60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kıslar a.s.
sabah 1,5 saat yürüdüm üstünede yarım saat parktaki aletlerle çalıştım oda yetmedi eve gelince hareketlere devam ettim ve şu anda ölüyorum senağlama yerimden kalkacak halim yok resmen inliyorum
kahvaltı,2 eti form bisküvi,2 kupa yeşilçay öğle yemeğimde elmalı yoğurt olacak arada 2-3 ceviz,akşamada haşlanmış tavuk budu ve salata aralardada bitki çayları bu pazar kilomda sürpriz yapmak istiyorum sositososito

Topraksu suppersiniz valla yaaaa sırf bu yuzden evde durmak isterdim tum gun sizin cok ozendim valla hihoyyyt

bende sabah bir klasik olarak yine kepek ekmekli beyaz peynirli yağsız tost ve 1 lt su ictim simdiye kadar;oglende de insallah yogurt icine elma ve portakal yiycem topraksunun tavsiyesi ile

Ama aksama misafirim var bakalım zorlu sınavı gecebilecekmiyim

topraksu harıkasın valla,,ac gezıyorum desene ben kahvaltımı bole yapınca butun gunm kotu gecıo ozellıkle bas agrsı yapıo....sende olmuomu yaa .....

Slm arkadaşlar bende 75 gibi bi kilodan 67 ye düşmeyi başardım bakalım inşallah 57 de görücem bende kendi çapımda diyetteyim burasıda bana hırs verir diye düşünüyorum....Yardım edin banaaaasenağlama

aramıza hoş geldin doğru yerdesin a.s.
mermaidcim ben normalde kklasik kahvaltı yapıyorum ama benim birkaç haftadır kilo vermem durmuştu uzun zamandır burdayım ve artık hedefe ulaşmak istiyorum onun için işi bu kadar sıkıya aldım hedefden sonra normal sağlıklı beslenmeme dönerek kilomu muhafaza etmeye çalışacam a.s
bu arada eski arkadaşlara duyurulur :jeyyar: hedefime yarım kilo kaldı inşallah oda pazara tamamdır :teytey: tamam olursa çizelgemi koyacam ondan sonrada artık misafirinizim naniknanik

DıYET LıSTEM
Sabahları değişmez kepek ekmeği, peynir,şekersiz çay üçlüsü
Öğlen ise çorba, salata,beyaz ekmek
ara da 1 meyve
diğer bir ara ceviz fındık
Akşam ise sebze yemeği yoğurt ya da tavuk salata
cokacimcoook anlıycanız

Ya bu tahmini kaç kalorilik bi diyettir 1000 kalori tahminimce ama sizcew?

çok güzel a.s herşey var içinde bencede düşük kalorili ancak miktarlarınada dikkat etmek gerekiyor özellikle fındık ve ceviz fazla tüketildiğinde ana öğünden daha çok kalori alınabilir yerimseniben

Son düzenleme:

herkese önce teşekkür edrim yorumlarınız için.:teselli: şu civanperöemi oturma banyosu nasıl oluyor ilk kez duydum küveti doldurum bitkiyi içine mi atıyoruz?bide çayının tadı nasıl:uhm:

Tabi haklısın dikkat ediyorum zaten bu konuda tecrübeliyim birass
peki bişey daha sorucam herhangi bi yarışma var mı ya da belli günlerde kilo kontrolünü yapan biri falan

niveabody egzersiz hareketleri eskiden tvde sabahları oluyordu sonra cd çıkarttılar güzel faydalı hareketler var tavsiye ederim...[/QUOTE]

bu nivea body CD'si ni nerden temin edebilirim,internette satılıyor mu?

Ben size download icin link veriyorum ordan indirebilirsiniz arkadaslar

sevgiler ,

RapidShare: Easy Filehosting

::
herkese önce teşekkür edrim yorumlarınız için.:teselli: şu civanperöemi oturma banyosu nasıl oluyor ilk kez duydum küveti doldurum bitkiyi içine mi atıyoruz?bide çayının tadı nasıl:uhm:

oturma banyosu;2-3 avuç dolusu ince kıyılmış kuru bitki2-3 saat boyunca soğuk suda bekledikten sonra kaynama derecesine kadar ısıt kaynatma.süzdukten sonra banyo suyuna ekle 15 dk otur.Çayı ise bardak termoslar varya ben ona su kaynatıp koyuyrum.içinede birçay kaşığı toz karışım olan civanperçeminden koyup 10 dk demliyorum.günde 2 defa içiyorum.tadı kötü,ilk içtiğimde öğürmüştüm ama şimdi alıştım rahat içiyorum.hatta şu an içiyorum canım .istersen google den civanperçemi yaz çıkar.

kızlar tartıya binmemek için direniyorum hafta sonu tartılacam diye söz verdim kendime,pazar günü başlamıştım her gün yürüyorum hareketlerimi yapıyorum yediğime dikkat ediyorum.(diyet gibi sıkı bişey değil) sizce faydalı olurmu ne dersiniz.hafta sonu sizce ne kadar veririm.varmı tahmini olan.

herkese merhaba
kendi başıma başarılı olmamadığım için sizlere katılmak istedim. ben evlendiğimde 48 kg 34 bedendim. 53 kg ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım. 1 ay içinde 57 kg ya kadar inmiştim ama sütüm az falan diye 3 aylıkken yüklendim yemeye ve 1 ayda 8 kg aldım. şuan oğlum 1 yaşında 9 aydır 65 kg dayım ne iniyorum ne çıkıyorum. 2 defa diyetisyene gittim konsatre mi olmadım nedir başarılı olamadım işte. doğumdan sonra işimede geri dönmedim evde haraketsiz oturmakda tuz biber ekiyor.
uzun zamandır bu yüzden depresyondaydım yeni yeni kendime gelmeye başlıyorum.
ama bu sefer kararlıyım temmuza kadar 53 kg ya geri döneceğim. :Saruboceq:

aslında pek yemekle aramda yok öyle tabaklar dolusu yemem ekmek yemem tatlı yemem ama veremiyorum. oğlum çok haraketli bırakabileceğim kimsede olmadığı için yürümeye de çıkamıyorum. metabolizmamı çalıştıramıyorum.

şimdi ben ne yapayım nasıl bir yol izleyeyim. benim yaşadıklarımı yaşayan tecrübeli arkadaşlar bana yardım edin motive edin nolluuuurrr

Tabi haklısın dikkat ediyorum zaten bu konuda tecrübeliyim birass
peki bişey daha sorucam herhangi bi yarışma var mı ya da belli günlerde kilo kontrolünü yapan biri falan

var canım haftasonu tartılacağız yeni başladık zaten liste işine birkaç sayfa geriye gidersen görürsün

nergiz tunalı aramıza hoş geldin kararını vermişsin sıra uygulamaya gelmiş
canım madem çok yiyen biri deilsin demekki daha çabuk ulaşabilirsin hedefine ama spor yapman şart yürüyüşe çıkamıyosan eğer imkanın vekoyacak yerin varsa yürüme bandı al fırsat buldukça yürürsün ayrıca evde yapabileceğin diyet grupları bölümünde didsin göbek ve basen hareketleri var çok faydalı bende yapıyorum veeee tabiki artık benim vazgeçilmezim yeşilçay (şekersiz)
bu kombinenin önünde yağlar durabilirmi :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…