60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sizleri tebrık ederım nasıl verdınız bu kıloları bende yenıyım ama imşallah vercem burda çok motive oldum ben yahuuu

kilo veren herkesi tebrik ederim a.s. bende hala 64.5 ve 65 arasında gidip geliyorum...

süper fikir ki en zaten pazarlar sabahları tartılıyorum . . .

hihoyyyt

slm kizlar ben de tartildim 1 kg vermisim kaydirigubbakcemile2 yerimde sayip durduktan sonra büyük motivasyon oldu aybiss tebrikler 60 kg ben de grürüm insallah

bu arada bugün kahvaltiyi kacirdim öglen brokoli salatasi yedim aksamda izgara tavuk ve közlenmis patlican yicem

1.saftirik_______________69______________69______
2.hcr35 _______________ 75______________65______
3.aaybis_______________68______________60_____ _
4.topraksuu____________65_______________59,5____

kıslar bu pazar deil deilmi çünkü yeni tartıldık moralimizi yeniden bozmayalım senağlama
bu arda akşam için kendime çorba yaptım bol soğanlı şehriye çorbası şimdi bir kase içtim cokacimcoook

Arkadaşlar,

süpersiniz hepinizi tebrik ediyorum,

aaybis,

ne güzel hedefine iyice yaklaşmışsın

slm kizlar ben de tartildim 1 kg vermisim kaydirigubbakcemile2 yerimde sayip durduktan sonra büyük motivasyon oldu aybiss tebrikler 60 kg ben de grürüm insallah

Teşekkürler fıstıklar darısı başınıza:içelim:Ama daha yolumuz var.Önemli olan hedeflenen kiloyu korumak...

slm kızlar ben de saat 15 gibi bir kase mercimek çorbası içtim birazdan da akşam yemeğimi yiyeceğimcokacimcoook hcr35 canım ben varım hihoyyyt

kızlar bu arada babam baklava almış yaa o kadar ısrar etti yemedim yani söylemese bile görüntüsü cezbediyor ama ben aldırmadım bile:lepi: onun yerine 1 keçiboynuzu yedimyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…