60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım...ben de aynı bir kış hasta olmadım şimdi çok ağır grip geçiriyorum...ne içeceğimi şaşırdım...

geçmiş olsun derinncim
benimki 1,5 ay oldu neredeyse yinede tam olarak iyileştiğim söylenemez arada bir öyle öksürük tutuyorki sanki Allah korusun astımlı gibi önce boğazdan başlıyor meret 2-3 gün sonra burun akmaya başlıyor daha sonrada öksürük
aman kızlar dikkat edin bu bir salgın gibi çokda geç iyileşiliyormuş sağlık merkezleri bu böyle vakalarla dolup taşmış aman dikkat

çok teşekkür ederim canım benim bu durumda egzersizlerim de kaldı maalesef...:çok üzgünüm:sanada çok geçmiş olsun...

aaybis gecmis olsun sana ayni sorun 2 hafta önce bende vardi senin gibi sicak su torbasi ile denedim biraz iyi gelmisti ama 3 gün sürmüstü.belkide yedigin biseyden olmustur ..

tsk ederim topraksuu darisi basiniza artik naniknanik

kıslar ben bu akşam öyle bir kaçamak yaptımki en iyisi söyleyimde kurtulayım
akşam eşimin yapacağı salatayı yiyecem dedim öylede oldu salatayı yedim koca bi tabak ama üstünede iki dilim pizza yedim :tomato: :mymeka: öyle pişmanımki ben bile şaşırdım ya bende nebiçim bir mide varmış bide ben ne iradesiz ne pisboğaz bi kadınmışım böle yersem tabiki veremem kıslar bana pizza için lütfen ceza kesin ne derseniz yapacam yuh bana yani ya ben eskiden böle deildim senağlamasenağlama

canım zaten ben hergün 90 dk yürüyorum kaydirigubbakcemile3
mekikde didsin hareketlerinde var zaten yapıyorum kaydirigubbakcemile3

kaçma boşuna yanlış yazmışım yanlış degilde sen yanlış anlamışsın :dilcikar::dilcikar:

o dediklerimi hem sabah hem akşamdı :roflol::roflol::roflol:

Ay demekki yalnız değilmişim.Bu gün sabahtan beri dışardaydım eve 5 de döndüm.Kahvaltı yapamadım aceleden yürüyüş yapıp çıktım.11 de 1 poğaça 1 halley yedim.3 gibi 3 adet büsküi..Buraya kadar eh işte fena sayılmaz akşam eve geldim.Fırında patates 1 hamburger yetmedi un kurabiyesi..Yani yazarken utandım valla ben bu kadar şeyi nasıl yedim
Salı diyetisyene gidicem ya ne bulsam yiyorum galiba.:roflol:Yarın çok dikkat edicem kararlıyım...
Kısaca topraksu üzülme canım benim kadar pisboğaz olamazsın valla midem ağrıyor fil gibi yemişim yani....

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
tamam şimdik anladım demekki yarın 180 dk yürüyecem 400 de mekik
canım ben bununla bir haftalık kaçamakları yakarım saol kaydirigubbakcemile3
ama sende birgün karşıma sakın ceza diye çıkma klava: sana bir aylık kaçamakları yaktırmazsam :))

canım sanada geçmiş olsun ama sakın ceza meza isteme bu siyah cadısı çok acımasız naniknanik

tesekkür ederim canim insallah diledigim kiloya gelicem okudukca motive oluyorum :lepi:

merhaba kızlar nasılsınız? aaybisciğim sağolasın canım süümüklü oldum gribim sanırım.
yonca 3 gün nasıl dayanıyorsun patatese ıyyyy kahvaltıda da patatesmi yiyorsun?

vallahi itiraf ediyorum cok zor helede kahvaltida haslanmis tuzsuz biseysi patates zorama dayanicam:Saruboceq: 3 gün zaten sonra normal diyetine dönebilirsin bu sadece patetesle olmuyor mesela yumurtatda yiyebilirsin yine 3 ögün iki tane yada haslanmis et burdaki amac tek besinle sok diyet yapmak hani bi hafta diyet yapiosun tartida oynama olmuyor iste o zamanlarda iyi bi cözüm ise yariyormu evetttt sagliklimi hayirrrr:1no2: mesela ben grip oldum sanirim bagisiklik sistemim zayifladi.kafamçokkarıştı

kızlar bende 63 kiloyumsenağlamaeski kiloma dönmek istiyorumkafamçokkarıştı aranıza geldim:teselli:

Son düzenleme:
günaydın kızlar,nasılsınız? ay yoncacığım bile bile bu kötülüğü yapma kendine şekerim bak sen diyorsun bağışıklık sistemim zayıfladı diye!
gel mızmız gel aramıza hoşgeldin!
candy ciğimin dediği gibi hep beraber zayıflayalım veee çıtır fıstıklar olalım :))

ben geldimmmmmmmmm
65,5 olmuşum kızlar :roflol:
yeniden diyetteyimm :lepi:

AAaaa hacer ben senin başarı öykünü okumuştum.Artık buırada bize yardımcı olursun.Kiloyu korumak daha zor değil mi?.Bende 61 kiloya düşmüştüm.Ama şimdi 66,5 oldum.Salı günü tekrar diyetisyenime gidicem...:1no2:

Hoşgeldin Etan,benimde niyetim 5 kilo vermek.Dilerim hepimiz birlikte başarırız...kaydirigubbakcemile5

Yonca canım hoşgeldin ama bence de diyetin çok sağlıklı değil.Tek tip beslenmelerde verilen kilo çabuk alınıyor diye biliyorum.klava:.Aynı kilodayız en güçlü rakibimsin ona göre...:roflol:
.
kızlar bende 63 kiloyumsenağlamaeski kiloma dönmek istiyorumkafamçokkarıştı aranıza geldim:teselli:

Hoşgeldin mızmız.Hepimizin amacı bu.Birlikte başarıcaz...yerimseniben

selam kızlar...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
hasta olan arkadaşlar size de acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…