60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende kilo vermek istiyorum kilom66 hedefim 60 bu birliktelik banada kilo verdirir umarım sevgiler.

Günaydın Hanımlar . . .

Herkese kilo kaybetme mücadelesinde kolaylıklar . . .

Torpak ablam neredesinnnnnnnnnnnnnn ?

delikafadulden

Günaydın kızlar nasılsınız?

Nasıl gidiyor diyetler bakalımkaydirigubbakcemile2

Dün akşam 2 kaşık kadar pilav 2 köfte ve bol salatalı bir akşam yemeği yedim.
Ve önümde duran bir bardak buz gibi coladan bir yudum bile içmeden kalkabildim masadansositososito

Sabah yine herzamanki gibi 1 kase sütlü gevreğimi yedim.Şimdi de kahvemi yudumluyorum.
Siz neler yapıyorsunuz bakalım ?
Sabuncum senin nasıl gidiyor diyet?
Bu arada gerçekten Topraksu da yok.Pimea zaten kayıplara karıştı.
Nerdesiniz kızlar yaaCADIARZU

aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz hep beraber insallah zayiflicaz.hihoyyyt

diyetler nasil gidiyor bu hafta acayip siskinligim var nerdeyse catlicam..
kizlar bugun kendime elma sirkesi hapi alicam ben daha önce kullanmistim cok faydasini gördüm bir tanidigim elma sirkesi haplari ile 10 kilo vermisti kisa zamanda eger mide probleminiz yoksa hepinize tavsiye ederim faydasini göreceksiniz aksamlari yatmadan önce bir tane iciyorsunuz ve sabah wc ye zor yetisiyorsunuz:sm_cool:

merhaba kızlar ben geldim hepiniz nasılsınız a.s.
aaybiscim sabuncum canlarımya nasılda merak etmişler Şenizbi sorun yok kıslar çok şükür dün misafirim vardı akşama kadar sorada temizlik falan geç oldu artık giremedim çokda yorulmuştum o yüzden fazla kaçamak yapmadım akşamda yemeyince dengeledim sanırım
öğle sonuda ben bir arkadaşa gidecem bu arkadaşım bana öyle diyet miyet yaptırmaz ne yapacam bilmiyorum senağlama
yeni arkadaşlarda hoş gelmişler a.s.

Hadi yaa süper o zaman .

Benimde çok büyük bir sıkıntım var o konuda,ismi nedir acaba_?

şekerler ben çıkıyorum yine hazırlanmam lazım akşama görüşürüz burda olursanız hadi hepinize kolay gelsin bonibonlar Şeniz

offffffff ya of ben bitürlü moda giremedim ((
elma sirkesi bal karışımı yaptım akşamları yemekten sonra içicem bu hafta umarım faydasını görürüm((
canım sürekli ekmek istiyor yaa senağlama

slm kizlar dün aksam karbonhidrat krizine girdim sanki gözümün önünde makarnalar börekler ucustu durdu ama yemedim :lepi: bu sabahta kizimla ugrasmaktan kahvalti edemedim simdi haslanmis patesime kavustum aksamda lahanayla yaptigim az kalorili yemegi yemegi planliyorum

Selam Arkadaşlar 26 yaşındayım 1,60 boyum veeeeeeeee 67 kiloyum malesef... Karın bölgem yağlandı anlamadım bile 62 kiloydum ve o bile çok geliyodu kışın kat kat giyerken anlamadım kilo aldığımı... Bildiğiniz yöntemleri tavsiye ederseniz mutlu olucam.... Öncelikle detoksla başlamam lazım sanırım... En etkili hangi yöntemmm.. Lütfeeennnn yardımmmm...

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende kilo vermek istiyorum kilom66 hedefim 60 bu birliktelik banada kilo verdirir umarım sevgiler.

inşallah artık bişiler deişsin birliktelik daha ileri gitmemize yardımcı olacağına eminim teşekkür ederim.

selamlar canım bizi takip et biz uygulamalarımızı buradan paylaşıyoruz . . .

inşallah artık bişiler deişsin birliktelik daha ileri gitmemize yardımcı olacağına eminim teşekkür ederim.

hoşgeldin peri . . .

offffffff ya of ben bitürlü moda giremedim ((
elma sirkesi bal karışımı yaptım akşamları yemekten sonra içicem bu hafta umarım faydasını görürüm((
canım sürekli ekmek istiyor yaa senağlama

o ekmeğin kokusu yok mu zaten offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff . . .
kriz önleyici dozda almalısın arada yoksa saldırı olabilir bence canın çok istediyse kesinlikle tad . . . ama tad !!!! :icecream:

canımcığım diyet gayet güzel devam ediyor . . .
bu aralar iştahım kesildi ki çok şükür canım çekmiyor herhangi bir şey . . . bahsettiğim 28 kotu giyiyorum zaten ve belimden böbreklerimden fışkırmalar -tatlicadiarzu- artık gözle görülebilir değil . . . bu pazara 65 kesin gibi . . . :Saruboceq:

kızlar herkese selamlar yaa ben ders çalışırken fazla yemeye başladım sabah az yiyorum ama akşam yemeğinde kaçırıyorum motivasyonum eksilerde yardım edin lütfen kilo vermem de durdu artık veremeyeceğim gibi hissediyorum bi de ortalıkta olmayan iştahım öyle bir geri döndü ki offf iyice şaşırdım napacağım bilmiyorum:çok üzgünüm:

canım benim kendini bu kadar üzme...tekrar toparlanmaya başla...bak yanlışını da biliyorsun...kahvaltıda az yiyip akşam kaçırıyormuşsun...tam tersini yap...gerçi bende kahvaltıda çok az yiyorum ama canım istemediğinden...bugünlerde bende egzersiz felan yapmıyorum...kilo hiç veremiyorum ama umudumuzu yitirmemeliyiz...kilo vermenin durmasına takma...bu geçici bir durum...hadi varmısın yarın sabahtan itibaren tekrar motive olmuş bir şekilde rejimimizin ilk günü gibi başlayalım...kaydirigubbakcemile2

çok teşekkür ederimŞeniz çok iyi geldi çok sağol ablacıma.s. tamam yarın sabah itibariyle başlıyorum tekrar ve ne yersem hepsini tek tek paylaşıyorum sizinle :sm_cool: senin de kilo vermen durdu demek haklısın vazgeçmemek lazım yağlarımız inatçıysa bizim daha inatçı olamamız gerek ki kurtulalım onlardan beraber kurtulalım hatta böylece daha güçlü oluruzkaydirigubbakcemile5 çok iyi geldi bu ben tekrar başlıyorum yapabilirim yapabiliriz korksun bizden yağlar:enbuyukkk:

bende geldim aranıza kızlar.63 kg olmuşum hatta bide 600 gr varbenneyaptımkiacilen zayıflamam lazım çok kötü psikolojim çünkü.aynadaki ben değilim:1ninca:61 dim ne güzel ama annem gelince 2 kg almışım.sabah kahvaltıda bi dilim ekmekle domates salatalık yedim.off off

merhaba kızlar kızımla ugrasmaktan buraya vaktim cok az oluyor
bende ilk buraya yazdıgımda 69 kiloydum ve su an tartıldım 67 kilo olmusum
vermemm gereken 7 kilo kaldı
size hergün düzenkli olarak yaptıklarımı yazmak istedim

gün içinde toplam 200 mekik
10 bardak su
2 bardak yeşil cay
5 dakika ip atlama
ve twest&shape 500
bunları günlük yapıyorum ve bunu yanında ekmek ve tatlıdan uzak duruyorum bebegim var emziriyorum sadece
oyuzden bunları düzenli yaparak zayıflıyorum
yürüyüs imkanım yok olsa daha iyi olsak belki ama kızımı emzirdiğim için agır bir diyetede girmek istemiyorum ama yaz gelmedende kilolarımdan kurtulmak istiyorum offffffff
cok zor kilo veriyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…