60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar bugün sabah tartıldım ne yapayım beklleyemedim cumayı ama yazmayacağım tartının ne gösterdiğini cuma yazarım süpriz olsunhihoyyyt

günaydın kızlarrr a.s.
tartılmak için bende bekleyemiyorum ama maalesef kilom oynamıyor yerinden senağlama

Günaydın kızlar;

Naılsınız?Bakıyorum bizim topik çok yalnız kalmış yaa:bbo:
Dün akşam yaramazlık yaptım.klava:
Eve geç gittim.Çok ıslandım çok üşüdüm yolda,ve sürpriz eşim sıcacık simit almışsenağlama
Dayanamadım yedim valla bir simit yanında da krem peynir.Ve koca bir fincan sütklava:
Tabiiki vicdan azabı çekiyorum şuan ama napalım bu hafta biraz daha dikkat ederim artık.
Sizin diyetler nasıl gidiyor kızlar?
Sabun?
mavi deniz?
topraksu?

Nerdesiniz:uhm:

slm arkadaşlarr bnde bayadır giremeyenlerdenim foruma.. bugun bi bakım neler var diye grdim ve burayı buldum tamdaa diyete başladıgım zaman p.tesiden berii bakalım ne olcaakkkk 58 den 64 kılo olmuşumm kafayı sıyırcaammm :SSSSs

merhaba kızlar ben burdayım ve iyiyim aybisciğim sen nasılsın Şeniz
kuzum yediğin bir simit için pişmanlık duyuyosun yapma Allah aşkına afiyet olsun tatlım kan olsun vitamin olsun yağ olmasın a.s
sen zaten dikkat ediyosun yediklerine süper gidiyosun
canım benimde fena gitmiyor bakalım önümüzdeki günlerde tartıya yansıyacakmı sabırla bekliyoruz

aramıza hoş geldin a.s.

kızlar öğlen 4 adet ceviz kadar köfte ve bir tabak zeytin yağlı prasa yedim ekmeksiz akşamada patates salatası yiycem inşallah fazla kaçırmadım

hadeyin kızlar nerdesiniz dönün artık buraya kötükedihüso

kızlar öğlen 4 adet ceviz kadar köfte ve bir tabak zeytin yağlı prasa yedim ekmeksiz akşamada patates salatası yiycem inşallah fazla kaçırmadım

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum kabul edermisiniz.:)a.s.

Ben geldim Topraksukaydirigubbakcemile3

Sende hoşgelmişsin Arzua.s.

ŞİŞGO bence menün gayet güzel,aynen devam diyorum.

slm kıslar bende bugünkü listemi yazayım birkaç gündür yazmıyordum
sabah :
aç karnına 2 bardak su
2 dilim kepekli ekmek (standart 28 grlık dilimler ),2 kk peynir,şekersiz çay
2 küçük portakal
yarım paket eti form (3 tane),yeşilçay
2 tane ceviz
akşama:fırında tavuk but, bol salata, ekmek yok
yatmadanda 1 bardak süt veya yoğurt

Son düzenleme:
ben yeni başlıyorum tüm arkadaşların desteklerini bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
bende yediklerimi yazarak başlamak istiyorum.
sabah 1dilim kepek ekmeği ve kibrit kutusundan da küçük peynir 1 fincan çay
saat 10:30 2 adet kuru kayısı
11:30 bir fincan yeşil çay
12:00 4adet ızgara köfte
2 adet kuru kayısı ara öğün
1fincan yeşil çay
şimdilik bu kadar...

akşamıda hafif tuttunmu tamamdır süperrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar merhaba benim size bir sorum olacak lütfen bana düşüncelerinizi yazar mısınız? boyum 175 kilom 67 iki sene önce 46 kiloya kadar düşmüştüm iskelet şeklinde dolaşıyordum. regl dönemlerim alt üst oldu tabi doktorum aneroksiya nevroza teşhisi koymuştu iki sene önce ve hipofiz bezimin çalışmadığı tespit edildi. iki sene hormon ilaçları kullandım. şuan 67 kiloyum. bir hafta önce fıtness salonuna yazıldım haftanın beş günü 2saat spor yapmaya başladım. üç ayda 12 kilo vermek istiyorum. sabah ya bir meyve yiyorum ya bir tane diyet bisküvi yada domates salatalık lor peyniri öğle çorba yağsız unsuz yanında 1galeta yada lor peynirli salata akşam lor peynirli salata yanında 1galeta belki bir bardak ayran. ara öğün yaparsam meyve yiyorum. akşam yemeğinden iki saat sonra 2meyve kesin yerim. ama hafta içinde öğün atladığım çok oluyor mesela sabah öğle birşey yiyecek vakit bulamıyorum akşam eve gelip salatamı yiyorum sonrada meyve. sporu aç karnına da yapabiliyorum ki genelde böyle yapıyorum. sizce üç ayda bu şekilde bu tempoyla 12 kilo verebilir miyim? spor aletlerinin göstergeleri beni yanıltmıyorsa 2 saatte 500 veya 600 kalori yakıyorum. yorumlarınızı bekliyorum. bu arada artık aneroksik değilim. :) şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…