60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy o durum cok fena yaa....ben de sinirlendiginde üzüldügünde hıncını mutfaktaki yiyeceklerden cıkaranlardanım..valla bu durumun ne kadar tehlikeli oldugunu gayet iyi biliyorum delikafadulden
1lt'lik şişe bulundurursan yanında günde 1lt'yi garantilemiş olursun canım.. iki kere doldursan onu iki kere bitirsen ohhhh günde iki lt su eder..
bu arada ben simdiilik cıkıyorumm öptüm hepiniizii...aksama yazarım mucukkkk

şimdi hazırladım suyumu yanıma,inşallah benide şişirirde bendeki yeme isteğide gider
çünkü bu aralar neye sinirlensem karnım tok olsa da bisküvilere saldırasım geliyor

nee bisküviye saldırmak mı :mymeka: kızım sen zayıflamak istiyorsun değil mi kola almak değil yani,öyle ise unut bakayım bisküviyi filan,leblebi,kuru üzüm bulundur yanında çok zorda kalırsan atarsın ağzına 3-5 tane kaydirigubbakcemile

slm kızlar nasılsınız?nasıl gidiyor inceldiniz hatunlar ahh ben artık alacam ..bugün gittik keseyide gördük çok şükür...

slm kızlar nasılsınız?nasıl gidiyor inceldiniz hatunlar ahh ben artık alacam ..bugün gittik keseyide gördük çok şükür...
ben çok iyiyim şekerim :dance: 20 gündür gr bile veremedim ama bu hafta mecbur vermem gerek çok fecii kapıştık rakibemle. asıl sen nasılsın,nasıl gidiyor?

moonserose iyiyim cnm ben bügün doktora gittik keseyi görmek için şükür gördük..10 gün sonra pıt pıtlarıda görecez..

Kızlar selammm... Ben hala 61 kiloyum deli olucamya hiç kıpırdamıyor. Dün akşam artık dayanamadım biraz çikolata yedim napıymmm. Bu akşamda gofret yedim. Birazda çekirdek çıtladım :çok üzgünüm: Son 3 haftamı desem yoksa 1 aymı desem hep 61 hep 61... İlk 3 kiloyu verdim takıldım kaldımm.. Moralsizim yani. Yediklerime çok dikkat ediyorum aslında yani normal yememe göre baya baya az ve abartısız şeyler yiyorum. Olmuyor olmuyor olmuyorrr... :mymeka:

canım 3 günlük bi şok diyet yapmayı denesene, belki vucudunun biraz şaşırtılmaya ihtiyacı vardır

tekrar merhaba şekercikler a.s.
bugün evde yoktum ablama gittim o nedenle giremedim
aaybiscim tebrik ederim 1 kilo gitmiş çok sevindim Şeniz
pimeacım ödem atmak için yeşil çay içiyormusun çok faydalı ben ilk içmeye başladığım günlerde neredeyse wc de yatacaktım delikafadulden
mavişim canım benim çok sevindim ya Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sen kiloyu boşver şimdi sevincini doya doya yaşa şimdi sadece bebişini düşün kilo en son düşüneceğin şey olmalı :ecrin_bebek:
kelebecik moralini bozma lütfen bende haftalardır veremiyodum ama yılmadım veeeeeee bu hafta yarım kilo vermişim 59,5 geliyorum sositososito :teytey:

hadi kıslar yılmak yok sonunda biz kazanacağız :lepi:

günaydın günaydın günayyydııınnnn selam kızlar nasılsınız bakim çok uzun zaman oldu benim buraya girmeyeli 61 ile başlamıştım şuan 58 oldum biraz durakladım iki haftadır 58 bi hafta regl dönemimdi ondan durdu sanırm bu haftada etkisi sürüyo galiba ki zayıflamadım ben artık diyet yapmıyorum çünkü diyet yaparken şunun farkına vardım saat gelsede yemek yesem gibi yada ayyy saatim geçmiş bunu yicektim gibi onun yerine sabahları domates salatalık zeytin peynir yiyorum öğlen bi kepçe çorba ve günün yemeginden iki yemek kaşıgı bi kasede yogurt okadar günü böle kapatıyorum 5 gibi acıkıyorum bi bardak su içiyom yetiyo akşamda aynı şekil zaten gün boyu içiyom su ama yinede çok acıkırsamda içiyom vee bu kdarrrr :)

bu arada bugün ise bir değişiklik yaptım menümde sabah bir elma ve bi bardak kayısı meyve suyu içtim sabahki menüm bu öğlene bakalım bizim ahçı ne yemek yapıcak -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar
kelebek sakın diyeti bırakmak gibi bir hata yapma canım bende 20 günden fazladır 60 kg dayım ama diyete devam ediyorum.bünyeyi şaşırtmak şart.ben spora ayırdığım zamanı arttırdım ve yarışma içindeyim.sende kendi motivasyonunu arttır ve farklı şeyler dene ama diyetten vazgeçme

günaydın kızlar..hepinizin saglıgı yerindedir inşallah..sanırım bazıları kilo verememekten artık durmasından yakınmış arada şaşırtmak gerekiyor...sagolun kızlar ara ara ugrarım tabikide..göz atıyorum ama malum ben kilo vermek için çabalamadıgım için biraz bıraktım ama öyle yemiyorumda sadece doktorun dediklerine özen gösteriyorum...12 kilo almamı istedi doktorum hayırlısı olsun bakalım..saglıkla bebişim gelsin sonra kiloyu düşünürüm..hepinize iyi incelmeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…