selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . . .
aaybis sen ne zaman 62 oldun oyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper . . .
belli bi müddet yoktum ya 62 yaaaaaaaaaaaaa . . .
kaydirigubbakcemile2
bende bu saate kadar 4 eti form 2 kalper 4 eti burçak yedim . . . az şekerli çay ve sade kahve . . .
dünkü yeşil çay sohbetinden sonra akşam bende demledim genelde üşeniyordum ama burası motive etti kalktım yaptım . . .
bi de torpak ablam cilde olan faydalarından falanda bahsedince :asigim: cilde zaafım var . . .
aslında bi ara bi gün yeşil çay bi gün soğan suyu yapıyodum bu aralar boşladım ama döndüm . . .
:içelim:
inşallah aaybisciğim 61 hatta 60 olursun inşallah kaydirigubbakcemile5
sabuncuğum soğan suyunun zayıflamaya etkisi yok ama reğli olmada problemli olanlar bunu kür şeklinde yapıyorlar :1hug:
bendede tık yok bu hafta kendimi biraz daha sıkmak için 50- 59 grubuna misafir oldum sözümde durabileyim diye kızlar inşallah en kısa zamanda o gruba transfer olabiliriz kısa sürelide olsa geçmek istiyorum a.s.a.s.
inşallah aaybisciğim 61 hatta 60 olursun inşallah kaydirigubbakcemile5
sabuncuğum soğan suyunun zayıflamaya etkisi yok ama reğli olmada problemli olanlar bunu kür şeklinde yapıyorlar :1hug:
bendede tık yok bu hafta kendimi biraz daha sıkmak için 50- 59 grubuna misafir oldum sözümde durabileyim diye kızlar inşallah en kısa zamanda o gruba transfer olabiliriz kısa sürelide olsa geçmek istiyorum a.s.a.s.
bence bu azimle benide yakalarsın :)
Arkadaslar merhaba
bende zayıflamak isteyenlerdenim.
bu aksamdan itibaren spora baslayip, sonrasında da yediklerime dikkat ederk, bir baslangic yapmak istiyorum. sonucları sizinle paylasirim.su an 63 kilodayim. hedefim 58lere dusebilmek.
boyum 1.60
hepimize bol sans..:lepi:
Arkadaşlar merhaba beni de aranıza alırsanız sevinirim.Boyum 164 Kilom 66,5
Ne kadar uğraşıtıysam kilo vermeyi başaramadım.Sonuçta salı günü için diyetisyenden randevu aldım.Bu aşamada kabul ederseniz sizlerle olmak isterim...kaydirigubbakcemile5
aramıza hoş geldin umarım bizimle istediğin kiloya ulaşırsın a.s.
günaydin kizlar herkese hayirli cumalar bugun büyük gün :) haftanin birincisini seciyoruz ben simdi ac karnina tartildim kizlar 1 kilo vermisim[/QU
ayy bende neyi unuttum diyorum kaydirigubbakcemile3
düz 59 kiloyum kızlar :dance:
günaydin kizlar herkese hayirli cumalar bugun büyük gün :) haftanin birincisini seciyoruz ben simdi ac karnina tartildim kizlar 1 kilo vermisim
günaydin kizlar herkese hayirli cumalar bugun büyük gün :) haftanin birincisini seciyoruz ben simdi ac karnina tartildim kizlar 1 kilo vermisim[/QU
ayy bende neyi unuttum diyorum kaydirigubbakcemile3
düz 59 kiloyum kızlar :dance:
Günaydın Kızlar;
Geçmiş olsun moonserosecum.
Ya ne güzel kızlar sizin adınıza sevindim.Bu hafta ben de oynama yok
Ve işin kötü tarafı çarşamba gününden buyana inanılmaz bir gaz sancısı ve şişkinliği çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?