selam kizlar nasilsiniz 1 haftadir foruma takilamiyordum ...
eger sizde isterseniz bir fikrim var diger grupta ki arkadaslarda gördüm bizde cuma dan cuma ya tartilsak ve haftanin birincisini secsek güzel bir liste yapsak kilo durumumuza göre ....
hem daha eglenceli olur hemde birbirimizi gazlamis oluruz ne dersiniz :CüvCüv:
eger sizde isterseniz bir fikrim var diger grupta ki arkadaslarda gördüm bizde cuma dan cuma ya tartilsak ve haftanin birincisini secsek güzel bir liste yapsak kilo durumumuza göre ....
kelebecik çim boyun kaç?60tan 50 ye düşmek zor takılman normal ama 5 li rakamları gördükten sonra hızlı hızlı gidecek emin ol o zinciri kırman lazım bende 61 olmak istiorum(
hayatım sen dr. gitmiş miydin
Bende varım kızlar;
Bu arada pimeacım evet doktora gittim.Ama maalesef bir çözümü yok tam olarak.Yumurtalıklarımı aldırmam dışında tabi:a015:
ALLAH şifa versin şekerim umarım ameliyatsız kurtulma şansız olur. bu arada biri yarış mı dedi beni çağırdı heralde:jeyyar:
arkadaşlar 65 kiloyum,bende aranıza katılabilir miyim :1rolleyes:
Teşekkürler ilgin için moonserosekaydirigubbakcemile5
melihim sen de aramıza hoşgeldina.s.
evet ben tam yerime düştüm desenize evet slm kızlar ben 163 boy kilo malesef ve malesef 64,2
Bende varım kızlar;
Bu arada pimeacım evet doktora gittim.Ama maalesef bir çözümü yok tam olarak.Yumurtalıklarımı aldırmam dışında tabi:a015:
arkadaşlar 65 kiloyum,bende aranıza katılabilir miyim :1rolleyes:
gel canım hosgeldin..
merhaba kıslar nasılsınız a.s.
yeni arkadaşlar hoş gelmişler kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?