60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?

Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo

bacım fıstık gıbısın ne işin war zayıflamayla ya walla benı mahcup edıyosun utandım bn 21 yasındayım 1.67 boyum we bu kıs ayında kılo aldım 64 kıloyum ac kalıncada bı bayılmadıgım kalıyo obur turlu kılo weremıyorum aglıycam ya

canımcığım sende yediklerini yazsana . . . cokacimcoook
spor . . .

bize çok güzel referans oluyor . . .
mesela gevrek yemek benim hiç aklımda yokken aaybis sağ olsun . . .

:asigim:

sabuncum,

sanırım benim ne yediğimi sordun bana değilse de ben yine de paylaşıyım sizinle :)

*sabahları peynirli salamlı küçük kepek ekmek sandviç ve 1 bardak çay tek şekerli
*öğle işte çıkan yemekte en kalorisiz olanından az porsiyon ve bir çeşit ekmeksiz yanında 2 kaşık yoğurt varsa salata
*2 saat sonra ekşi bir meyva (greyfurt, ekşi elma, yada portakal gibi )
*4-5 gibi diyet bisküvi yada 2-3 ad grissini
*akşamları küçük kase yoğurt, salatalık, roka, tere gibi salata, buharda pişmiş sebze
*yatmadan 1 meyva

Bugünden itibaren akşam yürüyüşe başlıyorum

sevgiler

hmmmm ne kadar sağlıklı görünüyor . . .

bende az önce 2 müsli bisküvi yedim . . . akşama artık bi dahaki öğün . . .
çok az sebzeli makarna düşünüyorum ya da 2 lahmacun yiyebilirim belki bol salatayla evede yürürüm mis . . .

kaydirigubbakcemile2

sevgili sabun,

bence lahmacun yiyeceksen öğlen yesen daha iyi olur

yani eğer bir kaçamak durumu varsa sabah ya da erken saatte yapmak daha iyi.
Akşam ne kadar az yiyip ne kadar geçiştirsek o kadar daha iyi

makarnayı yapacaksan yağsız ye, birazda sulu bırakırsan tadı da güzel oluyor

birde ben sebze yemeklerini normalde sevmem, klasik yemeklerden ziyade, buharda pişirip süslü şekillerle renkli renkli sebzeleri birarada baharatlı çeşniyle karıştırıp yiyorum çok güzel oluyor

tavsiye ederim

hadi ben çıktım iyi akşamlar

kızlar tarkan 1.5 ayda 10 kilo vermiş netten diyetini inceledim güzel görünüyor baslasak mı?yaza kadar anca veririz hemde direk 50 lerdeyiz

kızlar tarkan 1.5 ayda 10 kilo vermiş netten diyetini inceledim güzel görünüyor baslasak mı?yaza kadar anca veririz hemde direk 50 lerdeyiz

canımcığım nasılmış ?

lahmacun yemesem mi yaaaa eve yürüyeceğim ama ve sadece 2 tane . . .
:ecrin_bebek:

kimse bişey yememiş ya,moralimi bozdunuz valla.Bide yaşınız genç sizin metabolizmanız iyi çalışıyodur.ben 43 yaşındayım,onuda göz önünde bulundurun kızlaaarrr.hafta sonuna kadar sabahları 1 saat yürüyüş,kendimce daha az yiyecem valla başka sözveremem şeybide tok tutucu diyet hapı içiyorum sayılırmıyerimseniben

merhaba kıslar bugünkü raporumu vereyim cokacimcoook hihoyyyt
kahvaltı : 1 paket eti form,şekersiz çay
küçük bir yeşil elma
yürüyüşden dönünce doğradığım yeşil elmanın üstüne bir bardak yoğurt koydum yedim harika oluyor doyurucuda
akşamda taze fasulye 2 dilim ekmek
şekersiz çay
yatmadanda ballı elma sirkeli su

merhba kızlar bu topiği yenı okuyorum ben..Ben de bugn koyu bır dıyete basladım benı de bu haftakı yarısmaya dahil edersınız artık heralde....burayı da dusunerek belkı daha cok tutarım şu bogazımı:kilom 63 boyum 1.61

merhaba ya bu ballı elma sirkesini içince tuvalet sorunu oldumu arkadaşlar yoksa herkes normalmi:mirmirmirmir

zaten benim başıma ne geliyorsa lahmacundan ya da zeytinden . . .

:çok üzgünüm:

lahmacunu okadar özledimki senağlamasenağlama ama yapmayacam hedefe ulaşayim ozaman yaparım kilo vermek yoksa lahmacunda yok eski yediklerini hatırlasında teselli olsun midem delikafadulden

ya ben içmedim tuvalet sorunu olurmu acaba diye ablam da burda azraam oda içiyomuş bişi olmamış şimdi öğrendim bende teşekkür ederim.

canım ablana benim adıma sorarmısın zayıflama etkisi görmüşmü acaba duyduğum kadarıyla bir haftadan sonra etkisini göstermeye başlıyormuş acaba doğrumu cevap için şimdiden teşekkür ederim a.s.

ya bnm sewdıgım hıç bir yemek yada abur cubur turu yok ama mutsuzken we sınırlıyken doymak bılmıyorum sırf yıyorum engel olamıyorum kendımı nasıl durdursam.

selam bende sizinle beraber zayıflamak istiyorum benide alırmısınız aranıza??
kilom 64
boyum 1.59
hedefim 50
adım duygu 3 yaşında kızım var.kocaelindeyim..keyifli paylaşımlar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…