- 4 Şubat 2009
- 161
- 0
- 96
Ne güzel senin için.Benimde tatlıyla pek aram yok ancak inanılmaz bir cafein bağımlısıyımBütün gün kahve içiyorum zaten.Ama cola içemiyorum ve bu da beni çok zorluyorÇok üzgünüm çoook
benim fazla kilom çok fazla bir iki olsa problem değil verilir ama çoook... 6-7-8 vermem lazım en az. diyetlerle olacak gibi değil adanada bi diyetisyen tavsiye edebilecek var mıbenneyaptımki
ben tartılmaktan korkuyorum(
yarın sabah yeniden baslıycam artk erteleyemem yaz geldi çattı(
a.s.topraksuyum tşk ler ama bi an önce dizginleri elime almam lazım korkunun ecele faydası yok
yarın tam gaz devam yaza tam 3 ay var en az 9 gitmeli
: :teselli::teselli: ıns verırsın arkadasm bazen ole olur duraklamaya gırıyor bünye üzülme strese gırersen hıc veremezsn bende 62 kıloya düstüm cok sukur 3 hafta bıttı vebu 3 haftada 3 kılo verdım arkadaslarm sankı daha fazla vermıs gıbı duruyorsn dıyorlar sanrm bunda funda cayının cok etkısı var hıc aksatmadan hergun ıkı buyuk bardak bazende 3 bardak ıctm ve 3,4 ay kullanmayı düsünüyorm tadıda acı degıl guzl ıcılebılıyor ben acı olanları ıcemıyorm tek sıkayetım bu ara canım su ıcmek ıstemıyor ıcmeye zorladıgımda mıdem bulanıyor ve hıc spor yapamıyorm kalcam 2 santm ınceldı bıde spor yapsan sanrm daha cabuk zayıflarm ama malesef neyse ıns bakalım hayırlısı ha bu arada funda cayının daha farklı tarıfını yapıyorm ısteyen arkadaslara vereblırım ya ıns su kılolardan kurtuluruz sısko yasamaktan bıktmmKızlar selammm... Ben hala 61 kiloyum deli olucamya hiç kıpırdamıyor. Dün akşam artık dayanamadım biraz çikolata yedim napıymmm. Bu akşamda gofret yedim. Birazda çekirdek çıtladım :çok üzgünüm: Son 3 haftamı desem yoksa 1 aymı desem hep 61 hep 61... İlk 3 kiloyu verdim takıldım kaldımm.. Moralsizim yani. Yediklerime çok dikkat ediyorum aslında yani normal yememe göre baya baya az ve abartısız şeyler yiyorum. Olmuyor olmuyor olmuyorrr... :mymeka:
günaydın kızlar,bende uzun süresonra nihayet bu hafta kilo vermişim 59,3 kg mım :)) sakın üzülmeyin ve diyeti bırakmayın arkadaşlar eninde sonunda emeğinizin karşılığını alıyorsunuz:)
baharistan sen nasıl yapıyorsun funda çayını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?