günaydın bayanlar
aynı kiloda takılanlar eler yapıyosunz
o akdar verdim verdim burda kaldım ii mi
merhaba kızlar,afiyet olsun güne güzel başlamışız devamida güzel gider inşallah
hoşgeldin sabuncuğum yediklerin epey hafif ama kendinide çok aç bırakma ders çalışıyon sen halsiz düşme sonra dikkat et canım
ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar :a015:
aarkadaslar basliyorum diyet diye bakin ben ne yedim
sabah az bisey kornflakes sütle
öglen yemegi olarakta iki bazlama icine salam ve labne peyniri +1 dilim ekmek üzerine labne peyniri iki bardakda yemekten önce tabiiki 5 i bi yerde cay
kendime mani olamiyorum aksama sadece meyva yiyecegim tabii az kalorili bi düzene sokmam lazim
yemicem derken kendimi mutfakta buluyorum yaaaa:1shok::1shok:
boy:1.60
kilo:67
aarkadaslar basliyorum diyet diye bakin ben ne yedim
sabah az bisey kornflakes sütle
öglen yemegi olarakta iki bazlama icine salam ve labne peyniri +1 dilim ekmek üzerine labne peyniri iki bardakda yemekten önce tabiiki 5 i bi yerde cay
kendime mani olamiyorum aksama sadece meyva yiyecegim tabii az kalorili bi düzene sokmam lazim
yemicem derken kendimi mutfakta buluyorum yaaaa:1shok::1shok:
boy:1.60
kilo:67
böyle oldugunda bence söyle düsün nekadar yersen ye bazlamaninda labne peynirininde tadi her seferinde ayni yani 2 tanede yarimda yesen tat degismio bence keyif alarak yarim ye daha kolay oluyo bide nane cayi istah kesio belki ise yarar sositososito
Herkese merhaba ,
Uzun zamandır sizi sessiz sedasız takip ediyordum
Baktım boyle gitmiyor artık bende kaydoldum .
Bende gecen hafta 68 kilo ile rejime başladım. 1 ,5 hafta sonunda 65.9 kilo oldum ancak haftasonu tatil bahanesi ile biraz isin ucu kactı bugun sabah baktıgımda 67.1 kiloydum :tomato:
Neyse bugun yine basladık dikkat etmeye sabah 1 tane beyaz peynirli kepekli yagsız tost yedim;
Oglen 1 tavuklu salata yagsız , 6-7 kasık bulgur pilavı ve yarın kase corba ictim biraz cok kactı sanırım
Az oncede yesil cay ictim ;
Aksama bakalım insallah az yeriz
Kızlar ben işe porsiyonları azaltmakla başladım.a.s Dün akşam nerdeyse yediklerimin yarısını yedim.Önceden 1 tabak yiyorsam şimdi yarım tabak yiyorum.sirke- bal- su karışımına devam ediyorum.a.sEn yakın zamanda yürüyüşlerede başlarsam süper olacak.:sm_cool:bu arada beniim gibi yeni arkadaşlar sizde hoşgeldiniz a.s.
ya ben sirke-bal-su karisimi ne anlamadim kilo vermek icinmi kullanilio ki :uhm:
Evet yoncacım bu karışım yağları yakıyor.a.s4su bardağı su,4 çorba kaşığı elma sirkesi ,4 çorba kaşığı bal cam bir sürahide karıştırılıp ,yemek sonralarında yarım su bardağı içiliyor.Geçen sene yaptım memnun kaldıma.s.yanlız mide problemi olan varsa belki dokunabilir.Taysiye ederim :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?