60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu arada babam baklava almış yaa o kadar ısrar etti yemedim yani söylemese bile görüntüsü cezbediyor ama ben aldırmadım bile:lepi: onun yerine 1 keçiboynuzu yedimyerimseniben

kıs cadı tatlının lafını niye ediyon klava: zaten kendimi zor tutuyom dün akşam bir tepsi bol cevizli kadayıf yaptım tereyağlı bir çatal bilem almadım banada yazık deilmi senağlama

kızlar bu arada babam baklava almış yaa o kadar ısrar etti yemedim yani söylemese bile görüntüsü cezbediyor ama ben aldırmadım bile:lepi: onun yerine 1 keçiboynuzu yedimyerimseniben

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . . . hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canın çok çektiyse 1 tane ye canımcığım ama yaaaa böle zevkine vara vara öğüterek her zerresini hissederek sırnaşık şey

BENDE VARIM TABİ Kİ . . .
PAZAR SABAHI tartılıyorum zaten . . .
+1 Sabun
:ecrin_bebek:

kıs cadı tatlının lafını niye ediyon klava: zaten kendimi zor tutuyom dün akşam bir tepsi bol cevizli kadayıf yaptım tereyağlı bir çatal bilem almadım banada yazık deilmi senağlama

ablacım özür dilerim ama napıyım bunu burda sizlerle paylaşmak bana güç veriyorsırnaşık şey ayy kadayıf mı cvizli miisenağlama neyse incelmiş halimizi düşünüyoruz incecik,dal gibi ve de daha sağlıklı olacağız inşallah:Saruboceq: bunları düşünelim yemeyelim valla sabrediyorum benim bu halim görülmemiş şeydir ama yemeyeceğim:sm_cool: akşam yemeğindecokacimcoook 3 yk pirinç pilav,2 kepçe patates yemeği ve bir tabak yağsız, tuzsuz salata yedim, üstüne de yeşil çayımı içtim a.s akşam da sporumu yapacağım vereceğiz biz bu kiloları :dance:

sağol canımmmmmmŞeniz ama yok yemeyeceğim kararlıyım :lepi:

vereceğiz candycim vereceğiz eminim artık tatlılardan uzak durabildiğimize senağlama göre başaracağız demektir üzülme canımcım ben şaka yapmıştım bu arada kadayıf en sevdiğim tatlıdır sengözlerimebaksanab

neyse bişi omaz dikkat et fazla alma ben albümüme resimlerimi bıraktım yeni hallerim hani hep merak ediyodun ya

kızlar aklımda bir fikir var
bu hafta bir aksilik olmazsa deneyeceğim
bakalım güzel sonuç alabilirsem sizinle de paylaşayım
inşallah iyi olurrr

slm tatlışlar nbrr???ben diyeti bıraktımm ama size bi bakım napıonuz dedim yazın yine yaparsam katılırım grubaa sevgiler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…