60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın bayanlar
aynı kiloda takılanlar eler yapıyosunz
o akdar verdim verdim burda kaldım ii mi

günaydinfisfisfis ya kilo vermem durdu kaldim oldugum yerde sayiyiyomm
bugün ananas ve yogurtla basliyorum sebze ile de devam edicem bugünki hedef kalorim 700
insallah ise yarar.sositososito

merhaba kızlar,afiyet olsun güne güzel başlamışız devamida güzel gider inşallah

Günaydın Monserose:1rolleyes:

Benim de bir ara 2 hafta kadar sabit kalmıştı kilom.Extra birşey yapmadım hatta hafta sonları biraz kaçamak bile yaptım.Ama verdim yine de 1 kilo bile olsa.Sanırım ilk kilolar daha hızlı ve farkedilir şekilde gidiyor.Ondan sonrası daha yavaş oluyor.
Ne yapalım umutsuzluğa kapılmadan,devam edelim kızlar.
Ben en az 2 beden ibceldim.Gözle görülür çok ciddi bir fark var.Ama daha yolun ortasındayım,aynen devam....laelaelaelaelae

spor arkadaşlar şart yaa a.sben masa başındayım 3 gündür sürekli hareketler yapıyorum boş durmuyorum.:dance:

moonserose0 sanada haksızlık etmeyeyima.s maşaallah seninde çizelgen güzela.s. sahi bende çizelge eklesem güzel olacak.a.s

hoşgeldin sabuncuğum yediklerin epey hafif ama kendinide çok aç bırakma ders çalışıyon sen halsiz düşme sonra dikkat et canım
ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar :a015:

ablacığım heyecanlıyım son bir kaç gündür . . .
heyecanlanınca ben aklıma gelen en son şey oluyor yemek yemek ve yenilecek şeyler . . .

:asigim:

dua et ablacığım . . .
anne duası özeldir o dua kesintisiz teslim olur . . .

:Saruboceq:

aaybis haklisin canim ilk kilolar cabuk gidio sonra duruo asil marifet o durmalardada kararlilikla devam etmek bu arada dogadan form cayi iciyorum faydasini görmedim desem yalan olur ödem atmaya yardim edio tabi bol su icmeyi unutmamak sartiyla:içelim:

aarkadaslar basliyorum diyet diye bakin ben ne yedim
sabah az bisey kornflakes sütle
öglen yemegi olarakta iki bazlama icine salam ve labne peyniri +1 dilim ekmek üzerine labne peyniri iki bardakda yemekten önce tabiiki 5 i bi yerde cay
kendime mani olamiyorum aksama sadece meyva yiyecegim tabii az kalorili bi düzene sokmam lazim

yemicem derken kendimi mutfakta buluyorum yaaaa:1shok::1shok:
boy:1.60
kilo:67

canım mühim olan bilinç . . .
sen bu yediklerini yakamayacağını biliyorsun . . . bunun farkında olman çok önemli . . . başlamak bence işte tam olarak bu demek . . . :hooray:

akşam dengelemeye çalışırsın ve unutma yarın yeni bir gün taze bir başlangıç . . .

böyle oldugunda bence söyle düsün nekadar yersen ye bazlamaninda labne peynirininde tadi her seferinde ayni yani 2 tanede yarimda yesen tat degismio bence keyif alarak yarim ye daha kolay oluyo bide nane cayi istah kesio belki ise yarar sositososito

kaydirigubbakcemile5

süprizzzzz

kaydirigubbakcemile5

Herkese merhaba ,
Uzun zamandır sizi sessiz sedasız takip ediyordum
Baktım boyle gitmiyor artık bende kaydoldum .
Bende gecen hafta 68 kilo ile rejime başladım. 1 ,5 hafta sonunda 65.9 kilo oldum ancak haftasonu tatil bahanesi ile biraz isin ucu kactı bugun sabah baktıgımda 67.1 kiloydum :tomato:
Neyse bugun yine basladık dikkat etmeye sabah 1 tane beyaz peynirli kepekli yagsız tost yedim;
Oglen 1 tavuklu salata yagsız , 6-7 kasık bulgur pilavı ve yarın kase corba ictim biraz cok kactı sanırım
Az oncede yesil cay ictim ;
Aksama bakalım insallah az yeriz

Hoşgeldin canım . . .
Göreceksin dahil olman daha faydalı olacak . . .

a.s.

Kızlar ben işe porsiyonları azaltmakla başladım.a.s Dün akşam nerdeyse yediklerimin yarısını yedim.Önceden 1 tabak yiyorsam şimdi yarım tabak yiyorum.sirke- bal- su karışımına devam ediyorum.a.sEn yakın zamanda yürüyüşlerede başlarsam süper olacak.:sm_cool:bu arada beniim gibi yeni arkadaşlar sizde hoşgeldiniz a.s.

ya ben sirke-bal-su karisimi ne anlamadim kilo vermek icinmi kullanilio ki :uhm:

Bu arada şu anki kilom 64 boyumda 1.60 bakalım 1 hafta sonra tartılacağım.a.sSonuç anında size bildirilecek:teytey:

ya ben sirke-bal-su karisimi ne anlamadim kilo vermek icinmi kullanilio ki :uhm:

Evet yoncacım bu karışım yağları yakıyor.a.s4su bardağı su,4 çorba kaşığı elma sirkesi ,4 çorba kaşığı bal cam bir sürahide karıştırılıp ,yemek sonralarında yarım su bardağı içiliyor.Geçen sene yaptım memnun kaldıma.s.yanlız mide problemi olan varsa belki dokunabilir.Taysiye ederim :teytey:

tsk ilk defa duyuyorum deneyebilirim kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar,

nazik karşılamanız için sabun ve aaybis'e teşekkürler
burada olmak çok iyi hissettirdi beni

şu kilo cetvelini yapmaya çalıştım ancak başarılı olamadım herhalde

bende 168 cm boyunda 61 kilodayım (iki hafta önce 63'tüm) Aslında geçen seneye kadar sporla çok içiçeydim, maalesef daha sonra devam etme şansım olmadı, yine de kendi çabalarımla evde çalışmaya çalışıyorum. Amacım 54 kiloya kadar inmek, çok uzun zamandır bu kiloyu görmedim, ama inancım tam burda da yeterli enerji ve motivasyon var görünüyor.

Bende yarışma gruplarına katılmak istiyorum, yarışmalar insanı daha da motive eder mutlaka.

sevgiler

slm arkadaşlar sirke bal su karışımına bal koymasak olurmu bide ben yemekten önce içiyorum zayıflamama faydası olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…