Hoşgeldin Sabunnnnna.s.
Umarım ciddi birşeyin yoktur.
Kendine dikkat et
herkese selamlar:teytey: sabuncum umarım kötü bir şey yoktur :teselli:ben sabah 1 bardak greyfurt suyu içtim 1 dilim kepek ekmeği,1 domates,1 salatalık,1 yemek kaşığı çökelek,4 zeytin yedim öğlen de 1 fincan yeşil çay içtim 2 tane keçiboynuzu yedim birazdan da gevreğimi yiyeceğim akşam da meyve yiyeceğimcokacimcoookumarım fazla böyle devam eder iştahım açılmazdelikafadulden sizler nasılsınızşutarafagitti
sabuncuğum hoş geldin canım özlettirdin kendini inşallah geçirdiğin rahatsızlık önemli bişe deildir çok geçmiş olsun verdiğin kilo içinde ayrıca tebrikler kaydirigubbakcemile5 Şeniz
mavişim tekmeler gelmeye başlasın bir hayırlısıyla sen hamile olduğunu unutsanda ounutturmaz kendine iyi bak canım Şeniz
kilo hedefimide 60 a yükselttim torpağım . . .
58 bana fazla iyi . . .
kemikliyim ben . . . ablam 50 lere asla inme dedi ve onun gözlemlerine sonsuz güvenirim zaten bendeki tüm kilo fazlalığı böbreklerde ve yanlarda koğuçlanmış durumda . . .
kilo kaybedilmesi en zor kısım yani . . .
kas yok çünkü o bölgelerde . . .
senağlama
kilo hedefimide 60 a yükselttim torpağım . . .
58 bana fazla iyi . . .
kemikliyim ben . . . ablam 50 lere asla inme dedi ve onun gözlemlerine sonsuz güvenirim zaten bendeki tüm kilo fazlalığı böbreklerde ve yanlarda koğuçlanmış durumda . . .
kilo kaybedilmesi en zor kısım yani . . .
kas yok çünkü o bölgelerde . . .
senağlama
herkese selamlar:teytey: sabuncum umarım kötü bir şey yoktur :teselli:ben sabah 1 bardak greyfurt suyu içtim 1 dilim kepek ekmeği,1 domates,1 salatalık,1 yemek kaşığı çökelek,4 zeytin yedim öğlen de 1 fincan yeşil çay içtim 2 tane keçiboynuzu yedim birazdan da gevreğimi yiyeceğim akşam da meyve yiyeceğimcokacimcoookumarım fazla böyle devam eder iştahım açılmazdelikafadulden sizler nasılsınızşutarafagitti
burası benim de sayfam anlaşılan..kilom 65senağlama
boyum 1.57 olunca hiç de hoş olmuyo-tatlicadiarzu-
az önce akşam yemeğimi yedim...
1 tabak fasulye yemeği
epeyce bir acı biber turşusu
birkaç zeytin
yetmedi ekmek arası domates,zeytin
yetmedi 2 kase de kızımın nesquikinden..sütlü tabiisırnaşık şey
şu an karnım tok şükürdelikafadulden
yani benim tek problemim yemek yemeyi seviyor olmam
gaza gelip diyet yapmak için buradayım:teytey:
Canım inanırmısın bendede nutella hastalığı var. Büyük boy nutellayı bir oturuşda yarıladığımı bilirim. Hatta rejimde değilken normalde odada üstündede bıçakla tutuyordum arada atıştırmak için. Nerdeyse hayır diyemiyeceğim tek şey :roflol:
arkadasim sayfalari gezerken bu yaziyi görünce ne yalan söylim sevindim..cünkü benden bir tane bulmak cok iyi geldi 63 kiloyum yaz yaklasiyor acilen zayiflamam lazim her yil ayni mücadele biktim artik ama kilolu olmak beni cok mutsuz ediyor..nutella sevdamdan vazgecemedigim icin zayiflayamiyorum..hergün aksatmadan yiyorum:roflol:..biraksam büyük ihtimal veririm kilo ama olmuyor troit de var bende ..
basariya nasil ulasiyorsunuz merak ettim ..su ana ihtiyacim olan en önemli sey motivasyon karar veriyorum ama sonra bosver diyorum cabuk pes ediyorum..
napicam ben...:çok üzgünüm:
afiyet olsun kızlar,bende yeşilçayımı içeceğim şimdi hatta içine limon sıktım azcıkda tarçın atacağım sümüklü olmuşumda iyi gelir belki.
aaybisciğim yeşilçayın tadı çok güzel bence denemeni tavsiye ederim ama sallama çayı acı oluyor biraz demlemenin içimi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?