60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel senin için.Benimde tatlıyla pek aram yok ancak inanılmaz bir cafein bağımlısıyımBütün gün kahve içiyorum zaten.Ama cola içemiyorum ve bu da beni çok zorluyorÇok üzgünüm çoook

bende tam bir çikolata hastasıyım,ne yaparsam yapayım bırakamıyorum maalesef ...
birde çayyy

bu arada herkese günaydın a.s.

merhaba şekerler a.s.
herkes gezmelerdemi ne kimse uğramamış buraya
haftasonu kaçamaklarına dikkat kötükedihüso

benim fazla kilom çok fazla bir iki olsa problem değil verilir ama çoook... 6-7-8 vermem lazım en az. diyetlerle olacak gibi değil adanada bi diyetisyen tavsiye edebilecek var mıbenneyaptımki

benim fazla kilom çok fazla bir iki olsa problem değil verilir ama çoook... 6-7-8 vermem lazım en az. diyetlerle olacak gibi değil adanada bi diyetisyen tavsiye edebilecek var mıbenneyaptımki

canım benim de en az 8 kilo fazlam var ama bence bu kilo dikkat edilerek te verilebilir sonuçta yardım alınacak kadar çok bir kilo değil diye düşünüyorum...ama yinede diyetisyene gitmek istiyorsan sen bilirsin tabi...

ben tartılmaktan korkuyorum(
yarın sabah yeniden baslıycam artk erteleyemem yaz geldi çattı (

ben tartılmaktan korkuyorum(
yarın sabah yeniden baslıycam artk erteleyemem yaz geldi çattı (

istersen moral olsun diye tartılmadan birkaç gün işi sıkı tut sonra tartıl bu sana moral olabilir kaydirigubbakcemile3
ben tartıdan korktuğum zamanlarda böyle yapıyordum delikafadulden

topraksuyum tşk ler ama bi an önce dizginleri elime almam lazım korkunun ecele faydası yok
yarın tam gaz devam yaza tam 3 ay var en az 9 gitmeli

a.s.topraksuyum tşk ler ama bi an önce dizginleri elime almam lazım korkunun ecele faydası yok

a.s.topraksuyum tşk ler ama bi an önce dizginleri elime almam lazım korkunun ecele faydası yok

a.s. böyle kararlı olmana sevindim canım bende bu haftasonu sapıttım klava: biraz ama yarından itibaren işi bende sıkı tutacam a.s

merhaba kızlar ben de yoktum bir süredir okul baya yoğunlaştı arada bakabiliyorum malum sınavlar yaklaşıyor:bbo: nasılsınız kilolar ne durumda? ahh yaz ahhh geliyor işte :çok üzgünüm: ben de zaman zaman beni hayrete düşüren iştahıma bir dur diyebilsem süper olacak ama bu hafta o kadar uğraştım aynıyım kızlar gitmedi kilolar benim de mayısın sonuna kadar vermem gereken 10 kilom var offf :1no2:nasıl gidecek bunlar bilmiyorumm kendinize ii bakın kızlar:a015:

: :teselli::teselli: ıns verırsın arkadasm bazen ole olur duraklamaya gırıyor bünye üzülme strese gırersen hıc veremezsn bende 62 kıloya düstüm cok sukur 3 hafta bıttı vebu 3 haftada 3 kılo verdım arkadaslarm sankı daha fazla vermıs gıbı duruyorsn dıyorlar sanrm bunda funda cayının cok etkısı var hıc aksatmadan hergun ıkı buyuk bardak bazende 3 bardak ıctm ve 3,4 ay kullanmayı düsünüyorm tadıda acı degıl guzl ıcılebılıyor ben acı olanları ıcemıyorm tek sıkayetım bu ara canım su ıcmek ıstemıyor ıcmeye zorladıgımda mıdem bulanıyor ve hıc spor yapamıyorm kalcam 2 santm ınceldı bıde spor yapsan sanrm daha cabuk zayıflarm ama malesef neyse ıns bakalım hayırlısı ha bu arada funda cayının daha farklı tarıfını yapıyorm ısteyen arkadaslara vereblırım ya ıns su kılolardan kurtuluruz sısko yasamaktan bıktmm

Günaydın kızlar ben hemen kahvaltı bildirimimi yapayım okula geç kalmadan delikafadulden
1 bardak greyfurt suyu
2 dilim kepek ekmek
1 domates
1 salatalık
4 siyah zeytin
bir yemek kaşığı kadar da çökelek
akşam da yazabilirim kızlar yani umarımkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar,bende uzun süresonra nihayet bu hafta kilo vermişim 59,3 kg mım :)) sakın üzülmeyin ve diyeti bırakmayın arkadaşlar eninde sonunda emeğinizin karşılığını alıyorsunuz:)
baharistan sen nasıl yapıyorsun funda çayını?

Tebrikler
Ben de şu 60 ın altını görebilekmiyim acabaCADIARZU
Ben de hafta sonu klasik kaçamaklarımı yaptım
Ama fazla abartmadan biraz nefsimi körelttim.
Bu sabah kahvaltı etme fırsatım olmadı.
Kahveyle geçiştirdim.kaydirigubbakcemile3
Ama kendimi bu aralar iyi hissediyorum kızlar.Herkes kilo verdiğimi farkediyor artık.
1 beden kesin inceldim.3ay önce aldığım pantalolonum bu gün üstümde oynuyor.
1 beden daha incelebilirsem süper olacak.
Doğumdan beri yani yaklaşık 3 yıldır ilk kez 50 li rakamları göreceğim inşallahhhh:dance:

günaydııınn a.s.
aaybis bende sendenim,şu 50 li rakamları bir görsem ahh bir görsem..
64.6 kg şimdi senağlama

merhaba kıslar a.s.
aaybisciğim moonseroseciğim sizleri tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 ve darısı herkese olsun diliyorum
diğer arkadaşlarda sakın bırakmasınlar diyetlerini mutlaka vereceklerdir
kıslar yaz geliyor hepimiz hedefimize ulaşıp incecik fıstıklar olacağız istediğimiz kıyafetleri rahatlıkla giyebileceğiz kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim şekerler.inşallah kızlar,aman azmi elden bırakmadan spor ve diyete devam edin,edelim,incelelim,çıtırlaşalım :))

GÜNAYDIN KISLARRRRRRRRR a.s.a.s.

bugün en erkenci benim oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delikafadulden

misss gibi tertemiz ve baharın sıcaklığıyla dolu samsundan günaydınlar kızlar,nasılsınız? geçtin beni topraksu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…