60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kıslar;

Nasılsınız?
Hazır girmişken akşam ki menümü sayayım size

Sabah kahvaltısını pas geçip öğlendi form bisküviye kalınca akşam azıcık abartmış olabiliirim.

3-4 kaşık kadar kuru fasulye ve yine 3-4 kaşık kadar pilav
ve bir kase yoğurt.

Hepinizi öpüyorummma.s.

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo vermeniz ?hadi bakalım yaz geliyor derken geri kışa döndük gibi az zaman kaldı ama ... herkes iyi degil mi?

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor kilo vermeniz ?hadi bakalım yaz geliyor derken geri kışa döndük gibi az zaman kaldı ama ... herkes iyi degil mi?

Biz iyiyiz canım sen nasılsın asıl?
Nasıl gidiyor hamilellik.umarım iyi bir 9 ay geçirirsin .
Kendine ve bebişine çok iyi bak
Bol gıda ve bol dinlenmeler sana tatlım(doktorum bana 9 ay bunu söyedi)delikafadulden

bede iyiyim şekerim hatta çok iyiyim yolumu yarıladım çünkü :dance:
sende ayy pardon sizde iyisinizdir inşallah

ben de 2 yıldır kilo vermeye uğraşıyorum...77 kilodan 61 kiloya düştüm...şimdi hedefim 54-55 kilo...tekrar başladım diyete...umarım hepimiz hedefimize ulaşırız :)

ben de 2 yıldır kilo vermeye uğraşıyorum...77 kilodan 61 kiloya düştüm...şimdi hedefim 54-55 kilo...tekrar başladım diyete...umarım hepimiz hedefimize ulaşırız :)

merhaba şekerim,sen bu 16 kiloyu nasıl verdin,neler yaptın?

ya insanalrın bu azmine hayranım 2 ayda 16 kilo ne güzel benim iki ayki sonucum ise 4 kilo

ya insanalrın bu azmine hayranım 2 ayda 16 kilo ne güzel benim iki ayki sonucum ise 4 kilo

şekerim yanlışın var 2 ayda değil yılda 16 kilo vermiş arkadaş.2 ayda vermesi imkansız bence sen bile çok iyi kilo vermişsin

mavi denizim gelmiş kaydirigubbakcemile3 canım bizler iyiyiz sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor meleğinle konuşuyomusun biliyomusun o melek çok şanslı senin gibi bi annesi olacağı için dilerim çok güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin kendine iyi bak a.s.:1hug:

aaybiscim hiçde abartılı deil canım yediklerin ölçülü ve gayet besleyici zaten öğrenmemiz gereken bu olmalı :icecream:

canım ben aralıklı aralıklı dönemlerde diyet+spor yaparak 2 yılda verdim 16 kiloyu ama uğraştığım dönem tabii toplasan 6 ay eder en fazla :)
ilk 10 kilomu 3 ayda vermiştim çok sıkı diyet ve günde 2 saat yürüyüş yapıyordum yaz sıcağında...artı bi de dietband kullandım ama ozaman bekardım şimdi eşim izin vermiyor ona:) bu kez sadece diyet ve sporla vericm inşallah kalan kkilomu...

HANIMLAR SELAMLAR . . .

10 gün kadar yoktum ama ara ara takip ettim 65 olmadan bir yorum yapmayacağım dedim ama dayanamadım . . .

Bu hafta sonu İNŞALLAH 65 hedefim geçtiğimiz hafta çok kontrollü olamadım ufak bir rahatsızlık atlattım . . .

Hepinizi özledim kilodaşarkadaşlarım . . .

kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin Sabunnnnna.s.

Umarım ciddi birşeyin yoktur.
Kendine dikkat et

bede iyiyim şekerim hatta çok iyiyim yolumu yarıladım çünkü :dance:
sende ayy pardon sizde iyisinizdir inşallah

cnm ne güzel yolu yarıladın demek ..hadi bakalım darısı diger yarıya..biz iyiyiz ne olsun cicim zaman geçsin diye bekliyoruz..henü,z kalp atışınıda duymadımda..

geldim cnm geldim..melegimle henüz konuşmadım valla gebe oldugumu unutuyorum bazen ne bileyim henüz birşey yokya..kalp atışını p.tesi duymaya gidecez şöyle zman biraz daha geçse idi azıcık karnım büyüse daha iyi anlayacam gebe oldugumu...sagol cnm inş güzel ve saglıklı sıkıntısız bir hamilleik geçirim..

Biz iyiyiz canım sen nasılsın asıl?
Nasıl gidiyor hamilellik.umarım iyi bir 9 ay geçirirsin .
Kendine ve bebişine çok iyi bak
Bol gıda ve bol dinlenmeler sana tatlım(doktorum bana 9 ay bunu söyedi)delikafadulden

cnm sagol tatlım...umarım güzel bir hamilleik geçirim..valla gebe kaldıgımdan beri beslenmeme daha çok dikkat ediyorum..özellikle sabah kahvaltılar yumurta portakal suyu peynir süt hepsi arka arkaya bazen şimdiden gına geldi diye düşünmeye başladım.. neyse bebişim saglıklı olsunda ben zorlarım kendimi..

sabuncuğum hoş geldin canım özlettirdin kendini inşallah geçirdiğin rahatsızlık önemli bişe deildir çok geçmiş olsun verdiğin kilo içinde ayrıca tebrikler kaydirigubbakcemile5 Şeniz
mavişim tekmeler gelmeye başlasın bir hayırlısıyla sen hamile olduğunu unutsanda o unutturmaz kendine iyi bak canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…