılmaz bence
geçmiş olsun aaybiscim acil şifalar diliyorum ne desem bilmemki senin bu regli iyice şaşırmış :1hug: a.s.
canım aslında benim kilom yaşıma göre (43) çok iyi eşimde çocuklarımda daha verme diyolar hele eşim ölecen sen artık yeter daha verme diyor ama ben ne versem kardır diyorum 29 beden kot sıkmıyor beni 28 denemedim ama olacağını zannediyorum darda olsa :) alışverişe çıktığım bi zaman denemeyi düşünüyorum
aslında benim çabam bundan sonra vermek deilde almamak olmalı ama ben yetinmiyorum işte biraz daha versem ilerisi için iyi olacak(menapoz) şişmek istemiyorum delikafadulden
Slm;
Nasılsınız bayanlar?
Ben cumaretesi gecesi biraz kaçamak yaptım.biraz kısır ve salata çeşidi yedim.
Kötü haber reglim yine başladıkafamçokkarıştı
Bugün kendimi çok kötü hissediyorum.Sabah hiç birşey yiyemedim.Öğlen oldu oldu hala yiyesim yok
Belki 1-2 saat sonra biraz yoğurt ve girisini yerimsenağlama
aslında belli bi gün tartılsak yazsak bencede ii olur
bende bugun biraz kacırdım galiba hiç atlamadan yazayım
1 tabak lahana corbası,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,1 bardak süt 2yemek kaşığı makarna tüm gün bunlar
aslında diyette 4 muz 4 bardak süt vardı ben onlar yerine diğerlerini yedim kalori olarak cok fark yok baktım ama içim çok rahat degilsiz ne dersizniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?