kıslar ben bu akşam öyle bir kaçamak yaptımkien iyisi söyleyimde kurtulayım
akşam eşimin yapacağı salatayı yiyecem dedim öylede oldu salatayı yedim koca bi tabak ama üstünede iki dilim pizza yedim :tomato: :mymeka: öyle pişmanımki ben bile şaşırdım ya bende nebiçim bir mide varmış bide ben ne iradesiz ne pisboğaz bi kadınmışım böle yersem tabiki veremem kıslar bana pizza için lütfen ceza kesin ne derseniz yapacam yuh bana yani ya ben eskiden böle deildim senağlamasenağlama
sabuncum aaybiscim çok saolun canlarım verdiğiniz destek için Şeniz moralim yerine geldi aaybiscim tebrik ederim canım gel bekliyoruz :1hug:
tahmin ettiğin gibi kendimi cezalandırdım bugün :tomato:
1,5 saat egzersiz yaptım didsin hareketlerini ama ben çok abarttım bide genelde yaptığım 90 dklık yürüyüşü 125 dkya çıkardım az bile akşam yediklerime ama neyse
yediklerime gelince sabah 1,5 dilim kepekli ekmek,2 kk kadar peynir,domates, şekersiz çay
yürüyüşden dönünce 1 bardak süt,1 dilim ekmek
akşamda sadece haşlanmış patates ve yeşilçay
ne dersiniz spor ve hafif yiyerek 2 dilim pizzayı telafi edebildimmi CADIARZU
telafi edebilmek ne demekkkk . . .
süper süper süper . . .
tebrikler . . .
a.s.
selam kimse yok buralarda haftasonu ondan sanırım:sm_confused: ben perşembe misafir gelince azcık kaçırdım hamur işlerine dayanamıyorumamaaaa hemen onları yakmak için baya uğraştım başarılı da oldumsositososito ancak bi türlü 59 olamadım ya bi sabah 59.8 bi sabah 59.500 ve bu sabah 60 offf gitsin kilolar yaz geldi yaz herkese iyi pazarlar diliyorum a.s.
sabuncum aaybiscim çok saolun canlarım verdiğiniz destek için Şeniz moralim yerine geldi aaybiscim tebrik ederim canım gel bekliyoruz :1hug:
tahmin ettiğin gibi kendimi cezalandırdım bugün :tomato:
1,5 saat egzersiz yaptım didsin hareketlerini ama ben çok abarttım bide genelde yaptığım 90 dklık yürüyüşü 125 dkya çıkardım az bile akşam yediklerime ama neyse
yediklerime gelince sabah 1,5 dilim kepekli ekmek,2 kk kadar peynir,domates, şekersiz çay
yürüyüşden dönünce 1 bardak süt,1 dilim ekmek
akşamda sadece haşlanmış patates ve yeşilçay
ne dersiniz spor ve hafif yiyerek 2 dilim pizzayı telafi edebildimmi CADIARZU
hımm takipde degilim sanma.. eferim yapmışsın bak cezaların hepsinii...
sen mezun olacan yakında bellii... bende şu 70 en kısa sürede devirim aranızdayım cıkcam 79 70 kilo topiginden bekleyin benniiii
merhabalar kizlarr weigt wathers i taniyan varmi puanlama yöntemyle zayiflama grubu, daha önce bu sayede 17-18 kilo verdim 9 ayda sadece yemek pisirme tarzini degistiriyorsun elimde yemek tariflari var isterseniz verebilirimkaydirigubbakcemile5
gidecek canım hiç sıkma canını mecburen gidecekler diyete devam bak nasıl çıtır çıtır eritiyoruz yazada incecik çıtırlar olarak giriyoruz kaydirigubbakcemile3
merhabalar kizlarr weigt wathers i taniyan varmi puanlama yöntemyle zayiflama grubu, daha önce bu sayede 17-18 kilo verdim 9 ayda sadece yemek pisirme tarzini degistiriyorsun elimde yemek tariflari var isterseniz verebilirimkaydirigubbakcemile5
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/40343-weight-watchers-beslenme-programi-amerikan-diyeti.html[/QUOTE
tşk ler baktım i,nan cok ilginç geldi bana yani eger gerçekden kilo verdiriyorsa süper bişeye benziyor.. istedigin yiyebiliyon.. acaba yapan varmı gerçekden sonuç alan konuşmak isterim.. bişey yazan cıkmış bir dahada ugramamış...
her zamanki gibi biri bir konu açmış
sayfalar sorular ile dolmuş
ama adam gibi ben şu sonucu aldım, şu oldu, bu oldu diyen olmamış
kitapçığını bir sitede buldum 11,6 $
almaya değer aslında
araştırmaya devam ediyorum, eğer sağlam bilgiler ve tam liste bulabilirsem ben uygulamak istiyorum
gerçekten çok sağlıklı kilo veriliyor
ve okuduğum kadarıyla da kimse verdiği kiloları geri almamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?