60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi fikir canım...ben varım...ama her hafta birincinin ben olacağıma şüphem yok...ama maalesef sondan çünkü hiç kilo veremiyorum...:1rolleyes:

bende varım aaaaamaaaaaaaaaaaa

benimkisi daha çok olduğum kiloyu korumak olsun yani daha çok kilo almamak olsun ama bunun yanında birazda verirsem işte ozaman değmeyin keyfime :teytey::teytey:

peki o zaman arkadaslar bir kac gün daha bekleyelim belki diger arkadaslarda katilmak isterler....

cuma günü baslayalim herkes kilosunu bildirsin liste yapalim ve aramizdan birisini secelim liste tutmasi icin böylelikle haftaya cuma ya kadar kim fazla kilo verirse o birinci olucak listenin basinda :)

bu arada aramizda kim liste tutmak ister, isteyen olursa cuma ya kadar bildirsin

kelebecik çim boyun kaç?60tan 50 ye düşmek zor takılman normal ama 5 li rakamları gördükten sonra hızlı hızlı gidecek emin ol o zinciri kırman lazım bende 61 olmak istiorum(

Canım benim boyum 1.74 aslında boy kilo endeksine göre şuan 3 kilo eksiğim ama benim şanssızlığım göğüslerimin ufak ve omuzlarımın dar olması. Yani üstüm oldukça dar ve tüm aldığım kilolar kalçama toplanıyor. 57 Kiloya indiğimde kalçalarımda oldukça ufalıyor ve omuzla kalça orantılı duruyor. Bacaklarımda zayıf sayılır. Kalça basen iştee... Biliyorum birazda hareket gerekiyor ama sabah akşam işe giderken 20 şer dakika yürüyorum.
Mesela bayaa bir zamandır kot giyemiyorum. büyük beden kalçalarımı dahada büyütüyor sanki daha doğrusu üst kısmım daha zayıf göründüğünden kalçalarım daha bir ortaya çıkıyor. Tek sorunum o. Ve evet şu 61 kiloda takıldım kaldım. regl imde geçti ama yine olmuyor. 1 Ay oluyo sanırım rejime başlayalı. Önceden ben bu kadar uzun süre rejim yapsam tığ gibi olurdum. Demek metabolizma iyice yavaşladı başka açıklaması yok :a015:

hayatım sen dr. gitmiş miydin

Bende varım kızlar;

Bu arada pimeacım evet doktora gittim.Ama maalesef bir çözümü yok tam olarak.Yumurtalıklarımı aldırmam dışında tabi:a015:

Bende varım kızlar;

Bu arada pimeacım evet doktora gittim.Ama maalesef bir çözümü yok tam olarak.Yumurtalıklarımı aldırmam dışında tabi:a015:

ALLAH şifa versin şekerim umarım ameliyatsız kurtulma şansız olur. bu arada biri yarış mı dedi beni çağırdı heralde:jeyyar:

slm kıslar regl oldum feci şişlik hissediyorum biraz moralim bozuldu ama toparlıycam sabah yine corbamı içtim 1 dilimde ekmek yedim veremedim gibi hissediyorum ama devam edicem melihim hoşgeldin su yarış işini kesinleştirelm bence herkesede bi kişiyi rakip verelim birbirlerini gaza getrisinler gerçi hepimiz rakip olucaz ama bi kişi denetlerse sürekli daha iyi olur bence

merhaba kızlar bugün sabah tartıldım ne yapayım beklleyemedim cumayı ama yazmayacağım tartının ne gösterdiğini cuma yazarım süpriz olsunhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…