selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende kilo vermek istiyorum kilom66 hedefim 60 bu birliktelik banada kilo verdirir umarım sevgiler.
slm arkadaşlar sirke bal su karışımına bal koymasak olurmu bide ben yemekten önce içiyorum zayıflamama faydası olmaz mı
aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz hep beraber insallah zayiflicaz.hihoyyyt
diyetler nasil gidiyor bu hafta acayip siskinligim var nerdeyse catlicam..
kizlar bugun kendime elma sirkesi hapi alicam ben daha önce kullanmistim cok faydasini gördüm bir tanidigim elma sirkesi haplari ile 10 kilo vermisti kisa zamanda eger mide probleminiz yoksa hepinize tavsiye ederim faydasini göreceksiniz aksamlari yatmadan önce bir tane iciyorsunuz ve sabah wc ye zor yetisiyorsunuz:sm_cool:
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende kilo vermek istiyorum kilom66 hedefim 60 bu birliktelik banada kilo verdirir umarım sevgiler.
Selam Arkadaşlar 26 yaşındayım 1,60 boyum veeeeeeeee 67 kiloyum malesef... Karın bölgem yağlandı anlamadım bile 62 kiloydum ve o bile çok geliyodu kışın kat kat giyerken anlamadım kilo aldığımı... Bildiğiniz yöntemleri tavsiye ederseniz mutlu olucam.... Öncelikle detoksla başlamam lazım sanırım... En etkili hangi yöntemmm.. Lütfeeennnn yardımmmm...
inşallah artık bişiler deişsin birliktelik daha ileri gitmemize yardımcı olacağına eminim teşekkür ederim.
offffffff ya of ben bitürlü moda giremedim((
elma sirkesi bal karışımı yaptım akşamları yemekten sonra içicem bu hafta umarım faydasını görürüm((
canım sürekli ekmek istiyor yaa senağlama
Günaydın kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor diyetler bakalımkaydirigubbakcemile2
Dün akşam 2 kaşık kadar pilav 2 köfte ve bol salatalı bir akşam yemeği yedim.
Ve önümde duran bir bardak buz gibi coladan bir yudum bile içmeden kalkabildim masadansositososito
Sabah yine herzamanki gibi 1 kase sütlü gevreğimi yedim.Şimdi de kahvemi yudumluyorum.
Siz neler yapıyorsunuz bakalım ?
Sabuncum senin nasıl gidiyor diyet?
Bu arada gerçekten Topraksu da yok.Pimea zaten kayıplara karıştı.
Nerdesiniz kızlar yaaCADIARZU
kızlar herkese selamlar yaa ben ders çalışırken fazla yemeye başladım sabah az yiyorum ama akşam yemeğinde kaçırıyorummotivasyonum eksilerde yardım edin lütfen kilo vermem de durdu artık veremeyeceğim gibi hissediyorum bi de ortalıkta olmayan iştahım öyle bir geri döndü ki offf iyice şaşırdım napacağım bilmiyorum:çok üzgünüm:
canım benim kendini bu kadar üzme...tekrar toparlanmaya başla...bak yanlışını da biliyorsun...kahvaltıda az yiyip akşam kaçırıyormuşsun...tam tersini yap...gerçi bende kahvaltıda çok az yiyorum ama canım istemediğinden...bugünlerde bende egzersiz felan yapmıyorum...kilo hiç veremiyorum ama umudumuzu yitirmemeliyiz...kilo vermenin durmasına takma...bu geçici bir durum...hadi varmısın yarın sabahtan itibaren tekrar motive olmuş bir şekilde rejimimizin ilk günü gibi başlayalım...kaydirigubbakcemile2
Hadi yaa süper o zaman .
Benimde çok büyük bir sıkıntım var o konuda,ismi nedir acaba_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?