60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . . .

aaybis sen ne zaman 62 oldun oyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper . . .
belli bi müddet yoktum ya 62 yaaaaaaaaaaaaa . . .

kaydirigubbakcemile2

bende bu saate kadar 4 eti form 2 kalper 4 eti burçak yedim . . . az şekerli çay ve sade kahve . . .

dünkü yeşil çay sohbetinden sonra akşam bende demledim genelde üşeniyordum ama burası motive etti kalktım yaptım . . .
bi de torpak ablam cilde olan faydalarından falanda bahsedince :asigim: cilde zaafım var . . .

aslında bi ara bi gün yeşil çay bi gün soğan suyu yapıyodum bu aralar boşladım ama döndüm . . .

:içelim:

Canım benim geçen hafta 62 oldum cuma günüydü.
Bu hafta pek verebildiğimi sanmıyorum.Oyüzden büyük ihtimal yarın yine 62 çıkacağım tartıda.

Kısmet inşallah sonraki hafta 61 olurum..yerimseniben

inşallah aaybisciğim 61 hatta 60 olursun inşallah kaydirigubbakcemile5
sabuncuğum soğan suyunun zayıflamaya etkisi yok ama reğli olmada problemli olanlar bunu kür şeklinde yapıyorlar :1hug:
bendede tık yok bu hafta kendimi biraz daha sıkmak için 50- 59 grubuna misafir oldum sözümde durabileyim diye kızlar inşallah en kısa zamanda o gruba transfer olabiliriz kısa sürelide olsa geçmek istiyorum a.s.a.s.

Aminnnnn:Saruboceq:

torpak ablam demek zayıflamada bi etkisi yok . . .
sanırım ben bi topikte okumuştum ve bunun için karar vermiştim ama bahsettiğin gibiyse hiç gerek yok tabi . . .

ablacığım burayıda bırakmayacaksın değil mi yani bu grubu ? delikafadulden

Arkadaslar merhaba
bende zayıflamak isteyenlerdenim.
bu aksamdan itibaren spora baslayip, sonrasında da yediklerime dikkat ederk, bir baslangic yapmak istiyorum. sonucları sizinle paylasirim.su an 63 kilodayim. hedefim 58lere dusebilmek.
boyum 1.60
hepimize bol sans..:lepi:

Hoşgeldin canım.a.s.
Bol şans kilo yolculuğunda
kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

Arkadaşlar merhaba beni de aranıza alırsanız sevinirim.Boyum 164 Kilom 66,1
Ne kadar uğraşıtıysam kilo vermeyi başaramadım.Sonuçta salı günü için diyetisyenden randevu aldım.Bu aşamada kabul ederseniz sizlerle olmak isterim...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

aramıza hoş geldin umarım bizimle istediğin kiloya ulaşırsın a.s.

Slm kizlar 5 ay önce dogum yaptim bebegim artik emmeedigi icinde kilo verme cabasina basladim daha önce 18 kilo vermistim 9 ay icinde 76 dan 58 e düsmüstüm bu sefer hedefim daha az 72 kiloydum ve su anda bi cok cabayla 67 yim insallah sizlerle birlikte 60 kiloyu tartim da görecegim. cok etkili bisey yapiyorum ama pek saglikli oldugunu söyleyemem arada kilo verme yavaslayinca uygulana bilir bence 3 gün boyunca haslanmis patates yedim her ögünde orta boy iki tane 3 lt yakinda su ictim her günün sonunda 1 kg verdim kendimi kötüde hissetmedim patates mineral bakimindan zengin oldugu icin sanirim. kilo verirken yavasladiginda bence iyi bi cözüm ama tekrarlanmamali diye altini ciziyorlar.

merhaba kızlar nasılsınız? aaybisciğim sağolasın canım süümüklü oldum gribim sanırım.
yonca 3 gün nasıl dayanıyorsun patatese ıyyyy kahvaltıda da patatesmi yiyorsun?

kızlar hayırlı cumalar dilerim bol bereket ve huzur....

günaydin kizlar herkese hayirli cumalar bugun büyük gün :) haftanin birincisini seciyoruz ben simdi ac karnina tartildim kizlar 1 kilo vermisim

günaydin kizlar herkese hayirli cumalar bugun büyük gün :) haftanin birincisini seciyoruz ben simdi ac karnina tartildim kizlar 1 kilo vermisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…