ben yeni başlıyorum tüm arkadaşların desteklerini bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
bende yediklerimi yazarak başlamak istiyorum.
sabah 1dilim kepek ekmeği ve kibrit kutusundan da küçük peynir 1 fincan çay
saat 10:30 2 adet kuru kayısı
11:30 bir fincan yeşil çay
12:00 4adet ızgara köfte
2 adet kuru kayısı ara öğün
1fincan yeşil çay
şimdilik bu kadar...
arkadaşlar merhaba benim size bir sorum olacak lütfen bana düşüncelerinizi yazar mısınız? boyum 175 kilom 67 iki sene önce 46 kiloya kadar düşmüştüm iskelet şeklinde dolaşıyordum. regl dönemlerim alt üst oldu tabi doktorum aneroksiya nevroza teşhisi koymuştu iki sene önce ve hipofiz bezimin çalışmadığı tespit edildi. iki sene hormon ilaçları kullandım. şuan 67 kiloyum. bir hafta önce fıtness salonuna yazıldım haftanın beş günü 2saat spor yapmaya başladım. üç ayda 12 kilo vermek istiyorum. sabah ya bir meyve yiyorum ya bir tane diyet bisküvi yada domates salatalık lor peyniri öğle çorba yağsız unsuz yanında 1galeta yada lor peynirli salata akşam lor peynirli salata yanında 1galeta belki bir bardak ayran. ara öğün yaparsam meyve yiyorum. akşam yemeğinden iki saat sonra 2meyve kesin yerim. ama hafta içinde öğün atladığım çok oluyor mesela sabah öğle birşey yiyecek vakit bulamıyorum akşam eve gelip salatamı yiyorum sonrada meyve. sporu aç karnına da yapabiliyorum ki genelde böyle yapıyorum. sizce üç ayda bu şekilde bu tempoyla 12 kilo verebilir miyim? spor aletlerinin göstergeleri beni yanıltmıyorsa 2 saatte 500 veya 600 kalori yakıyorum. yorumlarınızı bekliyorum. bu arada artık aneroksik değilim. :) şimdiden hepinize teşekkür ederim.
teşekkürler pimea
kızlar annemin diyetisyeninin dediğine göre en doğru ölçüm sabah aç karnına wc ye gittikden sonra sadece iç çamaşırıyla tartılmak ki ben de öyle yapıyorum. çünkü akşamdan sabaha 2 kg bile farkediyor valla.
melihim kabızlık için sabah aç karnına 3 adet kuru kayısı ile ılık su iç inan çok faydalı.tabii su içmemen büyük bir hata onuda atlamama gerek
tebrik ederim şekerim a.s. darısı başıma inşallah tabii 62 olmak değilde 59 olmak bu hafta:dance:Ebu durumda kendimi 62 sayabilirim yaaniii:teytey:
YUPPPİİİ
Teşekkürler moonseroseŞeniz
Günaydın kızlar;
Pimea artık görüşemiyoruz.Gündüz girmiyorsun artık.Detoxa gelince içebilirsen iç tabiiki,ödem söktürücü olarak işe yarar bir yöntem.kaydirigubbakcemile5
Ya kızlar ben akşam tartıldım.İç çamaşırlı ve yalınayak 62 gösteriyorum.Ama giyinik çıkınca 63.Birde şu regil olayım var.hangisi doğru acaba:uhm:
Bu arada dün sabah yine gevrek yedim.
Öğlen yine çok yoğundu yarım paket kadar şekersiz lıght bisküvi
Akşam da sütlü şehriye çorbası.
Ayy kızlar ben süt içmeden duramıyorum ya neredeyse günde yarım litre tüketiyorum.Kızımla başabaş gidiyoruz:hooray:
Bu arada yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişlera.s.
kızlar annemin diyetisyeninin dediğine göre en doğru ölçüm sabah aç karnına wc ye gittikden sonra sadece iç çamaşırıyla tartılmak ki ben de öyle yapıyorum. çünkü akşamdan sabaha 2 kg bile farkediyor valla.
melihim kabızlık için sabah aç karnına 3 adet kuru kayısı ile ılık su iç inan çok faydalı.tabii su içmemen büyük bir hata onuda atlamama gerek
güzel geçirmişsin ögünlerini canım...ara ogunler koyman da cok güzel olmus...devam...
Ben çok su içmeme rağmen hep kabızımÇok üzgünüm çoook
Artık bende bağırsak tembelliği oluşmuş durumda.
Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum.Ama mümkün mertebe su içmeye çalışmalısın.Ben acıktığımda bile önce bir bardak su içiyorum,sonra yemek yiyorum.kaydirigubbakcemile5
moonserose0 dediğini deneyeceğim canım çok sağol..a.s.
su konusunda haklısınız arkadaşlar,en iyisi pet şişe bulundurayım devamlı elimin altında,hiç değilse gördükçe kafaya dikerim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?