teşekkür ederim canım,koca kışı atlattım birşey yok şimdi hasta oldum
çok geçmiş olsun canım...ben de aynı bir kış hasta olmadım şimdi çok ağır grip geçiriyorum...ne içeceğimi şaşırdım...
geçmiş olsun derinncim
benimki 1,5 ay oldu neredeyse yinede tam olarak iyileştiğim söylenemez arada bir öyle öksürük tutuyorki sanki Allah korusun astımlı gibi önce boğazdan başlıyor meret 2-3 gün sonra burun akmaya başlıyor daha sonrada öksürük
aman kızlar dikkat edin bu bir salgın gibi çokda geç iyileşiliyormuş sağlık merkezleri bu böyle vakalarla dolup taşmış aman dikkat
Bitki çayları benim çok midemi bulandıyor.Zorla bir fincan yeşil çay içmeye çalışıyor gün içinde:bbo:
Neden böyle şişkinlik hissetiği de bilmiyorum ki.
Dün gece çok kötü oldum.Ayaklarıma ve kasıklarıma sıcak su torbası koyup yattım.Biraz iyi geldi gibi ama yine de hala var:bbo:
merhaba bonibonlar a.s.
moonserose ve nazcım tebrik ediyorum sizi verdiğiniz kilolar için :hooray:
aaybiscim geçmiş olsun canım bendede şişkinlik var ben bu hafta biraz kaçırdım o yüzden yerimde sayıyorumklava: bu hafta daha dikkat edecem a.s
yonca aramıza hoş geldin inşallah bizimle birlikte zayıflarsın a.s.
yarın akşam sadece salata ye.. gün içinde 1 saat yürü 200 mekik çek :roflol::roflol:
canım zaten ben hergün 90 dk yürüyorum kaydirigubbakcemile3
mekikde didsin hareketlerinde var zaten yapıyorum kaydirigubbakcemile3
kıslar ben bu akşam öyle bir kaçamak yaptımkien iyisi söyleyimde kurtulayım
ama üstünede iki dilim pizza yedim :tomato: :mymeka: öyle pişmanımki ben bile şaşırdım ya bende nebiçim bir mide varmış bide ben ne iradesiz ne pisboğaz bi kadınmışım böle yersem tabiki veremem yani ya ben eskiden böle deildim senağlamasenağlama
Ay demekki yalnız değilmişim.Bu gün sabahtan beri dışardaydım eve 5 de döndüm.Kahvaltı yapamadım aceleden yürüyüş yapıp çıktım.11 de 1 poğaça 1 halley yedim.3 gibi 3 adet büsküi..Buraya kadar eh işte fena sayılmaz akşam eve geldim.Fırında patates 1 hamburger yetmedi un kurabiyesi..Yani yazarken utandım valla ben bu kadar şeyi nasıl yedim
Salı diyetisyene gidicem ya ne bulsam yiyorum galiba.:roflol:Yarın çok dikkat edicem kararlıyım...
Kısaca topraksu üzülme canım benim kadar pisboğaz olamazsın valla midem ağrıyor fil gibi yemişim yani....
canım sanada geçmiş olsun ama sakın ceza meza isteme bu siyah cadısı çok acımasız naniknanik
merhaba bonibonlar a.s.
moonserose ve nazcım tebrik ediyorum sizi verdiğiniz kilolar için :hooray:
aaybiscim geçmiş olsun canım bendede şişkinlik var ben bu hafta biraz kaçırdım o yüzden yerimde sayıyorumklava: bu hafta daha dikkat edecem a.s
yonca aramıza hoş geldin inşallah bizimle birlikte zayıflarsın a.s.
merhaba kızlar nasılsınız? aaybisciğim sağolasın canım süümüklü oldum gribim sanırım.
yonca 3 gün nasıl dayanıyorsun patatese ıyyyy kahvaltıda da patatesmi yiyorsun?
ben geldimmmmmmmmm
65,5 olmuşum kızlar :roflol:
yeniden diyetteyimm :lepi:
Arkadaslar merhaba
bende zayıflamak isteyenlerdenim.
bu aksamdan itibaren spora baslayip, sonrasında da yediklerime dikkat ederk, bir baslangic yapmak istiyorum. sonucları sizinle paylasirim.su an 63 kilodayim. hedefim 58lere dusebilmek.
boyum 1.60
hepimize bol sans..:lepi:
Slm kizlar . cok etkili bisey yapiyorum ama pek saglikli oldugunu söyleyemem arada kilo verme yavaslayinca uygulana bilir bence 3 gün boyunca haslanmis patates yedim her ögünde orta boy iki tane 3 lt yakinda su ictim her günün sonunda 1 kg verdim kendimi kötüde hissetmedim patates mineral bakimindan zengin oldugu icin sanirim. kilo verirken yavasladiginda bence iyi bi cözüm ama tekrarlanmamali diye altini ciziyorlar.
kızlar bende 63 kiloyumsenağlamaeski kiloma dönmek istiyorumkafamçokkarıştı aranıza geldim:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?