60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar,herkes gelip gitmiş sanırım,ben geciktim bugün,görüşürüz

kızlar bu sabah uzun zamandır bana olmayan ve içine hiç giremediğim bir pantolonum vardı onu denedim veeeee cuk diye girdim içine :)) ne kadar mutlu olduğumu tarif edemem size , sanırım yakında bu topikden ayrılmak zorunda kalacağım :))

Ne güzel ne güzel demekki 59-50 topiğini bayağı bir kalabalıkklaştıracağız
:teytey:.

selam kizlar nasilsiniz bakalim bu arada aramiza yeni katilanlar olmus onlarada hosgeldiniz diyorum veeee bu sabah tartildim ayni 64 kiloyum.

unutmadiniz dimi kizlar bugun herkes tartilip kilosunu yaziyor ve haftaya cuma ya kadar birbirimizi gazliyoruz bakalim haftaya cuma birincimizi ve sonuncumuzu seciyoruz :)

bol az yemeler simdiden herkese :)

inşallah aaybis ciğim . aaaa bugünmü kilo bildirecektik ben unuttum hemen vereyim 60 kg şimdilik :))

merhabalar şekercikler a.s.
moonserosecim senin adına bende mutlu oldum ne güzel inşallah herkes istediği kiloya kavuşur kaydirigubbakcemile3

nazcığım ben tartıldım kilom 59,5 kg kaydirigubbakcemile2

moonserosecim senin adına bende mutlu oldum ne güzel inşallah herkes istediği kiloya kavuşur kaydirigubbakcemile3

sagol topraksuu insallah bende birgün tartida 59,5 kg görürüm hihoyyyt

moonserose0 tebrik ederim canım,
bende 65 im[/QUOT

Tebrikler bayanlar
Ben bu hafta 62 yi gördüm.
Şimdi hedef 61 önğmüzde ki hafta içinkaydirigubbakcemile5

kilo veren tüm arkadaşlar hepinizi tebrik ederim...kaydirigubbakcemile3 ben daha 64 kiloyum:çok üzgünüm:

selam;

Sanırım Herkes cumartesi rehavetinde
Ben akşam biraz yaramazlık yaptım.
Bir parça peynirli börek yedim.
Bir köfte ve bol salata
En azından colaya karşı durabildim.
Sanırım 3 ay oldu ben bir yudum bile normal cola içmedim yaa
Bazen dolabı açıp 2 litreyi bir anda içesim geliyor.

benim o şansım var işte, kolayı sevmiyorum daha doğrusu asitli içecekleri...senede 1-2 defa ancak içerim oda yarım bardak :))
kafana takma bir kerelikten birşey olmaz,hem çok yememişsin ki...

Ne güzel senin için.Benimde tatlıyla pek aram yok ancak inanılmaz bir cafein bağımlısıyımBütün gün kahve içiyorum zaten.Ama cola içemiyorum ve bu da beni çok zorluyorÇok üzgünüm çoook

merhaba kıslar a.s.
aaybiscim hiç yaramazlık yapmamışsın kendine haksızlık yapma miktarlarını az tutmuşsun ve salatada tam kurtarıcı olmuş koladanda uzak durmuşsun bu bile çok büyük bir başarı kutlarım canım
bende tam bir cola hastasıydım ama zararlarını duydukça zaman içinde adını bile duymak istemiyorum artık zararlının tabi hiç kolay olmadı ama :1hug:

Ben de içmek istemiyorum ama light coladan da hiç bir haz almıyorum.İçine soda koyuyorum limon dilimliyorum,banamısın demiyor.Umarım bende senin gibi zamanla vazgeçebilirim.Çünkü ben meyvesuyu falanda sevmiyorum.Tükettiğim 4 sıvı var.Su,süt kahve ve colaaaasenağlama

aaybiscim bende uzun zamandır kola içmiyorum bunu başarmak içinde eve almıyorum misafire almak zorunda kaldıksayta kalanı döküyoruz keşke çocukluğumdan beri içmeseydim sonuçta zararından başka hiçbir faydası yok...seni de tebrik ediyorum canım içmemeyi başardığın için...zamanla hiç aramayacaksın emin ol...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…