60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğrendiğim her şeyi konuya ekliyorum canım, ara ara ziyaret edersen görürsün
umarım sağlıkla verirsin kilolarını a.s.

tşk ederimö mutlaka takip edecegim verecegim linke bir tıkla acılan sayfadaki linlerede tıkla yapanlar mucize yaratmışlar resimler cok ilginç

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bir gruba katılıp zayıflamak istiyorum çok fena durumdayım vermem gerekn 12 kilo var 63 kiloyum acayip iştahım açıldı hep çikolata filan yemek istiyorum bebeğim de var emziriyorum ama eşimle sorunlar başladı bu kayan tipim yüzünden sürekli gözü üzerimde aslına haklı da evlendiğimizde 47 kgdım tamam doğumda alınır ama 8 ay oldu vereceğime kilo alıyorum imdat yaaaaaa

canim bende ayni bebegi emzirince krize giriyorum resmen bi yerde okudum magnezyum almak cikolata keyfi veriyrmus daha denemedim ama denicemkaydirigubbakcemile2

günaydın bonibonlar günaydın nasılsınız a.s.
G.Ece arkadaşimiz aramıza hoş geldin umarım en yakın zamanda fazlalıklardan kurtulursun aslında o eşin olacak adama söylenecek çok şey var ama (yanlış anlama eleştiri adına) neyse ortalığı daha fazla germeyim
canımcım sen hiç moralini bozma stres yapma gidecek o kilolar yeterki sen iste azmin elinden ne kurtulmuş günlük yediklerini aktivitelerini bizimle paylaş e motivasyonda burda fazlasıyla var herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor hadi kolay gelsin şeker başarılar bebişinide öpüyorum güle güle büyüt Allah bağışlasın a.s.

Günaydın;

Nasılsınız kızlar?

Yeni gelen arkadaşlar;
Hoşgeldiniza.s.
Ben hafta sonu biraz kaçırdım olayı kızlar yaa.Cumartesi iyi gittim.Ama pazar feci bozdum diyeti 2 aydır ilk kezbenneyaptımki

10 adet falan büsküvi yedim.Ve akşam yemeğinde reçelli sos ile servis edilen 10 adet kadar köfte ,3 dört tane patates kızartması ve çok ama çok az bir kaç ısırmalık vanilyalı dondurma
Resmen bir karbonhidrat patlaması yapmışım yaaa .......kafamçokkarıştı

iyi haftalarrrrrrrrr

kahvaltım : yarım açma, yarım k.k. peynir, domates, salatalık, 1 bardak şekersiz biberiye ve adaçayı

Son düzenleme:

afiyet olsun şekerim sen telafi edersin zaten eminim onun için relax olmaya ve diyet,spora devam et kaydirigubbakcemile2 yalnız birşeyi merak ettim reçelli soslu ne köftesi bu böyle tuhaf geldide köfteyle reçel bir arada

hacerciğim bugün pazartesi canım ama tatil sanırım sana iyi pazarlar kaydirigubbakcemile3

Günaydın arkadaşlar, Bende sabah 1 poğaça ve 1 bardak süt içtim.Arada 1 portakal yedim.Artık dikkat etmeliyim.Yarın diyetisyende randevum var .,kaçamak yok...:1hug:

Sağol canım desteğin için.Gerçekten bu vicdan azabıyla telefi etmem mümkün değil zaten.
Reçel soslu köfteye gelince.Aslında yanlışlıkla reçel soslu aldım.Ama ben birazda karışık şeyler yediğim için denemek istedim.(Hatta eşim bana iğrenç şeyler yiyorsun diye takıldı.)
İsveçin meşhur bir köftesiymiş hem normal kremalı bir sosu hemde böğürtlen sosu var.
V e ben çok beğendim.15 günde bir giderim kesin.Ayrıca kızımda köfte sevmiyordu ama o da çok sevdi .Ana kız reçelli köfteye feci şekilde tav oldukkaydirigubbakcemile3

Selam kızlar bugünden itaberen bende varıma.s..Biraz kendimden bahsedeyim. Boyum 1.60 kilomda maalesef 64:bbo: En kısa zamanda vermem lazım artık çok hırslandım.:sm_cool:tutana aşkolsun:sm_cool: .Eğitim kurumunda memurum ve oturarak çalışıyorum.Buda inanılmaz dezavantaj oluyor benim için:bbo: beni bu kadar hırslandıran eşiminde kilomu farkedip bana söylemesi oldu bu beni çok hırslandırdı kafaya koydum en yakın zamanda ideal kiloma ulaşacağım inşaallah.:teytey:cuma günü sirke-su-bal karışımından içmeye başladım.Akşamları yemekte porsiyonlarımı azalttım.Birde masa başında sürekli bacaklarımı hareket ettirmeye başladım.durmuyorum yani tam hız:dance: bu arada sabah 1 tane poğaça yedim.şimdi yemeğe çıkıyorum dönüşte neler yaptım paylaşacağım.:1hug:

afiyet olsun tatlım iki aylık sıkı diyetten sonra bu kaçamaklar az bile gelir kan olsun kilo olmasın canım eminim sende benim gibi kendini cezalandırıp gerekli sıkıyı vermişsindir
çoktan telafiye başlamışsındır
reçel soslu köfteyi bende merak :uhm: etmiştim ama nasıl bişe olduğunu söylemişsin hadi kolay gelsin :1hug:

umaysu aramıza hoş geldin umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın kaydirigubbakcemile5

bu arada boyum 1.60 kilom 67 bir cocuk annesiyim cocugum 3 yasinda bir zamanlar nedense 60 kiloyken kendimi sisko hissediyordum ama simdi öyle hissetmiyorum duygularimmi alindi diye süpheleniyorum cünki oglumun dogumundan sonra bu hissimi kaybettim desteklerinizi bekliyorum sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…