60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese gunaydın kıslarr ,
Ben bu sabah kepekli beyaz peynirli tost yedim sadece bol su iciyorum az sonra roka salatası yiycem ve yanında tavuk ızgara ogleden sonra bende 1 portakal yerim .
Aksama allah buyuk bu arada dun aksam superdi kıslar

Yaklasık 40 dakika yuruyup 500 adım attım t&s ile . Ve sadece 1 salatalık yedim sabah yedigim 1 pogcanın acısını cıkartmak adına :) Nasıllıımmm amaaa bakalım haftasonuna kadar etkisini gorecekmiyiz bu cabalarımızın :)

Selam kızlar nasılsınız?

Kendi adıma hiç iyi değilim.İnanılmaz bir melankoli içerisindeyim.:bbo:Ve bu beni inanılmaz zorluyor.Akşam tam 2 dilim börek yedim.klava:
Ve hala kendimi çok kötü hissediyorum.Şu birkaç günü en az fireyle atlatmam lazım.:1no2:

sevgili aaybis,

bahar geldi o yüzdendir melankoli, bu da geçer, artık yemişsin börekleri dert etme daha fazla bugüne bak bundan sonra kaçamaklara dikkat et tamamdır

sevgiler

Kızlar dün akşam irmik helvası yedim çok pişmanım hep eşimin yüzünden :çok üzgünüm:

bende diyete başlamaya karar verdiğimde yapmıştım irmik helvası, baktım evde olsa yiyip bitiricem koyduğum bir tabağa işyerine getirdim dağıttım herkese

evde olunca insan yiyiyor, o yüzden evde yasaklı şeyler barındırmamaya çalışıyorum

kolay gelsin

Ben dün akşam eşimin sabatojına maruz kaldım..cebren ve hile ile bana bi restorantta fırında sütlaç yedirdi..ömrümde yediğim en güzel sütlaçtı..Alanya'daki pastaneler tarifini almak için sıraya girmişler ama nafile..adam vermiyor kimseye..üstüne serptiği fındık tozu bile özel olarak trabzondan geliyomuş..yerken ağlıycaktımdelikafadulden o kadar harikaydı yani..neyse eve gelince yediğim kadar kaloriyi egzersizle yaktım..belki daha fazlasını..bidaha yemiycem ama..dolapta bi tane var..anneme yedircem birazdan..benim için büyük bi tehdit oluşturuyo çünkü..zaten moralim bozuk..Cenaze törenini izliyorum..görüşürüz kızlar..

merhaba kıslar nasılsınız
benim fena deil birazdan yürüyüşe çıkacam
dönüncede hareketlerimi yapacam
şu ana kadar yediğim sadece iki kupa sade nescafe+1tanecik eti form bisküvi
canım hiçbişe istemiyor bugün
evimi temizlemem gerekiyor onuda canım istemiyor bugünlük kalsın dedim
aaybiscim bende senin gibi karmakarışık bi durumdayım
ya birilerinin bizi kendimize getirmesi gerek (

hoşgeldin durubebek,

Burası çok keyifli bir site, paylaşımlara dahil oldukça daha da motive olacağını düşünüyorum.

neler yapıyorsun

sevgili aaybis,

bahar geldi o yüzdendir melankoli, bu da geçer, artık yemişsin börekleri dert etme daha fazla bugüne bak bundan sonra kaçamaklara dikkat et tamamdır

sevgiler

Umarım çabuk geçer SPORTİE umarım...:Saruboceq:

Yaa arkadaslar kendinizi oyle depresyona sokmayın ltnnn kötükedihüso
Az once dısarı cıktım inanılmaz guzel ve keyifli bir hava var bnce demleyin yeşil çaylarınızı yıkayın balkonunuzu ohh miss gibi hem guneslenin hemde keyif yapınnn biz çalıştıgımızdan yapamıyoruz ne yazık ki :roflol: Bu arada bir şey itiraf edeyim oglen yedigim salatanın yanında bir dilim pizza kacırdımmm off yaa bu aksam ama sadece salatalık yiycem yineee belki telafi etmiş olurummm

selam kizlar durubebek aramiza hos geldin yerimseniben

bugün nasilsiniz bakalim ?

bende bu sabah bir dilim domatesli pizza yedim disarda eve geldim deli gibi temizlik yaptim umarim yakmisimdir pizzayi :çok üzgünüm:

aksama bol bol salata :bbo:

merhaba hatunlar,bakıyorumda helvelar pizzalar sütlaçlar havada uçuşmuş,iyi böyle valla zayıflamaya niyeyiniz yok heralde.o zaman ben diyetime devam edeyim hedefime ulaşayım sizde burda yerinizde sayın :)) bana yoldaşlık edecek yokmu aranızda !

olmaz mi hic moonserose ben varim o kadar kilo vermisim hepsini geri almaya hic niyetim yok kilo cizelgemde baslangic kilom 66 ama ben 75 ten 62 ye düstüm sonunuda kadar devam durmak yok yerimseniben

Arkadaslar size bir sorum olucak ? Ben ofiste surekli oturuyorum bu hareketsizlik beni rahatsız ettigi icin gun icinde koltugumda otururken surekli adım atar sekildeyim bunun sizce bir faydası olur mu bos yere mi yoruyorum kndimi ?

olmaz mi hic moonserose ben varim o kadar kilo vermisim hepsini geri almaya hic niyetim yok kilo cizelgemde baslangic kilom 66 ama ben 75 ten 62 ye düstüm sonunuda kadar devam durmak yok yerimseniben

tabiki şekerim kolaymı verdik biz o kiloları bir anlık hevese yenilip mi geri alacağız yasakkelime ne güzel böyle gayretli arkadaşları görmek banada büyük moral ve motivasyon veriyor.oldukmu 3 kişi :lepi:

özlemimben hareket iyidir ne yaparsan yap ama hareket et boşver yorul :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…