60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uf ablam benimmmm . . .
teşekkür ederim ama benim iş biraz ince :asigim: ortada böyle askıda bi belirsizlik . . .
hayırlısıysa olmasını çok istediğim bi şey ayrıca . . .

ilgiiincc ama cörek otunun amaci neymis islevi neymis sadece su mu ic diye yiyiosunn.:uhm:

kızlar ben yaklaşık 1.72 boylarında ve 63 kiloyum :/ önceleri başta ailem olmak üzere arkadaşlarım senin boyun uzun, zaten çok zayıflayamazsın dediler. ama benden daha uzun ve çokk zayıf kızlar görünce moralim bozuluyor... :/
hee bide kızları geçtim benden zayıf erkeklerde görüyorum içim burkuluyor. =(

ama artık zayıflamaya karar verdm.
sabahları 6:30da kalkıyorum. kalkar kalkmaz ılık,ballı, elma sirkeli su içicem =) bide 2. dersin tenefüsünde 1 simit 1 ayram içsem ve öğle arasında yemesem zayıflarım diye düşünüyorum. =) akşam eve gelince (yaklaşık 16:30) normal bi şekilde yesem ve atıştırmazsam gerisi kendiliğinden gelicek inşallah

ilgiiincc ama cörek otunun amaci neymis islevi neymis sadece su mu ic diye yiyiosunn.:uhm:

maranki hocanın anlattığı ve PEYGAMBER EFENDİMİZİN (SAV) DEDİĞİ GİBİ ÖLÜMDEN ÖTESİNE ÇARE ÇÖREKOTU İLK ÖNCE MİDE PRAOBLEMLERİ HAZIMSIZLIK VUCUTTAKİ ŞİŞLİK VSGİBİ SAYMAKLA BİTMİCEK BİR BİTKİ BOL SU İÇİRMESİ İDRAR SÖKTÜRÜCÜ VEDE YAĞLARI YAKMASI VUCUDUN FAZLA SUYUNU ATMASI MİDEDE TOKLUK HİSSİ YEMEK YEMEK HİSSİ YOK OLUYOR İLGİNÇTİR BOL SU VE İDRARLA ATILAN YAĞ 50GR BEN GÜNDE KAÇ DEFA ÇIKTIĞIMI HATIRLAMIYORUM METEBOLİZMA HIZLANIYOR DİYEBİLİRİM.:1hug:

slm hanımlar aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler beraber zayıflayacağız inşallah:dance: topraksu ablacım sen de hoşgelmişsin seni aramızda görmek çok güzelŞeniz ben öğlen orta boy bir tabak kadar esmer makarnayı yoğurtlayıp yedim baharatta attım çok güzel olducokacimcoook akşam da 4 yemek kaşığı bulgur pilav, 3 yemek kaşığı pırasa ve yarım kase pancar yoğurtlaması yedim.Umarım çok olmamıştır çok mu yemişim merak ediyorum kendimi tok hissediyorum da gerçi bitki çaylarından böyle hissediyor olabilirim ama bilemedim CADIARZU yemeklerden sonra sirke+bal+su karışımını içiyorum akşam da spor yapıcam incecik olacağız inşallahsositososito belki kolay olmayacak ama başaracağız inşallah:Saruboceq:

gerçketen çörek otunun etkisi var mı ben ilk kez duydum da:uhm: günde 3 öğün yemeklerden önce mi alıyoruz bir de ne kadar yiyoruz bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi lütfena.s.

hmm biaz okudum istah acici dio ama savasabiliirim heralde metabolizmamin hizlanmasi lazim gercekten takildim kaldim 67 de öle ac ac geziom:roflol: cörek otunu denicem tessekkürler

ben bu aksam basladim corek otuna ama ben cignemeden yuttum yaa aci diye neyse artik cigneyim barii.aksam yemeginede diyet kahvaltilik gevrek yedim yagsiz sutle simdide yesil cay iciyorum iyyyy hicte sevmem ama taktim kafaya zayiflicammmmmmmmmmmm

uf ablam benimmmm . . .
teşekkür ederim ama benim iş biraz ince :asigim: ortada böyle askıda bi belirsizlik . . .
hayırlısıysa olmasını çok istediğim bi şey ayrıca . . .

tatlı cadım bewn yine tamamen yanlış anlamışım a.s. yaşlılık belirtisi herhalde delikafadulden şimdi ben ne diyeceğimi bilemedim Allah gönlüne göre versin be tatlım hayırlıysa beri gelsin hayırsızsa geri dursun :Saruboceq:

candycim hoş buldum canım çok teşekkür ederim canımherşey istediğiniz gibi olsun inşallah :Saruboceq: canım yediklerin abartılı deil tamamen kararında yemişsin aynen devam bol hareket bütün fazlalıklar gidecek inşallah a.s.

[QUOTE=candycim hoş buldum canım çok teşekkür ederim canımherşey istediğiniz gibi olsun inşallah :Saruboceq: canım yediklerin abartılı deil tamamen kararında yemişsin aynen devam bol hareket bütün fazlalıklar gidecek inşallah a.s.

cevapladığın için çok teşekkür ederim ablacım evet dediğin gibi gidecekler inşallaha.s. ben de yeşil çay yaptım içiyorum beraber içelim mi?

candycim çok saol ya bende düşünüyom ne unuttum diye meğer yeşilçaymış hemen yapıyorum içelim canım yarasın :içelim: bol bol yağlarımızı atsın delikafadulden

çörekotu yiyen arkadaşlar muhakkak öğütülmüş olması mı lazım...bir de ne kadar tüketiyorsunuz...ben sabahları balın içerisine ceviz,keten tohumu ve çörekotu katarak tüketiyordum ya da çökeleğin içerisine katarak...ama sade olarak nasıl tüketeceğim cevaplarınızı bekliyorum...:uhm:

candy_happy canım bak bugün bomba gibi başlamışsın hep böyle devam et...ben de şimdi gidip kendime bir yeşil çay hazırlayayım kıskandım sizi...

canım hayırlısıysa olur inşallaha.s mutlu olmanı çok isterim:1hug:

candy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok teşekkür ediyorum canımcığım inşAllahlar çok iyi hissettirir bana her zaman ki böyle uzaktan gelen yüreklerin dilekleri mest etti . . .

:asigim:

TORPAK ablammmm Allah cc seninde gönlüne göre versin, evlatlarından güldürsün, acıları ile imtihan etmesin . . .

AMİN . . .

candy_happy canım bak bugün bomba gibi başlamışsın hep böyle devam et...ben de şimdi gidip kendime bir yeşil çay hazırlayayım kıskandım sizi...

ayyy ablacım çok teşekkür ederim senin desteğin olmasa ne yapardım bilmiyorum çok sağollllŞeniz afiyet olsun sana da canım :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…