60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kıslar a.s.
şimdi yeşilçayımı içiyorum mis gibi ooooooooooohh :içelim:
kıslar hadi gelin birlikte içelim ben yalnız çay içmeyi sevmiyomda yerimsenibenkaydirigubbakcemile

SELAMLAR . . .

İçelim torpağım . . .
:içelim:

aaybisciğim dün markette yeşil çayın en az 10 çeşidi ile karşılaştım ve sende göz gezdirirsen damak tadına uygun bi türe devam edebilirsin ki ballısı bile vardı . . .

ben süzen poşetleri açıp demleme usulü ile tüketiyorum yani poşeti suya sallandırmıyorum çünkü o zaman iyi çözüneceğini düşünmüyorum kaynamış suya 1 süzen poşeti açıp serpe serpe ekliyorum 10 dk sonra tüm çay dibe çöküyor ve tam demlenme işlemi gerçekleşiyor . . .

kaynamış suya daldırılan poşetler demlenmiş sayılmamalı bence çünkü iki uygulamanın renginden bile poşeti suya serpmenin ne kadar fark yarattığını anlayabilirsiniz . . .

a.s.

topraksucuğum sağol şekerim,çay içince gözlerim ışıklıyor valla:))
sabuncuğum öyle yapacağına aktardan alsana yeşilçayı,ben aktardan alıyorum çantamda var evde var işde var :)) bir de çaykurun küçük teneke kutuda yeşilçayı var oda güzel tavsiye ederim

Canım aktardan alınan açık ürünler çok kontrolsüz . . . Hele çay gibi içine her türlü katkıyı kabul edebilir yapıda bi ürünse kaçınılmaz . . . bu nedenle asla açık almam . . .

çaykuru denedim doğuşunda var aynı teneke kutuda ürünü ama ben en iyi randımanı doğadandan aldım rengi tadı kalitesiyle hemde . . .

ben bu öğlen 1 tas çavuk çorbası bol limonlu,1 tabakda ıspanak yedim ve doydum çok şükür.şimdi de ıhlamur içiyorum.akşamada muhtemelen 1 tabak taze fasulye yerim.ALLAH bereket versin yeter ,adam olana çok bile :))

ben de bu öğlen kaçırcam diye çok korktum ama şükür atlattım...akşam zaten işim kolay öğle geçtikten sonra devamm :)))
yaza incecik giricez inşallah hepimiz kaydirigubbakcemile2

hehe neyse 54 ten vazgeçtim 55 olsun yuvarlak hesap ya
55 olsam yeter zaten...yani umarım kaydirigubbakcemile3

HANIMLAR . . .

Eti nin sticks çukulatasını şiddetle tavsiye ediyorum tatlı krizlerine birebir incecik herbiri 55 cal . . .

ben bu gün 1 tane yedim . . .
:asigim:

candycim böyle devam edersen hedefine çabuk ulaşacak gibisin a.s.

çok sağol topraksucum:1hug: inşallah fazla kilolarımızdan bir daha geri almamak üzere kurtuluruz hihoyyyt ne güzel yaa düşüncesi bile mest ediyor benii:dance: bugün yine dikkat ettim böyle devam edeceğim inşallah benim korkum sınavlar başlayacak yoğun çalışma temposunda kaçırmak istemiyorum kızlar:1rolleyes: umarım öyle olmayacak:Saruboceq: yani yemek yiyerek sınav stresinden kurtulmaya çalışmak istemiyorum:1no2: yok yok incecik olacağız hepimiz yaza kadar değil mi hadi kızlar spora, az yemeye devamsositososito

merhabalar yürüyüşümü yaptım geldim kıslar hihoyyyt
bende yediklerimi yazim

sabah yeşilçay (2 büyük bardak) canım hiçbişe yemek istemedi sadece 2 tane etiform bisküvi

ama saat 2 gibi zeytinyağlı yaprak sarması ve kuru biber dolması yedim bir ondan bir bundan derken eee bayağı götürmüşüm :tomato: bunun pişmanlığıyla çıktım 90 dk yürüdüm

akşamada sadece meyve ve yeşilçay :içelim:

HANIMLAR . . .

Eti nin sticks çukulatasını şiddetle tavsiye ediyorum tatlı krizlerine birebir incecik herbiri 55 cal . . .

ben bu gün 1 tane yedim . . .
:asigim:

canım markete gidince alacam arada yesek iyi olacak gibi kaloriside düşükmüş teşekkürler sabuncum :teselli: a.s.

kızlarr yaa bn bisyy sorcktmm szee..bu avatarımı nası degistireblrm?yaa aslnda kullanıcı panelinde degisms gbi görünüoo..fakatt cevapp yazdıım konulardaa nickimn yanında eski avatarımm..anlamadımm gitti:çok üzgünüm:..yardmcı olursanz sevnrmm..

ben de okuldayım kızlar eve gideceğim birazdan çok acıktım cokacimcoook ama önce yeşil çayımı içeceğim:içelim: topraksucumm ben bilmiyorum cnm avatar nasıl değiştirilir ama bilen arkadaşlar elbet yardımcı olurlar cnma.s.

kuru biber dolması mıııı ????
ablacığım fındık lahmacunlar kuru biber dolmaları sarmalar Adanalı olmanın hakkını veriyorsun . . .
biber dolması yemeyeli nasıl zaman geçti yapsam mı bende acaba ama kuru muru hak getire tabi ki nerdeeee bizde o özveri . . .

bi de neyi fark ettim torpak ablacığım ya o kadar az ve o kadar dikkatli türde beslenme biçimine rağmen belli bi kilonun altındakiler çok daha ağır kilo kaybediyorlar mesela 62 kg ın altında çok daha zor kilo kaybediliyor .. .. ..

ben bu kilodakilerin yediklerini yesem diyorum ertesi gün hemen kilo kaybederim . . .
verilecek kilolar azaldıkça onlardan kurtulmasıda ZORLAŞIYOR !!!!

:Saruboceq:

sabuncum yaprak sarmasında sölemesi ayıp rakip tanımıyorum ailem ve tanıdıklarım öyle söylerler bugün yerkende cokacimcoook rakip tanımadım valla adresi ver kargoyla gönderem canımcım
canım çok haklısın kilo azaldıkça vermesi çok zorlaşıyor bide yaş faktörü tabi ee benimde yaşımı hatırı sayılır durumda artık manken olacak halim yok ama sağlığım için ne versem kaardır diyorum uğraşıyoruz bakalım a.s.

kızlar yaa moralim bozuk size ihtiyacım var bana ne oluyor anlayamıyorum ama diyete baslıyorum devamı gelmiyor oysa çok ta istiyorum eskiden basladım mı vermeden bozmadım direnç mi kazandı vücüdum ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…