60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de sıze katılmak ıstıyorum kızlar belkı bırlıkten kuvvet dogar moonserose0 64 ten 59 a nsl geldn ya en onemlısı ne kdr surede

ben de sıze katılmak ıstıyorum kızlar belkı bırlıkten kuvvet dogar moonserose0 64 ten 59 a nsl geldn ya en onemlısı ne kdr surede

evet kızlar birlikten kuvvet doğar gel özlemim gel mermaid ciğim kaydirigubbakcemile5

şekerim ben 5 ocakdan buyana diyet yapıyorum,akşam 9dan sonra hiçbirşey yemiyorum.diyeti desteklemek için 5 i 1 yerde çayı içiyorum her akşam ve gün içerisinde de bitki çayı tüketmeye çalışıyorum.ayrıca herakşam spor yapıyorum.kansızlık olduğu için bende buarada tedavi gördüm . kan ilaçlarını kullanmasaydım daha çok kiloda verebilirdim.yavaş kilo veriyorum ama sağlıklı bir şekilde verdiğime inanıyorum çünkü bu zaman zarfında ufak tefek kaçamaklarım olsada(tansiyonum düştüğü için) kilo almadım.sen neler yapıyorsun?

benım hıkayem cok tarjık ya kndımı bıldım bılelı kısn alıp yazn verıyorum ..verıo ınsn vermesınede onca ezıyet cekıosun...gecn kış abartıp 67 oldum(normal kılom hep 60 dır) yaza 59 oldum sımdıde 63 oldum ıste p tesı sandaloz sakızı ılavelı dıyete ve fıtnes a basladım ama cok acıkıyorum ve basım agrıo...ben gevrek yıyorum sbhları bıde 11 gıbı ogle de corba ve sebze yemegı tabı ekmek hıc yok seker hıc yok...verecem bılıom ama bıseylere kafayı vermek motıve olmak gerekıyo

merhaba bayanlar bugün diyetimin ilk günü olduğu için çok zor geçiyor inşallah kolay kaçamaksız biter kızlar çünkü çok sıkıldık yeniden başlamaktan işin sonunu getirememekten önceki sağlıklı mutlu günlerime geri dönmek istiyorum ve inanıyorum sizlerle birlikte gerçekleştiricez...gelelim şuana kadar yaptıklarıma
sabah:1 tost,1 fincan çay
ara 1 elma 1 bitki çayı
öğlen 5 yk ıspanak 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
birazdan 1 elma yiyicem
sabah 50 dk orta tempo yürüyüş niveabody egzersizleri...
ve çok az su işte en büyük hatam az su içmek..
kızlar siz neler yaptınız....
ayrıca hangi günler tartılıyonuz bazı kurallar varmı bilgilendirirseniz beni sevinirim..

üffff aç karnına su hiççç gıtmıyoooo yaaa...suratım asıkk butunn gunn ama daha yenı oldugu ıcınnnn bı süre sora alısıcak bunye ...durubebekk su 2lt olmasa da gunde en azndn 10 bardak ıcmelıyız bı surelıgıne..hiç yoktan ıyıdır...

afiyet olsun durubebek ne güzel başlamışsın.
bencede arkadaşım hergün tartılmak hem mantıklı değil hemde sağlıklı değil.en sağlıklısı haftada bir gün sabah wc ye gittikden sonra aç karnına tartılmak.
bende öğlen 1 tabak ıspanak yemeği yedim yarım dilim kepekli ekmekle şimdide 6 adet kuru üzümle birlikte çay içiyorum...

Selamlar hanımlar . . .

Yeni dahil olan arkadaşlar hoşgeldi . . .

Bu gün hastane işlerim olduğu için çok kontrollü değildim çeyrek ekmek ve kısır yedim öğlen . . . peynir ve çayla birlikte hemde :1ninca: fakat sabah sedece 2 müsli yemiştim akşamada eve yürümeyi planlıyorum ve 2 eti formla 2 kaşık patlıcan köz . . .

yürüyüş ve akşamın hafifliği kısır ve çeyrek ekmeği telefi eder değil mi ?

:uhm:

merhaba şekercikler yürüyüşümü yaptım geldim hihoyyyt
bize yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz a.s. hepiniz çok şekersiniz hepimiz birbirimize destek olarak paylaşarak fazlalıklarımızdan kurtulacağız sositososito
az önce içine elma doğradığım yoğurtu yedim yeşilçayımıda demledim onu içecem şimdi :içelim:
moonserosecim diyeti hiç bırakırmıyız şekercik bukadar emek vermişiz olacak şeymi bütün arkadaşların adına hepimiz varııııııız naniknanik
bu arada az önce tartıldım haftasonuna sürpriz yapabilirim tartı yürüyüş dönüşü bana oyunmu yaptı yoksa gerçekmi tam anlamadan söylemek istemiyorum bunu görmek için uzun süre bekledim bakalım neler olacak
ben çayımı doldurayımda içeyim bakim gitsin yağlaaaaaar

eder eder sabuncuğum kafana takma afiyet olsun canım artık geri dönüş yok
canım naçizane fikrim bidaha kısır yiyeceksen marul ve bol yeşillikle ye ozaman hafif oluyor
yürüyüşden sonra birazda egzersiz yap yarında protein ağırlıklı beslen kilo almamış olursun(ertesigün diyeti)

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
ben akşam çok kaçırdım şimdi pişmanım ama bugün telafi ediyorum

evet bencede haftada bir mantıklı. doğru söylüyorsun mermaid su olayını çözmem lazım on bardak su bana üç gün gider ama dayanıcam

Sabun oncelikle cok gecmis olsun umarım onemli bir sey degildir . Valla bende nivea body yi indirmeye calısıyorum umarım bu aksam yaparım birazz

sabun geçmiş olsun,
bu arada bende su konusunda gene zorlanıyorum,nasıl imreniyorum varya çok su içenlere

imrenmeyin kalkın doldurun ve için benim gibi şu anda kocaman bi bardak ılık su yudum yudum gidiyor ooooh mis gibi hade ne duruyosunuz klava:

beraber beraber bareber....fıstık gibi olacağız beraber :))
ben yanımda sürekli 1,5 lt su bulunduruyorum gözümün içine bakıyor beni iç beni iç diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…