60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selamlar:teytey: sabuncum umarım kötü bir şey yoktur :teselli:ben sabah 1 bardak greyfurt suyu içtim 1 dilim kepek ekmeği,1 domates,1 salatalık,1 yemek kaşığı çökelek,4 zeytin yedim öğlen de 1 fincan yeşil çay içtim 2 tane keçiboynuzu yedim birazdan da gevreğimi yiyeceğim akşam da meyve yiyeceğimcokacimcoookumarım fazla böyle devam eder iştahım açılmazdelikafadulden sizler nasılsınızşutarafagitti

candycim böyle devam edersen hedefine çabuk ulaşacak gibisin a.s.

kilo hedefimide 60 a yükselttim torpağım . . .

58 bana fazla iyi . . .

kemikliyim ben . . . ablam 50 lere asla inme dedi ve onun gözlemlerine sonsuz güvenirim zaten bendeki tüm kilo fazlalığı böbreklerde ve yanlarda koğuçlanmış durumda . . .
kilo kaybedilmesi en zor kısım yani . . .
kas yok çünkü o bölgelerde . . .

senağlama

canım boyuna göre 60 çok iyi olacak çok doğru bir karar
benimde mide çevresi yani simit denilen yerdeler bunuda ancak sporla verebiliriz daha önceleri eritmiştim ama uzun zaman oldu spor yapmayalı yeniden oluştu
hareketleri düzenli yapmak için didsin düzenlediği yarışa katılmayı düşünüyorum ancak mecbur tutulursam belki düzenli yapabilirim sende bi düşün istersen a.s.

Aynen Sabuncum yaaasenağlama

burası benim de sayfam anlaşılan..kilom 65senağlama
boyum 1.57 olunca hiç de hoş olmuyo-tatlicadiarzu-
az önce akşam yemeğimi yedim...
1 tabak fasulye yemeği
epeyce bir acı biber turşusu
birkaç zeytin
yetmedi ekmek arası domates,zeytin
yetmedi 2 kase de kızımın nesquikinden..sütlü tabiisırnaşık şey
şu an karnım tok şükürdelikafadulden
yani benim tek problemim yemek yemeyi seviyor olmam

gaza gelip diyet yapmak için buradayım:teytey:

çok şükür sağlamım şekerciğim . . .

canım hoş geldin sefa geldin . . .
o acı biber turşusu yok mu acı biber turşusuuuu . . .
bayılırım bende . . . sositososito
acaba cal bakımından ne alemde ?
ben hemen hemen her akşam tüketiyorum çünkü . . .

burası kilo kaybetmekte ve dengelemekte oldukça faydalı böcüüük . . .

arkadasim sayfalari gezerken bu yaziyi görünce ne yalan söylim sevindim..cünkü benden bir tane bulmak cok iyi geldi 63 kiloyum yaz yaklasiyor acilen zayiflamam lazim her yil ayni mücadele biktim artik ama kilolu olmak beni cok mutsuz ediyor..nutella sevdamdan vazgecemedigim icin zayiflayamiyorum..hergün aksatmadan yiyorum:roflol:..biraksam büyük ihtimal veririm kilo ama olmuyor troit de var bende ..
basariya nasil ulasiyorsunuz merak ettim ..su ana ihtiyacim olan en önemli sey motivasyon karar veriyorum ama sonra bosver diyorum cabuk pes ediyorum..
napicam ben...:çok üzgünüm:

ihtiyacın olan en önemli şey motivasyonsa doğru adrestesin canım...buradaki yazılanları okursan birbirinden azimli,iradeli kişileri gördükçe ister istemez onlar gibi olmaya başlıyorsun mesela benim hiç egzersiz yapma alışkanlığım yokken burayı takip edeli egzersiz yapmaya başladım...itiraf ediyorum geçen hafta hiç yapamadım ama rahatsızlığımdan dolayı...bu hafta onu telafi edeceğim...yeni yeni alışkanlıklar ediniyorsun...burayı gerçekten çok seviyorum...nutella sevdandan vazgeçemiyorsan önce yediğinin yarısını yemekle başla...sonuçta bir kaşıkta yesen bir kavanoz da tat aynı tat değişmiyor...yerimsenibenya da akşamları yiyorsan onu değiştirip sabah kahvaltıda yiyebilirsin...değil mi ama...kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün bizim burası pek canlı geldi...çok sevindim...son günlerde paylaşım çok azalmıştı...her akşam pc yi açınca ilk baktığım yer burası oluyor...yazılanları okuyorum...son günlerde hiç zevk almıyordum içimden de yazmak gelmiyordu açıkçası... ama bugün eski günlerine dönüyor galiba... hepinizi kocaman öpüyorum...canlarım benim...kaydirigubbakcemile3

herkese selam kizlar nasilsiniz bakalim diyetler nasil gidiyor.
hafta sonu biraz ipin ucunu kacirdim galiba ama dün ve bugun cok düzenli ve az yedim..
hafta sonu reglim geldi öyle bir istahim acildik ki anlatamam evde ne var ne yok herseyi yiyesim geldi. az öncede nutella bagimlisi yerimseniben olan arkadaslarin msjini okudum ve canim nutellllllaaaa cekiyor deli gibi :çok üzgünüm: ama yemicem tadinada bakmicam yoksa kavanozu bitirebilirim offfff offffff kilo almasi neden bu kadar kolay:çok üzgünüm:

günaydın kıslar a.s.
şimdi yeşilçayımı içiyorum mis gibi ooooooooooohh :içelim:
kıslar hadi gelin birlikte içelim ben yalnız çay içmeyi sevmiyomda yerimsenibenkaydirigubbakcemile

Günaydın kızlar ;
Nasılsınız.?
Topraksu nasılsın canım?
Ya yeşil çayı nasıl içiyorsun tadı nasıl?
Ben hiç içmedim de yani çayı pek sevmiyorum aslında ben genelde kahve içerim sade şekersiz.
Ama çay ,hamileyken çok tiksinmiştim.Ozaman dan beri de çay içmiyorum.
Sen sürekli tüketiyorsun,etkisi de oluyor anladığım kadarıyla,deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

Bu arada menümü de yazayım sizehihoyyyt

Dün akşam yine kuru fasulye yedim,3-4 kaşık kadar ama pilavsız bu kez

Bu sabah da bir kase cornfleksle başladım güne
Öğlen için bir şey yermiyim şuan bilemiyorum.
Ama akşam fırında tavuk göğüs ve haşlanmış patates var menümdedelikafadulden

afiyet olsun kızlar,bende yeşilçayımı içeceğim şimdi hatta içine limon sıktım azcıkda tarçın atacağım sümüklü olmuşumda iyi gelir belki.
aaybisciğim yeşilçayın tadı çok güzel bence denemeni tavsiye ederim ama sallama çayı acı oluyor biraz demlemenin içimi daha iyi

günaydın aaybisciğim
yeşilçayı ben sade içiyorum canım çayı normalde az şekerli içerim şekersiz asla içemezdim ama yeşilçayı mecburiyettenmi nedir şekersiz içiyorum buruk bi tadı var içerken zevk alarak deilde ama faydalarını düşünerek ilaç niyetine içiyorum
canım metobolizma hızlandırıyormuş ödem attırıyormuş bağırsak düzenlemeyede yardımcı oluyormuş kanser oluşumunu engellemeyede yardımcı olduğunuda okumuştum veeee yağ yakımına yardımcı
faydalarına bakarmısın tam bir mucize çay aslında elimizde olanın kıymetini fazla bilmiyoruz herhalde ben yaşamım boyunca içmeyi düşünüyorum bana başka bi faydasıda oldu kahveyi ve siyah çayı okadar azalttımki bazı günler neredeyse hiç içmiyorum
ve herkese tanıdığım herkeslere ısrarla tavsiye ediyorum a.s

:roflol::roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun moonserosecim acil şifalar diliyorum ve yeşilçayın afiyet olsun canım bende demleme içiyorum ama limon sıkmıyorum etkisini azaltıyormuş diye okumuştum ondan sade içiyorum yoksa limonla içimi daha kolay
yeşilçayı içelim incecik çıtırlar olalım -tatlicadiarzu-

bir faydası daha aklıma geldi şimdi cildimizede çok iyi geliyormuş parlaklık ve canlılık kazandırıyormuş yaaa daha ne olsun deilmi :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…