60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bitki çayları benim çok midemi bulandıyor.Zorla bir fincan yeşil çay içmeye çalışıyor gün içinde:bbo:
Neden böyle şişkinlik hissetiği de bilmiyorum ki.
Dün gece çok kötü oldum.Ayaklarıma ve kasıklarıma sıcak su torbası koyup yattım.Biraz iyi geldi gibi ama yine de hala var:bbo:

merhaba bonibonlar a.s.
moonserose ve nazcım tebrik ediyorum sizi verdiğiniz kilolar için :hooray:
aaybiscim geçmiş olsun canım bendede şişkinlik var ben bu hafta biraz kaçırdım o yüzden yerimde sayıyorum klava: bu hafta daha dikkat edecem a.s

yonca aramıza hoş geldin inşallah bizimle birlikte zayıflarsın a.s.

merhaba kızlar nasılsınız? aaybisciğim sağolasın canım süümüklü oldum gribim sanırım.
yonca 3 gün nasıl dayanıyorsun patatese ıyyyy kahvaltıda da patatesmi yiyorsun?

slm kızlar:teytey: cnm sana çok geçmş olsun ben aynıyım kızlar dikkat etmeye çalışıyorum ama kilo kaybı yok henüz bakalım yılmak vazgeçmek yok:dance: başaracağım inşallah hatta başaracağız değil mia.s.okuldan eve gideceğim birazdan, güzelce yeşil çayım içeyim hatta içelim:içelim:

afiyet olsun canım bende içecem ama daha sonra şimdi yürüyüşe çıkacam dönünce :içelim: yapacam mutlaka

kıslar yerimde saymaya artıkın yeteeeeeeeeeerr diyorum
şu ana kadar yediklerim: şekersiz çay 4 tane eti form ve yarım ayva hihoyyyt

selam kızlar,kaç gündür yazamadım
bende 64.6 yım gene
moonserose0 geçmiş olsun,bende seninle aynıyım,grip olmuşum,boğazım ağrıyor :bbo:

ben geldimmmmmmmmm
65,5 olmuşum kızlar :roflol:
yeniden diyetteyimm :lepi:

bende 64.6 yım gene
moonserose0 geçmiş olsun,bende seninle aynıyım,grip olmuşum,boğazım ağrıyor :bbo:

Benide aranıza alırmısınız 64 kıloyum

Hoşgeldiniz kızlar;a.s.

E napalım artık hep beraber marotona devam,Öyle ya da böyle kurtulacağız artık bu kilolardankaydirigubbakcemile5

Ben bu sabah yine her zamanki gibi kahvaltı yapamadım.

Yaklaşık 1 saat önce (40 gr.pakette öyle yazıyordu)bir avuç fındık yedim.Yanında da 1 fincan şekersiz kuşburnu içtim.

Fındık iyi mi kötü mü bilmiyorum.Ama geç kaldığım için yanıma birşeyler alamdım.Maalesef çalıştığım yerde de bisküvi ya da hamurişinden başka birşey yeme şansım da olmadığı için fındık aldım.
Umarım benim için iyi bir besindirCADIARZU

yürüyüşümü yaptım hihoyyyt

eve kendimi zor attım açlıktan cokacimcoook hemen 2tane küçük portakal 1 tanede elma yedim meyve bitincede kk kadar peynir yedim(meyve-protein birlikte tüketilince acıkmayı geciktiriyormuş) dinlendim şimdide yeşilçayımı :içelim: içiyorum akşamada sadece salata (eşim müthiş yapıyor salatayı o yapacak )
şu anda 1 kilo pirzola yemiş gibi tok hissediyorum kendimi delikafadulden

aaybiscim böyle durumlar için çantana diyet bisküviler koy ben evde olduğum halde bazen ne yiyeceğimi şaşırıyorum diyet bisküviler o zaman kurtarıcım oluyorlar hemde ana öğün olarak :))

bende 64.6 yım gene

sağol canım sanada geçmiş olsun ıhlamur,papatya,adaçayı iç bolboliyi gelir boğazlara.
aaybisciğim bende yanımda kuru üzüm kayısı taşırım hep böyle durumlarda bikaçtane ağzıma attıyorum yerimseniben

Hoşgeldiniz kızlar;a.s.

E napalım artık hep beraber marotona devam,Öyle ya da böyle kurtulacağız artık bu kilolardankaydirigubbakcemile5

hoşbulduk a.s.
haklısın,biran önce gitmesi lazım bu fazlalıkların...kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım,koca kışı atlattım birşey yok şimdi hasta oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…