60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hanımlar selamlar . . . uçmuş sayfalar . . .
bünyeler zayıf bu aralar herkes halsiz hasta ve kötü hissediyo . . .
acil şifalar bayanlar . . .

çoğalıyoruz hala ve bu çok iyi birlikten kuvvet doğar kaydirigubbakcemile5

ben bu hafa tartılamayacağım çünkü malum regl ama haftaya pazara hedefim 64 . . .

bu gün bu saate kadar 2 etiform 1 üçgen peynir 6 adet burçak bisküvi çay ve sade kahve . . .

aaybisim fındık bence yiyecek bir şey bulamadığında tercih edebileceğin en doğru şey . . .
bende senin gibi yiyecek bir şey bulamadığımda ofiste sağlıksız hazırlardan değil meyve tercih ediyorum . . .

ve torpak ablam inan o yediğin 2 dilim pizza sonraki saldırını frenleyen bi eylem . . .
bu nedenle asla kızma kendine . . .
o an canımızın istediği şeyi tüketmezsek acısı sonradan çok daha fazla miktarlarda yiyerek telafi edilemeyecek hale dönüşüyor . . . tıpkı mucize diyetlerin sonunda alınan x2 katı kiloların mazisi gibi . . .

Kızlar selam nasılsınız?

Nasıl gidiyor diyetler.
Önce kendimi takdir ediyorum.Akşam kızlarla toplandık.Tabi bol kalorili hamurişleri ve tatlılar.kötükedihüso
Ama ben nefsime hakim oldum.Sadece bir kase patates salatası yedim
Çikolatalı keki ise kızım yedi,bayıla bayıla bayıla
Bu gün yediklerime gelince;

kahvaltı yine yok
Öğlen ise biraz tavuk göğüs.Bol acı biber ve taze soğanla biraz ekmek.

Bu arada yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişlera.s.
Hep beraber bu kiloların üstesinmden geleceğiz inşallah
Ve benim için haftanın en güzel haberisositososito
Bu sabah tartıldım.61 olmuşummmmşakkıdı

:enbuyukkk:

Toprasucuğummm boşver yaa iyi yapmışsın.Afiyet olsun.Şeniz
Ben de herşeye karşı durabiliyorum.Ama pizzaaaa yok yaa hayatta dayanamam.
Ayrıca eminim sen bugün kendini cezalandıryorsundur.(bende öyle yapıyorum)Ve daha hafif birşeyler tüketiyorsundur..
Afiyet olsun iyi olmuş boşver arada lazımkaydirigubbakcemile5

sabuncum aaybiscim çok saolun canlarım verdiğiniz destek için Şeniz moralim yerine geldi aaybiscim tebrik ederim canım gel bekliyoruz :1hug:

tahmin ettiğin gibi kendimi cezalandırdım bugün :tomato:
1,5 saat egzersiz yaptım didsin hareketlerini ama ben çok abarttım bide genelde yaptığım 90 dklık yürüyüşü 125 dkya çıkardım az bile akşam yediklerime ama neyse

yediklerime gelince sabah 1,5 dilim kepekli ekmek,2 kk kadar peynir,domates, şekersiz çay
yürüyüşden dönünce 1 bardak süt,1 dilim ekmek
akşamda sadece haşlanmış patates ve yeşilçay

ne dersiniz spor ve hafif yiyerek 2 dilim pizzayı telafi edebildimmi CADIARZU

telafi edebilmek ne demekkkk . . .
süper süper süper . . .
tebrikler . . .

a.s.

merhabalar kizlarr weigt wathers i taniyan varmi puanlama yöntemyle zayiflama grubu, daha önce bu sayede 17-18 kilo verdim 9 ayda sadece yemek pisirme tarzini degistiriyorsun elimde yemek tariflari var isterseniz verebilirimkaydirigubbakcemile5

selam kimse yok buralarda haftasonu ondan sanırım:sm_confused: ben perşembe misafir gelince azcık kaçırdım hamur işlerine dayanamıyorum amaaaa hemen onları yakmak için baya uğraştım başarılı da oldumsositososito ancak bi türlü 59 olamadım ya bi sabah 59.8 bi sabah 59.500 ve bu sabah 60 offf gitsin kilolar yaz geldi yazherkese iyi pazarlar diliyorum a.s.

gidecek canım hiç sıkma canını mecburen gidecekler diyete devam bak nasıl çıtır çıtır eritiyoruz yazada incecik çıtırlar olarak giriyoruz kaydirigubbakcemile3

hımm takipde degilim sanma.. eferim yapmışsın bak cezaların hepsinii...

sen mezun olacan yakında bellii... bende şu 70 en kısa sürede devirim aranızdayım cıkcam 79 70 kilo topiginden bekleyin benniiii

hımm takipde degilim sanma.. eferim yapmışsın bak cezaların hepsinii...

sen mezun olacan yakında bellii... bende şu 70 en kısa sürede devirim aranızdayım cıkcam 79 70 kilo topiginden bekleyin benniiii

gel canım biran önce bekliyoruz Şeniz Şenizsenin gibi biri lazım buraya bak hepimiz kısa sürede nasıl mezun oluyoruz a.s.

merhabalar kizlarr weigt wathers i taniyan varmi puanlama yöntemyle zayiflama grubu, daha önce bu sayede 17-18 kilo verdim 9 ayda sadece yemek pisirme tarzini degistiriyorsun elimde yemek tariflari var isterseniz verebilirimkaydirigubbakcemile5

walla o yemek tariflerini alsam süper olur.

ben de 1.68 im 25 yaş. 66.7 kiloydm. 8 martta fx15 kullanmaya basladım. şimdi 63.1 kiloyum.
verdigim kilo umarım kalıcı olur. bu hafta spora da baslıcam. hedef 59 :lepi:

ben bu gurubu hiç dutmamıştım baya merak ettim yemekleri ve gurubu bana tanıdırsan yada bilgi verirsen sevinirim.. linkde atabilirsin kendimde aratırabilirim.. baktım pek bişey bulamamdım sadece diyet listesini gördüm..14 takımada ugrarsan bu bilgi ile inan cok sevinirim.. belki buradan gözümden kaçabilir...

her zamanki gibi biri bir konu açmış
sayfalar sorular ile dolmuş
ama adam gibi ben şu sonucu aldım, şu oldu, bu oldu diyen olmamış
kitapçığını bir sitede buldum 11,6 $
almaya değer aslında
araştırmaya devam ediyorum, eğer sağlam bilgiler ve tam liste bulabilirsem ben uygulamak istiyorum
gerçekten çok sağlıklı kilo veriliyor
ve okuduğum kadarıyla da kimse verdiği kiloları geri almamış

yabancı dilim yok malesef bölede bir şansım yok.. ama cok dikkatimi cekti eger aldıgın her bilgide banada haber verirsen sevinirim gerçekden.. 14, yakımdayım ..
çok ilgin ve uygulanılabilir bişey.. aama yazan arkadaş ta 2007 de yazmış kaybolmuş .. haberilerini bekliyorum :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…