60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Torpak ablammmm nefis olmuştur eminim profesyonellikten geçtim elinin tadı Adananın havası suyuyla eminim enfes lezzete sahiplerdir hemde her biri . . . :asigim:

Ne geldi aklıma benim hedef ödülüm senin sarmaların olsun Torpak ablam yani 60 ı göreyim o zaman isteyeceğim o nefis sarmalarından . . . Hiç utanmadan . . .

evetttt yemeklerden bahsetmemek gerekkkk delikafadulden

kızlar yaa moralim bozuk size ihtiyacım var bana ne oluyor anlayamıyorum ama diyete baslıyorum devamı gelmiyor oysa çok ta istiyorum eskiden basladım mı vermeden bozmadım direnç mi kazandı vücüdum ((((

aslında sorunu kendin biliyosun başladığın zaman devam edeceksin canım yoksa sonuç alamazsın sabır göstererek yavaş yavaş fazlada sıkmadan sağlıklı ama miktarları yarıya düşürerek vede sporla yürüyüşle destekleyerek verirsin
canım bizlerde bunları uygulamaya çalışıyoruz azar azar gidiyor işte ama gidiyor canım bu kiloları üç günde almadıkki üç günde gitsin yediklerini paylaş bizimle neler yaptığını yaz motivasyon tam burda mutlaka yardımcı olmaya çalışırız hepimiz yeterki sen kararlı ve azimli ol kaydirigubbakcemile5

bende girmek istiyorum ama hala bebişimi emziriyorum kilom 68 8 kilo vermek isityorum ama
bu emzirme işi olmasa dahada bi iyi olacak yaaa

bende girmek istiyorum ama hala bebişimi emziriyorum kilom 68 8 kilo vermek isityorum ama

hoş geldin bebeğini güle güle büyüt
bebeğini emzirmen daha avantaj deilmi emzirenler daha çabuk kilo veriyor diye biliyorum en azından ben öyleydim
inşallah verirsin sende aslında biraz dikkat etmen yeterli olacaktır sporlada desteklersen tamamdır kolay gelsin a.s.

kızlar merhabalar,
61 kiloyum birbuçuk ay içinde 5-6 kilo verebilirmiyim acaba ? :çok üzgünüm:
Hiç 54 ün üstüne çıkmamıştım,sigarayı bırakınca birden kilo aldım.Dolayısıyla hiç rejim de yapmamıştım.Şimdi nişanım var ve acil kilo vermem lazım.:çok üzgünüm: son bir aydır birkaç kere diyet yapayım diye denedim beceremedim.Kendimi gazlamak için buraya katılmayı düşünüyorum.Sizin yediklerinizi ve tavsiyelerinizi takip edeceğim.Umarım verebilirim kilolarımı benneyaptımki Kendimi alkolik toplantılarında kendini tanıtan tipler gibi hissettim bir an :)) yeneceğim yeneceğim zayıflayacağımmmmm..
Yarından itibaren yazayım ben de neler yediğimi,umarım sizler de bana fikir verir,yardımcı olursunuz..iyi geceler

Bence buradan çok faydalanacaksınız emin olun.
Hep beraber çıtırlaşacağız inşallah.
Biraz kararlılık ve azimle oluyor emin oluın.
Ve tabii burası inanılmaz motive ediyor.
Herkes yapabiliyorsa bende yapabilirim hissine kapılıyorsunuz.
Birbirimize yardımcı olacağız merak etmeyin.

Bebişin daha çok küçükkkkk
Biraz sabır:ecrin_bebek:

Ben de senin gibiydim.İnsan inanılmaz demoralize oluyor.Ama yavaş yavaş veriyorsun zaten hiç endişelenme.
Karşında yaklaşık 45 kilo vermiş (tamamı doğum kilosu idi)biri varkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar nasılsınız
kaçamaklara dikkat

Günaydın Topraksu;

Ben itiraf ediyorum akşam biraz kaçamak yaptımklava:
Hani şu meşhur çıtır piliç restauranta gittik.
Patateslerime dokunmadım.Koca bir vardak diyrt kola ve bol nugeet yrdim.
Hatta o kadar yemişim ki saat 12 oldu hala birşey yiyesim yok.
Gerçi eşim diyor ki normalde kuş kadar yediğin için sana çok geliyor.
Ama ben senden 3 misli fazla yedim:asigim:
Umarım öyledir....

günaydın aaybisciğim a.s.
afiyet olsun canım ama kilo olmasın yerimseniben
aaybiscim sen bi öğün kaçırsan bile onu dengeliyeceğini biliyorum baksana bu saat olmuş henüz bişe yememişsin demekki işlem tamamdır sositososito
canım eşin çok doğru söylemiş eminim yediğin çok azdır ama uzun süredir böyle yemeyince çok yediğini düşünmüşsündür bendede aynı durumlar mevcut dün öğle yediğim sarmaların şişkinliğini hala hissediyorum oysa dün akşamı sadece meyveyle geçiştirdim yinede kendimi koca bi davul gibi hissediyorum delikafadulden

Ne güzel canım yaaadelikafadulden

Şahsen ben bu durumdan çok mutluyum.
Az yiyerekte doyabiliyormuşuz meğerse.
Ve bunu beynimde midem de kabul etti artık.:1hug:

şimdi yeşilçayımı içtim oooooh mis gibi :içelim:
ya uzun zamandır içiyom ama hala alışamadım içerken yüzümü öyle bir buruşturuyorumki vallahi kırışıklıklarım artacak :roflol:

şimdi yeşilçayımı içtim oooooh mis gibi :içelim:
ya uzun zamandır içiyom ama hala alışamadım içerken yüzümü öyle bir buruşturuyorumki vallahi kırışıklıklarım artacak :roflol:
Bende dün liptonun yaseminli yeşilçayını aldım.Tadı fena değildi.Biraz buruk ama yasemin kokusu nispeten hafifletmiş.
B
razdan ben içeyim bari,seni yalnız bırakmayayım.:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…