misss gibi tertemiz ve baharın sıcaklığıyla dolu samsundan günaydınlar kızlar,nasılsınız? geçtin beni topraksu :))
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo vermeniz ?hadi bakalım yaz geliyor derken geri kışa döndük gibi az zaman kaldı ama ... herkes iyi degil mi?
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo vermeniz ?hadi bakalım yaz geliyor derken geri kışa döndük gibi az zaman kaldı ama ... herkes iyi degil mi?
Günaydın kıslar;
Nasılsınız?
Hazır girmişken akşam ki menümü sayayım size
Sabah kahvaltısını pas geçip öğlendi form bisküviye kalınca akşam azıcık abartmış olabiliirim.
3-4 kaşık kadar kuru fasulye ve yine 3-4 kaşık kadar pilav
ve bir kase yoğurt.
Hepinizi öpüyorum hiç te abartmaışsın gayet normalll
ben de 2 yıldır kilo vermeye uğraşıyorum...77 kilodan 61 kiloya düştüm...şimdi hedefim 54-55 kilo...tekrar başladım diyete...umarım hepimiz hedefimize ulaşırız :)
ben de 2 yıldır kilo vermeye uğraşıyorum...77 kilodan 61 kiloya düştüm...şimdi hedefim 54-55 kilo...tekrar başladım diyete...umarım hepimiz hedefimize ulaşırız :)
ya insanalrın bu azmine hayranım 2 ayda 16 kilo ne güzel benim iki ayki sonucum ise 4 kilo
şekerim yanlışın var 2 ayda değil yılda 16 kilo vermiş arkadaş.2 ayda vermesi imkansız bence sen bile çok iyi kilo vermişsin
hı evet canım pardon öğlen gelioya açlık başıma vurdu sanırımm
HANIMLAR SELAMLAR . . .
10 gün kadar yoktum ama ara ara takip ettim65 olmadan bir yorum yapmayacağım dedim ama dayanamadım . . .
Bu hafta sonu İNŞALLAH 65 hedefim geçtiğimiz hafta çok kontrollü olamadım ufak bir rahatsızlık atlattım . . .
Hepinizi özledim kilodaşarkadaşlarım . . .
kaydirigubbakcemile5
bede iyiyim şekerim hatta çok iyiyim yolumu yarıladım çünkü :dance:
sende ayy pardon sizde iyisinizdir inşallah
mavi denizim gelmiş kaydirigubbakcemile3 canım bizler iyiyiz sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor meleğinle konuşuyomusun biliyomusun o melek çok şanslı senin gibi bi annesi olacağı için dilerim çok güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin kendine iyi bak a.s.:1hug:
aaybiscim hiçde abartılı deil canım yediklerin ölçülü ve gayet besleyici zaten öğrenmemiz gereken bu olmalı :icecream:
Biz iyiyiz canım sen nasılsın asıl?
Nasıl gidiyor hamilellik.umarım iyi bir 9 ay geçirirsin .
Kendine ve bebişine çok iyi bak
Bol gıda ve bol dinlenmeler sana tatlım(doktorum bana 9 ay bunu söyedi)delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?