60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldiniz yavrunuzu sağlıkla mutlulukla büyütün . . .

selamlar (torpak ablamın hitabıylaaaa) bonibaonlarrrr . . .

torpak abla demişken dönnnnnnnnnnnnnn artık aramıza çok kıskandık artık misafirlerine ayırdığın zamanı . . .

ben dün akşama kadar sadece 1 ayva yedim ve bol kahve içtim fakat akşam işkembe çorbası bikaçtane sigara börüü biraz patates salatası yeşil zeytin 3 köfte yedim ama yaklaşık 3 gündür doğru dürüst hiç bir şey yiyememiştim, iyi geldi yani . . . öle tıkabasa doygunda değildim sofradan kalktığımda, dikkat ettim bunada . . .

arkadaşlar bu kadar yiyip nasıl tıkabasa doygun olunmaz sorusunu sorabilirler tabi bu da benim miğdemin genişliği ile ilgili . . .

mağra . . . mağra . . .

kaydirigubbakcemile3

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler inşallah hep beraber kilo vereceğizdelikafadulden ben de özledim topraksu ablamı:1rolleyes: be bu sabah 1 bardak greyfurt suyu içtim 1 domates,2 dilim kepek ekmeği,5 tane siyah zeytin, 1 yemek kaşığı çökelek , tatlı kaşığı bal yedim doydum :) 1 saat önce kahve içtim, azevel de 1 grisini yedim çayımı içiyorum beraber içelim:içelim: sizler neler yapıyorsunuzkaydirigubbakcemile2

bir şey daha var hani benim iştahım açılmıştı o sırada ya tekrar 61 olmuşum ama söz kızlar hemen 60 olucam takrar çalışmalara başladım

Merhaba arkadaşlar,

tam anlamıyla moda girmiş durumdayım, kendimi çok iyi hissediyorum, 1 kg daha verdim sanırım, yarın sabah tartılıp kilo çizelgemi revize edeceğim.

En dayanamadığım tatlı çikolatadır, ama bu aralar beni hiç etkilemiyor.

Bu sabah lahana kürümün sonuncusun uyguladım.
Sabahları kalktığımda 1 bardak su içiyorum
1 adet kuru incir yedikten sonra tekrar 1 bardak su
aradan 1-1,5 saat geçtikten sonra, küçük boy kepekli sandviç ekmeği arasında b.peynir, k.peynir, 2 adet yeşil zeytinli sandviçimi 1 bardak çayla yiyiorum. yarım şekerli çay

Öğle işyerinde çıkan yemeklerden 2 sini tercih edip ekmeksiz ve azaltılmış porsiyon halinde yiyorum.
Akşam üzeri, 4-5 gibi bir meyva veya 1-2 adet kepekli galeta

Akşam saat 19,30-8,00 arası ise bir prosiyon sebze yemeği (çok az yağlı ve az pişmiş) yanında yeşil salata

yatarken bazen de bir meyva

Durumdan çok memnunum.
Şu havalar bir düzelse de spor programına da başlıyacağım.

Tabi gün içinde toplam içtiğim su 2 litreyi buluyor.

Amacım süper bir vücuda sahip olmak !!! Bunu da başaracağım. hepimiz başaracağız

kolay gelsin
sevgiler

merhaba bonibonlar a.s. nasılsınız yeni arkidişler hoş geldiniz inşallah hepbirlikte çıtır olacağız yaza fıstık gibi gireceğiz -tatlicadiarzu-
sabuncum aaybiscim nazcım candycim hepiniz nasılsınız ya burdan ayrı kaldığım süre bana nasıl uzun geldi nasıl alışmışım hepinizi çok özlemişim Şeniz neyse artıkın burdayım kaydirigubbakcemile3
kıslar sopaları klava: hazırlayın dün yediklerimi yazacam tam liste halinde senağlama sabah 1 bardak süt 1 dilim ekmek dediya arkadaşıma gidecem diye şimdik orda yediklerimi yazacam yaprak sarması 1patlıcan 1 kabak 1 biber 2 salatalık(ilk defa yedim) dolması ve salata yedim 1-2 saat sonra çay saatindede 1 dilim tavuk göğsü 1 ince dilim yaş pasta 1 dilim ıspanaklı börek yedim tabakta kalan bir boğaça içinde arkadaş gözümün içine baktı yiyim diye ama artıkın onuda koyacak yer kalmamıştı arkadaşımın ellerine sağlık herşey çok güzel olmuştu ama ben patlayacak duruma geldim valla iyiki sık gitmiyorum a yoksa halim dumandı kaydirigubbakcemile3
birkaç gün içinde bunu telafi etmem lazım yoksa tartıya çıkacak cesaretim olmayacak
bugün şu ana kadar yediklerim 2 dilim ekmek 2 kk kadar peynir şekersiz nescafe akşamada çok hafif geçiştirecem şimdilik bu kadar a.s.

selam arkadaşım bende evlendiğimde 54 kiloydum 8 yaşında kızım 6 yaşında oğlum var 9 senelik evliyim:1hug:bende 66 kiloyum aslında 69 kiloydum şimdi 66 oldum ben 20 gündür sabahları aç karna çörekotu ve bol su içtim akşamları tekrar devam sonuç 20 günde 3 kilo denemeye devam böyle salınca olmuyo hepimiz birlikte olalım ben 59 kilo olmak istiyorum sevgiler.

Merhabalarrr
Benide geldim aranıza alırmısınız? tam 69 kılo olmuşum bu gün tartıldım. En kısa zamanda eski kıloma dönmek istiyorum (61) lütfen beni motive edin yaz gelmeden kılo verelimmmm
kot pantolonlarım olmuyo ısrarla yenisini almıyorum zayıflıcam diiye ama her sabah deniyorum yine olmuyo yinee

hosgeldin motive olacagindan emn olabilirsinkaydirigubbakcemile2

teşekkürler yonca54 herkes kendi çapında bişiler yapıyor bende 20 gündür sabah aç karna çörekotu yiyorum akşam devam bol su içiriyor şimdilik kilo kaybım 4 ama bıkmadan devam böyle paylaşımlarınız içinde ayrıca teşekkürler hedefim 59 olmak inş sizinle birlikte

canım hoş geldin de bende 69 kiloyum ama tabi artık bişilerin deişme zamanı geldi yani ben 33 yaşında 2 çocuk annesiyim 54 kiloluk bir bayandım şimdi 69 bunu düzeltmek bizlerin elinde 20 günde 4 kilo verdim 66 kiloyum sabah ve akşam aç karna çörekotu yiyorum bol su içiriyor suya doyamıyorsun 4 bu ayki hedefim benim 62 olmam için hedef belirle bence kendine güven k.i.b sevgiler

Merhaba kızlar birkaç gündür nete giremedim.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniza.s.
Diyete başlamak için önce beyin olarak hazırlanmak lazımmış daha yeni anladımdelikafaduldenSalı günü diyetisyene gittim 66,5 kilo çıktım 60 a inelim dedi.Listemi aldım geldim .15 gün sonra tekrar gidicem bakalım kontrole kadar kaçamak yok didi dr...:bbo:

evvet kızlar bende bugun aranıza katıldım. rejime başladım bugun. hiç olmazsa pazartesi sendromunu yaşamıyorum. beni mahveden şey tatlı ve çikolata. bu hafta denicem bakalım onları hayatımdan çıkarırsam kilomda fark olacakmı. bir de bol bol bitkisel çay içiyorum. inşallah bu sefer basarılı olabilirim:Saruboceq:. herkese başarılar.....

Hoşbulduk ben 26 yaşındayım ilk defa bu kıloya çıkıyorum 4 ay içerisinde oldu inşallah bende 60 kilo olcam nısan sonuna kadar 60 olmayı hedefliyorum umarım başarırım. anneme kalsa çok güzel olmuşum böyle tabii göbekte ne yakışır insana.Eşimde göbegimle dalga geçiyo Hım çörek otunu su içirsin diyemi yiyorsunuz bide nasıl yiyosunuz acıdır ya hani :uhm:

Ben o çörek otunu yemeklerden önce diye duymustum. Karnı şişiriyor yemek yiyemiyorsun.

Öğütülmüs alıyorsun bir çay kasığı yutuyorsun yenmiyecek birsey değil hemen üstüne su içiyorsun. Ama az az al taze olması daha iyi.

Hanımlar bende sabah biraz taze tatlı yedim ama ondan başka bir şey yemedim ve bol su ve kahve tükettim . . .

Akşam arkadaşımla görüşeceğim ve kendimi kesinlikle engelleyeceğim yemek konusunda sadece çay sadece içecek . . .:içelim:

TORPAK ABLAMMMM hoşgeldin . . .
Ben bi ara senden dua istedim gördün mü ?

hoş buldum canım teşekkür ederim hemen bakıyorum Şeniz

tatlı cadım çok pardonya nasıl atlamışım burayı
tabiki canım ne demek her zaman Allah önce sağlık sıhhat versin emeklerini boşa vermesin istediğin hedefe ulaşırken yolun her daim açık olsun sınavların çok ama çok başarılı geçsin Allah zihin açıklığı versin AMİN tatlım başarı ve sağlık diliyorum Şeniz

bende ilk defa bu kiloya çıkıyorum ama alışamadım benim eşim120 kilo fakaf o bile benimle dalga geçti çörek otunu zayıflamak için yiyorum iyice çiğniyorum yağlarını çıkarmak midede sindirim kolay olsun die üzerine bol su içiyorum zaten de çok su içme ihtiyacı duyuyorsun her şeyin su oluyor ewet acı ama biz kadınlar daha çok acılar çekebilme gibi bir yönümüzde var dimi ama sabah akşam aç karna yemekten yarım saat önce mutlaka maranki hoca böyle söledi zayıflamıcak kişi olamaz bu şekilde yaparsa ben denedim ewet oldu devam hşçkl.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…