şimdi hazırladım suyumu yanıma,inşallah benide şişirirde bendeki yeme isteğide gider
çünkü bu aralar neye sinirlensem karnım tok olsa da bisküvilere saldırasım geliyor
ayyy o durum cok fena yaa....ben de sinirlendiginde üzüldügünde hıncını mutfaktaki yiyeceklerden cıkaranlardanım..valla bu durumun ne kadar tehlikeli oldugunu gayet iyi biliyorum delikafadulden
1lt'lik şişe bulundurursan yanında günde 1lt'yi garantilemiş olursun canım.. iki kere doldursan onu iki kere bitirsen ohhhh günde iki lt su eder..
bu arada ben simdiilik cıkıyorumm öptüm hepiniizii...aksama yazarım mucukkkk[/QUOT
en kısa zamanda büyük bir şişe almam lazım haklısın,görüşürüz
nee bisküviye saldırmak mı :mymeka: kızım sen zayıflamak istiyorsun değil mi kola almak değil yani,öyle ise unut bakayım bisküviyi filan,leblebi,kuru üzüm bulundur yanında çok zorda kalırsan atarsın ağzına 3-5 tane kaydirigubbakcemile
kızma arkadaşım yaa a.s.,bende bu kötü alışkanlığı atmaya çalışıyorum zaten
ama oğlum karşımda yerken ve bende stresliyken dayanmak çok zor oluyor
inanıyorum ama sizinle atlatacağım bu durumu hihoyyyt
ben çok iyiyim şekerim :dance: 20 gündür gr bile veremedim ama bu hafta mecbur vermem gerek çok fecii kapıştık rakibemle. asıl sen nasılsın,nasıl gidiyor?slm kızlar nasılsınız?nasıl gidiyor inceldiniz hatunlar ahh ben artık alacam ..bugün gittik keseyide gördük çok şükür...
moonserose iyiyim cnm ben bügün doktora gittik keseyi görmek için şükür gördük..10 gün sonra pıt pıtlarıda görecez..
moonserose iyiyim cnm ben bügün doktora gittik keseyi görmek için şükür gördük..10 gün sonra pıt pıtlarıda görecez..
Kızlar selammm... Ben hala 61 kiloyum deli olucamya hiç kıpırdamıyor. Dün akşam artık dayanamadım biraz çikolata yedim napıymmm. Bu akşamda gofret yedim. Birazda çekirdek çıtladım :çok üzgünüm: Son 3 haftamı desem yoksa 1 aymı desem hep 61 hep 61... İlk 3 kiloyu verdim takıldım kaldımm.. Moralsizim yani. Yediklerime çok dikkat ediyorum aslında yani normal yememe göre baya baya az ve abartısız şeyler yiyorum. Olmuyor olmuyor olmuyorrr... :mymeka:
Kızlar selammm... Ben hala 61 kiloyum deli olucamya hiç kıpırdamıyor. Dün akşam artık dayanamadım biraz çikolata yedim napıymmm. Bu akşamda gofret yedim. Birazda çekirdek çıtladım :çok üzgünüm: Son 3 haftamı desem yoksa 1 aymı desem hep 61 hep 61... İlk 3 kiloyu verdim takıldım kaldımm.. Moralsizim yani. Yediklerime çok dikkat ediyorum aslında yani normal yememe göre baya baya az ve abartısız şeyler yiyorum. Olmuyor olmuyor olmuyorrr... :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?