- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
üzme tatlı canını şekerim bende 20 günden fazladır verememişdim kilo.bitki çayı tüketiyormusun şişlik için? burdan bir arkadaş keten tohumlu aktiviya nın şişliğe çok iyi geldiğini söylemişti sanırım sende dene istersenGünaydın Kızlar;
Geçmiş olsun moonserosecum.
Ya ne güzel kızlar sizin adınıza sevindim.Bu hafta ben de oynama yok
Ve işin kötü tarafı çarşamba gününden buyana inanılmaz bir gaz sancısı ve şişkinliği çekiyorum.
merhaba kızlar nasılsınız? aaybisciğim sağolasın canım süümüklü oldum gribim sanırım.
yonca 3 gün nasıl dayanıyorsun patatese ıyyyy kahvaltıda da patatesmi yiyorsun?
slm kızlar:teytey: cnm sana çok geçmş olsun ben aynıyım kızlar dikkat etmeye çalışıyorum ama kilo kaybı yok henüz bakalım yılmak vazgeçmek yok:dance: başaracağım inşallah hatta başaracağız değil mia.s.okuldan eve gideceğim birazdan, güzelce yeşil çayım içeyim hatta içelim:içelim:
ben geldimmmmmmmmm
65,5 olmuşum kızlar :roflol:
yeniden diyetteyimm :lepi:
ben geldimmmmmmmmm
65,5 olmuşum kızlar :roflol:
yeniden diyetteyimm :lepi:
selam kızlar,kaç gündür yazamadım
bende 64.6 yım gene
moonserose0 geçmiş olsun,bende seninle aynıyım,grip olmuşum,boğazım ağrıyor :bbo:
Benide aranıza alırmısınız 64 kıloyum
Benide aranıza alırmısınız 64 kıloyum
selam kızlar,kaç gündür yazamadım
bende 64.6 yım gene
moonserose0 geçmiş olsun,bende seninle aynıyım,grip olmuşum,boğazım ağrıyor :bbo:
Hoşgeldiniz kızlar;a.s.
E napalım artık hep beraber marotona devam,Öyle ya da böyle kurtulacağız artık bu kilolardankaydirigubbakcemile5
sağol canım sanada geçmiş olsun ıhlamur,papatya,adaçayı iç bolboliyi gelir boğazlara.
aaybisciğim bende yanımda kuru üzüm kayısı taşırım hep böyle durumlarda bikaçtane ağzıma attıyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?