60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlar,

bende çok yeni üyeyim, burdaki paylaşım çok güzele benziyor.
Benim de derdim diyet,
Kışın çok kilo aldım (
geçen yaz 57 kg civarındaydım, ancak 2 hafta önce 63 kg olduğumu gördüm, acilen önlem almam gerekti, kendi çabalarımla 2 kg verdim, ancak daha hiçbirşey değil bu tabi hedefime epey var
Bu iş için motivasyon şart, burada gerekli motivasyonu bulacağımı düşünüyorum, desteğinizi bekliyorum.

selamlar

HANIMLAR Selamlar . . .

Bu aralar canım pek bir şey yemek isteniyor mesela dün akşam yemek yemeği unuttum . . .

kaydirigubbakcemile3

bu gün bu saate kadarda 1 simit 2 üçgen peynir yedim, çay içtim artık asla 2 simit yemeyeceğim . . . hacer çok kızmıştı simit alırken hep dikkat ediyorum buna . . .

akşamda salata yapacağım . . .

kahvede içmeliyim ödem attığı için . . .

hoşgeldin sabuncuğum yediklerin epey hafif ama kendinide çok aç bırakma ders çalışıyon sen halsiz düşme sonra dikkat et canım
ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar :a015:

benim de canım çok sıkılıyor ufsss ne kasvetli birgün ne birşey yemek ne de yapmak istemiyorum....

merhaba,

bende bu grupta olmak istiyorum,
bana bir cevap verirmisiniz, ya da yanlış yerdenmi mesaj gönderiyorum, daha çok yeni üye olduğum için hatam varsa kusura bakmayın.
Amacım kilo verebilmek bunuda eğlenceli hale getirebilmek, motivasyon çok önemli çünkü,

teşekkürler

Hoşgeldin canım . . .

kaydirigubbakcemile5

Kesinlikle motivasyom çok önemli.
3 yılıdır 5 kilo veremediğim gibi ,üstüne 5 kilo daha almıştım
Ama şimdi 3 ayda 7 versim.

kızlar bende 65 kilodayım yaz da geliyo 5 kilo versem çok iyi olucak neler yapıyosunuz:uhm:

slm arkadaşlar herkese kolay gelsin .Bu gün bende diyete başladım ,160 boyum veeeeee 66 kilodayım bundan dolayı çok mutsuzum neden derseniz vereceğim kilo çook az sayılır ama ben bunu yıllardır başaramıyorum bu başarısızlık beni sinir ediyor ,çok güzel bir diyet yapıyorum istediiğim kiloya geliyorum veeee diyeti bıraktığım an hooppp kilolar aynı hızla geri geliyor ,çünkü ben hızlı kilo vermeyi seçiyorum ,en önemli şeyin beslenme şeklimizi değiştirmenin olduğunu biliyorum amaaaaaa yapamıyorum vallaaaaa ...

kızlar emziriken elma sirkesi ballı karışım içilirse bişey oluyo mu deneyen var mı??????

günaydın kızlar,yeni gelen arkadaşlarım hoşgelsiniz sefa getirdiniz beraber incelmeye ne dersiniz?
gece, elmasirkesi+bal formulüyle zayıflama topiğine bakarsan orda bunu içen emziren arkadaşlar var.
herkese kolaylıklar dilerm

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniza.s. kızlar ben dün artık kilo verememiş olmanın ve de derslerin stresiyle mi nedir biraz fazla kaçırdım ama bugün dengeleyeceğimdelikafadulden bugünki kahvaltım bir kase mercimek çorbası,bir dilim kepek ekmek gayet de tok hissediyorum aman dünkü iştahım gelmesin de derse yetişmem lazım kızlar hepinize iyi günler dilerima.s.

günaydın bayanlar
aynı kiloda takılanlar eler yapıyosunz
o akdar verdim verdim burda kaldım ii mi

Günaydın kızlar,nasılsınız?

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlera.s.

Dün akşam yarım kase kadar tavuklu pilav yedim.
Bu sabah ise saat 7:30 da bir kase cornfleks.

Öptüm hepinizikaydirigubbakcemile5

günaydinfisfisfis ya kilo vermem durdu kaldim oldugum yerde sayiyiyomm
bugün ananas ve yogurtla basliyorum sebze ile de devam edicem bugünki hedef kalorim 700
insallah ise yarar.sositososito

merhaba kızlar,afiyet olsun güne güzel başlamışız devamida güzel gider inşallah

umaysu aramıza hoş geldin umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın kaydirigubbakcemile5

Hoşbuldum canım çok sağol a.s.bu sabah yarım ince dilim ekmek üzerine krem peynir sürdüm çayla afiyetle yedimsırnaşık şeyişinkötü tarafı bugün okulun öğle yemeğinde börek,kek,çay partisi var yani:roflol:hadi bakalım tam kendini sınama zamanı :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…