sabuncum hastane işi derken umarım önemli bişe yoktur
Sabun oncelikle cok gecmis olsun umarım onemli bir sey degildir . Valla bende nivea body yi indirmeye calısıyorum umarım bu aksam yaparım birazz
sabun geçmiş olsun,
bu arada bende su konusunda gene zorlanıyorum,nasıl imreniyorum varya çok su içenlere
merhaba ben endimetrium(çikolta)kistim yüzünden ameliyat oldum sonra1daha olmaması için 7ay boyunca iğne oldum ve erken menapoza girdim.47 iken 66 ları gördüm.daha sonra da bu sefer menepoazdan çıkıyım die 5 ay ilaç kullandım ve metobolizmam iice yavaşladı ve hormonlarım bozuldu.Sonuç olarak kist hala oluşuyor 1 de kilolar hediye kaldı.Bende 3 gün önce 62 ile kan grubu dietine başladım.Sabahları ve akşamları aç karnına soğan suyu içiyorum kistlere de ii geliyormuş.6 da kalkıyorum 7buçuğa kadar yürüyüş ve aerobik yapıyorum.sonra duş ve 1 dilim mısır ekmeği ve 1ç.k fındık ya da fıstık ezmesi yiyorum. Çünkü 0 grubu dietlerinde asla buğday ve süt ürünü kullanmamalı .bol bol et yemeli.Sonra işe gidiyorum.öğlen ızgara et ve salata 6 dan sonra 1 şey yemeiyorum arada acıkırsam salata yiyorum.6dan sonra acıkırsam da hazır çorba içiyorum.Akşamları da işyerim çağlayan da ordan taksime yürüyorum. Bu arada spor yaparken sauna şort ve tuz kullanıyorum bu sefer azimliyim3 ayda 50'ye incem
.herkese ii diyetler
slm kizlar bende hafta sonu kacirdim biraz tariiya ciktim sokk:1shok: nerdeyse 1,5 kilo fazla aslinda okadar da vahim yeemedim ama acaba cörek otuna basladim ya ödem mi yapti ki nedersinizfisfisfis iki gündür lahana corbasi yiyiorum ve verdigim kiloma geri döndüm üstümde kalir diye ödüm koptu.
merhaba ben endimetrium(çikolta)kistim yüzünden ameliyat oldum sonra1daha olmaması için 7ay boyunca iğne oldum ve erken menapoza girdim.47 iken 66 ları gördüm.daha sonra da bu sefer menepoazdan çıkıyım die 5 ay ilaç kullandım ve metobolizmam iice yavaşladı ve hormonlarım bozuldu.Sonuç olarak kist hala oluşuyor 1 de kilolar hediye kaldı.Bende 3 gün önce 62 ile kan grubu dietine başladım.Sabahları ve akşamları aç karnına soğan suyu içiyorum kistlere de ii geliyormuş.6 da kalkıyorum 7buçuğa kadar yürüyüş ve aerobik yapıyorum.sonra duş ve 1 dilim mısır ekmeği ve 1ç.k fındık ya da fıstık ezmesi yiyorum. Çünkü 0 grubu dietlerinde asla buğday ve süt ürünü kullanmamalı .bol bol et yemeli.Sonra işe gidiyorum.öğlen ızgara et ve salata 6 dan sonra 1 şey yemeiyorum arada acıkırsam salata yiyorum.6dan sonra acıkırsam da hazır çorba içiyorum.Akşamları da işyerim çağlayan da ordan taksime yürüyorum. Bu arada spor yaparken sauna şort ve tuz kullanıyorum bu sefer azimliyim3 ayda 50'ye incem
.herkese ii diyetler
canım çöreeee otu su toplamanın önüne geçebilmek için yenmio mu ?
bende düşünmüştüm hatta bi ara burada o kadar fazla bahsedildi ki . . .
sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?