60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selammm kızlaarr,
yeni gelenlere hosgeldinizz..
bugun olcuyu kacıranlardanım ben dee... delikafadulden artık bu gece bişe yemem...
aaybis'cimm simit güzel şey...bosver, afiyet olsun yag olmasın... a.s.

güzel geçirmişsin ögünlerini canım...ara ogunler koyman da cok güzel olmus...devam...

canım bana sorarsan ogunlerinin birtanesine et/tavuk/balık, bunlardan birisni koy... cok hafif geciriyorsun ogunleri, 3 ayda bu sekilde kilo verirsin ama daha sonra problem cıkar vucudunda vitamin eksikligi adına...et yiyemezsen sebze...ve saglıklı kilo vermek icin ogunleri sadece salatayla gecirme...ana ogunlerde mutlaka ana yemeklerden ye bence...

he bu arada, hani buraya kilolarımızı yazıcaktık ya haftanın belli günlerinde hesaplıcaktık.. ne dersiniz cuma günü baslayalım mı ??

teşekkürler pimea

rica ederim canım benim...
kızlar ben şuan bi karar verdim yaa ddeim böyle olmcak... hani ben dişim için antibiyotik içtim ya o kabız yapmıstı beni fena..ben hala o haldeyim..diyorum ki bi detoks diyeti mi yapsam da vucudum ödemi sökse bi.. lahana corbası içsem diyorum yaa..ne diyosunuzzz

Günaydın kızlar;

Pimea artık görüşemiyoruz.Gündüz girmiyorsun artık.Detoxa gelince içebilirsen iç tabiiki,ödem söktürücü olarak işe yarar bir yöntem.kaydirigubbakcemile5

Ya kızlar ben akşam tartıldım.İç çamaşırlı ve yalınayak 62 gösteriyorum.Ama giyinik çıkınca 63.Birde şu regil olayım var.hangisi doğru acaba:uhm:

Bu arada dün sabah yine gevrek yedim.
Öğlen yine çok yoğundu yarım paket kadar şekersiz lıght bisküvi
Akşam da sütlü şehriye çorbası.
Ayy kızlar ben süt içmeden duramıyorum ya neredeyse günde yarım litre tüketiyorum.Kızımla başabaş gidiyoruz:hooray:

Bu arada yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişlera.s.

günaydın arkadaşlar ...aaybis bende senin gibiyim,çamaşırlı 64,giyinik 65 çıkıyorum canım sıkılıyor..
benim en büyük sorunum su içememem ve dolayısıyla kabızlık..haftayı hiç su içmeden geçiriyorum diyebilirim

kızlar annemin diyetisyeninin dediğine göre en doğru ölçüm sabah aç karnına wc ye gittikden sonra sadece iç çamaşırıyla tartılmak ki ben de öyle yapıyorum. çünkü akşamdan sabaha 2 kg bile farkediyor valla.
melihim kabızlık için sabah aç karnına 3 adet kuru kayısı ile ılık su iç inan çok faydalı.tabii su içmemen büyük bir hata onuda atlamama gerek

Ben çok su içmeme rağmen hep kabızımÇok üzgünüm çoook
Artık bende bağırsak tembelliği oluşmuş durumda.
Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum.Ama mümkün mertebe su içmeye çalışmalısın.Ben acıktığımda bile önce bir bardak su içiyorum,sonra yemek yiyorum.kaydirigubbakcemile5

Ebu durumda kendimi 62 sayabilirim yaaniii:teytey:
YUPPPİİİ
Teşekkürler moonseroseŞeniz

canım evet gündüzleri pek giremiyorum malesef.. aksamları girebiliyorum anca ama o zaman da buralarda kimsecikler olmuyooo mirmirmirmir detox olayını bugunden itibaren kısa süreli de olsa yapıcam..en azından zorlayacagım kendimi..bakalım neler olcak
delikafadulden süt içmen de cidden güzel...kansızlık problemin yoksa süt içmek cok faydalı bizim için..dün yedklerin de baya hafifmiş tebriklerr

evet cnm haklısın en dogru kilo ogrenme sekil söyledigin...

moonserose0 dediğini deneyeceğim canım çok sağol..a.s.
su konusunda haklısınız arkadaşlar,en iyisi pet şişe bulundurayım devamlı elimin altında,hiç değilse gördükçe kafaya dikerim delikafadulden

ben de bu dedigini yapıyorum canım..elimin altında sürekli 1lt'lik bi pet şiişe var cünkü baska türlü aklıma gelmiyo..böyle yanımda durdukca yemek yeme istegim de gidiyo cünkü şişiriyo içtikçee..

şimdi hazırladım suyumu yanıma,inşallah benide şişirirde bendeki yeme isteğide gider
çünkü bu aralar neye sinirlensem karnım tok olsa da bisküvilere saldırasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…