tatlı cadım çok pardonya nasıl atlamışım burayı
tabiki canım ne demek her zaman Allah önce sağlık sıhhat versin emeklerini boşa vermesin istediğin hedefe ulaşırken yolun her daim açık olsun sınavların çok ama çok başarılı geçsin Allah zihin açıklığı versin AMİN tatlım başarı ve sağlık diliyorum Şeniz
bende ilk defa bu kiloya çıkıyorum ama alışamadım benim eşim120 kilo fakaf o bile benimle dalga geçti çörek otunu zayıflamak için yiyorum iyice çiğniyorum yağlarını çıkarmak midede sindirim kolay olsun die üzerine bol su içiyorum zaten de çok su içme ihtiyacı duyuyorsun her şeyin su oluyor ewet acı ama biz kadınlar daha çok acılar çekebilme gibi bir yönümüzde var dimi ama sabah akşam aç karna yemekten yarım saat önce mutlaka maranki hoca böyle söledi zayıflamıcak kişi olamaz bu şekilde yaparsa ben denedim ewet oldu devam hşçkl.hihoyyyt
ilgiiincc ama cörek otunun amaci neymis islevi neymis sadece su mu ic diye yiyiosunn.:uhm:
ilgiiincc ama cörek otunun amaci neymis islevi neymis sadece su mu ic diye yiyiosunn.:uhm:
uf ablam benimmmm . . .
teşekkür ederim ama benim iş biraz ince :asigim: ortada böyle askıda bi belirsizlik . . .
hayırlısıysa olmasını çok istediğim bi şey ayrıca . . .
maranki hocanın anlattığı ve PEYGAMBER EFENDİMİZİN (SAV) DEDİĞİ GİBİ ÖLÜMDEN ÖTESİNE ÇARE ÇÖREKOTU İLK ÖNCE MİDE PRAOBLEMLERİ HAZIMSIZLIK VUCUTTAKİ ŞİŞLİK VSGİBİ SAYMAKLA BİTMİCEK BİR BİTKİ BOL SU İÇİRMESİ İDRAR SÖKTÜRÜCÜ VEDE YAĞLARI YAKMASI VUCUDUN FAZLA SUYUNU ATMASI MİDEDE TOKLUK HİSSİ YEMEK YEMEK HİSSİ YOK OLUYOR İLGİNÇTİR BOL SU VE İDRARLA ATILAN YAĞ 50GR BEN GÜNDE KAÇ DEFA ÇIKTIĞIMI HATIRLAMIYORUM METEBOLİZMA HIZLANIYOR DİYEBİLİRİM.:1hug:
uf ablam benimmmm . . .
teşekkür ederim ama benim iş biraz ince :asigim: ortada böyle askıda bi belirsizlik . . .
hayırlısıysa olmasını çok istediğim bi şey ayrıca . . .
canım hayırlısıysa olur inşallaha.s mutlu olmanı çok isterim:1hug:
candy_happy canım bak bugün bomba gibi başlamışsın hep böyle devam et...ben de şimdi gidip kendime bir yeşil çay hazırlayayım kıskandım sizi...
candy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok teşekkür ediyorum canımcığım inşAllahlar çok iyi hissettirir bana her zaman ki böyle uzaktan gelen yüreklerin dilekleri mest etti . . .
:asigim:
canım ne demek çevremdeki insanların mutlu olmasını çok isterim, onların mutluluğu beni de mutlu eder:1hug: ben bu saate kadar ders çalıştım ancak şimdi vaktim olacak gidip biraz hareket yapayım oldu mu kızlar :dance: böyle gidersek sonra da bi bakmışız incecik olmuşuz :teytey: ohh ne güzel düşüncesi bile mest etti beni vallahi ben bu hızla gidiyorum hepinizi de öpüyorum iyi geceler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?