sabuncum yaprak sarmasında sölemesi ayıp rakip tanımıyorumailem ve tanıdıklarım öyle söylerler bugün yerkende cokacimcoook rakip tanımadım valla adresi ver kargoyla gönderem canımcım
canım çok haklısın kilo azaldıkça vermesi çok zorlaşıyor bide yaş faktörü tabi ee benimde yaşımı hatırı sayılır durumdaartık manken olacak halim yok ama sağlığım için ne versem kaardır diyorum uğraşıyoruz bakalım a.s.
slm hatunlar.. bir slm veresim geldi allahın izniyle bir aya buradayım :roflol::roflol:
kızlar yaa moralim bozuk size ihtiyacım var bana ne oluyor anlayamıyorum ama diyete baslıyorum devamı gelmiyor oysa çok ta istiyorum eskiden basladım mı vermeden bozmadım direnç mi kazandı vücüdum((((
bende girmek istiyorum ama hala bebişimi emziriyorum kilom 68 8 kilo vermek isityorum ama
bu emzirme işi olmasa dahada bi iyi olacak yaaa
bende girmek istiyorum ama hala bebişimi emziriyorum kilom 68 8 kilo vermek isityorum ama
bu emzirme işi olmasa dahada bi iyi olacak yaaa
merhaba kızlar nasılsınız
kaçamaklara dikkat
günaydın aaybisciğim a.s.
afiyet olsun canım ama kilo olmasın yerimseniben
aaybiscim sen bi öğün kaçırsan bile onu dengeliyeceğini biliyorum baksana bu saat olmuş henüz bişe yememişsin demekki işlem tamamdır sositososito
canım eşin çok doğru söylemiş eminim yediğin çok azdır ama uzun süredir böyle yemeyince çok yediğini düşünmüşsündür bendede aynı durumlar mevcut dün öğle yediğim sarmaların şişkinliğini hala hissediyorum oysa dün akşamı sadece meyveyle geçiştirdim yinede kendimi koca bi davul gibi hissediyorum delikafadulden
PİMEA
Yine yok değil mi uzun zamandır?
Umarım hastalık falan yoktur yine:1no2:
Bende dün liptonun yaseminli yeşilçayını aldım.Tadı fena değildi.Biraz buruk ama yasemin kokusu nispeten hafifletmiş.şimdi yeşilçayımı içtim oooooh mis gibi :içelim:
ya uzun zamandır içiyom ama hala alışamadım içerken yüzümü öyle bir buruşturuyorumki vallahi kırışıklıklarım artacak :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?