merhaba kızlar kızımla ugrasmaktan buraya vaktim cok az oluyor
bende ilk buraya yazdıgımda 69 kiloydum ve su an tartıldım 67 kilo olmusum
vermemm gereken 7 kilo kaldı
size hergün düzenkli olarak yaptıklarımı yazmak istedim
gün içinde toplam 200 mekik
10 bardak su
2 bardak yeşil cay
5 dakika ip atlama
ve twest&shape 500
bunları günlük yapıyorum ve bunu yanında ekmek ve tatlıdan uzak duruyorum bebegim var emziriyorum sadece
oyuzden bunları düzenli yaparak zayıflıyorum
yürüyüs imkanım yok olsa daha iyi olsak belki ama kızımı emzirdiğim için agır bir diyetede girmek istemiyorum ama yaz gelmedende kilolarımdan kurtulmak istiyorum offffffff
cok zor kilo veriyorum ben
birileri birsey yazsin da uygulamaya geçelim arkadaslar
inanamiyorum yaa...bu grupta oldugumda inanamiyorum
ben ki hem 55 en fazla 58 olan...
mahfetti bu evlilik beni yaa ama derhal rejime girmeliyim 3 ayda 10 kilo alirsam gerisini siz dusunun
ne olurrrr guzel rejim bilenler yazsinnnn
hosgeldin motive olacagindan emn olabilirsinkaydirigubbakcemile2
Merhabalarrr
Benide geldim aranıza alırmısınız? tam 69 kılo olmuşum bu gün tartıldım. En kısa zamanda eski kıloma dönmek istiyorum (61) lütfen beni motive edin yaz gelmeden kılo verelimmmm
kot pantolonlarım olmuyo ısrarla yenisini almıyorum zayıflıcam diiye ama her sabah deniyorum yine olmuyo yinee
inşalah güzel sonuçlar alırsın samanyolu
beni hatırladın mııııııııı
canım hoş geldin de bende 69 kiloyum ama tabi artık bişilerin deişme zamanı geldi yani ben 33 yaşında 2 çocuk annesiyim 54 kiloluk bir bayandım şimdi 69 bunu düzeltmek bizlerin elinde 20 günde 4 kilo verdim 66 kiloyum sabah ve akşam aç karna çörekotu yiyorum bol su içiriyor suya doyamıyorsun 4 bu ayki hedefim benim 62 olmam için hedef belirle bence kendine güven k.i.b sevgiler
Hanımlar bende sabah biraz taze tatlı yedim ama ondan başka bir şey yemedim ve bol su ve kahve tükettim . . .
Akşam arkadaşımla görüşeceğim ve kendimi kesinlikle engelleyeceğim yemek konusunda sadece çay sadece içecek . . .:içelim:
TORPAK ABLAMMMM hoşgeldin . . .
Ben bi ara senden dua istedim gördün mü ?
ablacığım heyecanlıyım son bir kaç gündür . . .
heyecanlanınca ben aklıma gelen en son şey oluyor yemek yemek ve yenilecek şeyler . . .
:asigim:
dua et ablacığım . . .
anne duası özeldir o dua kesintisiz teslim olur . . .
:Saruboceq:
Hoşbulduk ben 26 yaşındayım ilk defa bu kıloya çıkıyorum 4 ay içerisinde oldu inşallah bende 60 kilo olcam nısan sonuna kadar 60 olmayı hedefliyorum umarım başarırım. anneme kalsa çok güzel olmuşum böyle tabii göbekte ne yakışır insana.Eşimde göbegimle dalga geçiyo Hım çörek otunu su içirsin diyemi yiyorsunuz bide nasıl yiyosunuz acıdır ya hani :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?