60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim bu pirinç lapası ne işe yarıyo nasıl uygulanıyo, anlataiblir misin acaba

merhaba kızlar a.s.
nasılsınız maşallah güzel sonuçlar alınmaya başlamış hihoyyyt pimeacığım 29 beden kotu giyebilmene sevindim karbonhidrat diyetinden sonuç almana da sevindim çok güzel ya herkes elinden geleni yapıyor :teytey:

roselyn sende çok iyi gidiyosun canım süper bi başlangıç yaptın başarılar a.s.

candycim sende 1 kilo vermişsin tebrik ederim a.s.

kızlar ben hala yerimde sayıyorum bakalım inşallah önümüzdeki hafta bi kımıldama olur hihoyyyt

canım benim bu pirinç lapası ne işe yarıyo nasıl uygulanıyo, anlataiblir misin acaba

pimeacım ben cevap verim pirinç lapası vücuttaki ödemi atmak için yapılıyor daha çok regli döneminde uygulanıyor
1 çaybardağı pirinci 3 su bardağı tuzsuz suda haşlıyorsun biraz sulu kalıyor yerken pulbiberi falan atabiliyosun tatlandırmak için makbul olan yeşilliklerle yemek :1hug: a.s.

cok sagol canım...bişe dicem sana, sen cok kilo verdin ya bence o yüzden durdu senin kilo vermen..artık gram gram gidicek senden heralde..eger hiç gitmezse bi şok diyet yöntemine basvurabilirsin..ama sonrasını dengelemeye kendine söz verirsen...o tur sok diyetler kalıcı kilo vermede etkili degil ama sen artık cok verdin ve vucudu sasırtmak icin deneyebilirsin..

canım aslında benim kilom yaşıma göre (43) çok iyi eşimde çocuklarımda daha verme diyolar hele eşim ölecen sen artık yeter daha verme diyor ama ben ne versem kardır diyorum 29 beden kot sıkmıyor beni 28 denemedim ama olacağını zannediyorum darda olsa :) alışverişe çıktığım bi zaman denemeyi düşünüyorum
aslında benim çabam bundan sonra vermek deilde almamak olmalı ama ben yetinmiyorum işte biraz daha versem ilerisi için iyi olacak(menapoz) şişmek istemiyorum delikafadulden

Slm;

Nasılsınız bayanlar?

Ben cumaretesi gecesi biraz kaçamak yaptım.biraz kısır ve salata çeşidi yedim.
Kötü haber reglim yine başladıkafamçokkarıştı
Bugün kendimi çok kötü hissediyorum.Sabah hiç birşey yiyemedim.Öğlen oldu oldu hala yiyesim yok
Belki 1-2 saat sonra biraz yoğurt ve girisini yerimsenağlama

merhaba aaybiscim kısırmı dedin ben kısıra bayılırım cokacimcoook
afiyet olsun canım kısır salatayla yenilince yağıda abartılmadığı müddetçe kaçamak sayılmaz bence
geçmiş olsun aaybiscim acil şifalar diliyorum ne desem bilmemki senin bu regli iyice şaşırmış :1hug: a.s.

Teşekkürler canım.
Bende bilmiyorum ne olacak böyle ama çok moral bozutucu bir şey ya
Her an tetikteyim.

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Umarım iyileşir minik melek.
Biz annelerin bu konuda öncü olması gerekiyor.
Ben Bursada yaşıyorum .ve hem eşim hem ben -A Grubundanız ve donörüz.6 ayda bir kan veriyoruz rutin olarak ve her türlü taramamızda yapılıyor böylece.
Umarım Ankara dan birileri sesinizi duyar ve şifa olur minik meleğe....

benim 0rh+ ama orada olsaydımda yardımcı olamazdım kan sayımım çok düşük benden almazlardı inşallah birileri yardımcı olacaktır çok zor bi durum Allah kimsenin başına vermesin

bence de canım artk koru kendni... affffferim sana yaaa hadi darısı basımızaa a.s.

hayatım sen dr. gitmiş miydin

selam kizlar nasilsiniz 1 haftadir foruma takilamiyordum ...

eger sizde isterseniz bir fikrim var diger grupta ki arkadaslarda gördüm bizde cuma dan cuma ya tartilsak ve haftanin birincisini secsek güzel bir liste yapsak kilo durumumuza göre ....

hem daha eglenceli olur hemde birbirimizi gazlamis oluruz ne dersiniz :CüvCüv:

aslında belli bi gün tartılsak yazsak bencede ii olur
bende bugun biraz kacırdım galiba hiç atlamadan yazayım
1 tabak lahana corbası,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,1 bardak süt 2yemek kaşığı makarna tüm gün bunlar
aslında diyette 4 muz 4 bardak süt vardı ben onlar yerine diğerlerini yedim kalori olarak cok fark yok baktım ama içim çok rahat degil siz ne dersizniz?

şaka mı yapıyorsun canım...bana az bile geldi yediklerin...diyet yaparken muzu çok önermiyorlar...muz glisemik indeksi en yuksek meyve yani kan sekerini hizla yukseltiyor 1/2 muz 1 porsiyon meyve olarak kabul ediliyor.4 muz yerine bence yediklerin çok daha iyi... için rahat olsun canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…