60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar bu gün 3. günüm sabahları 1 saat yürüyüş ve kondisyon aletleri çalışıyorum,ekmeği azalttım,suyu fazlalaştırdım.elma sirkesi de içiyorum 1 bardak ,arada atıştırma yok.Nedersiniz hafta sonuna kadar bişeyler gidermi az da olsa

su gibisi varmı ya

su içtikçe alışır insan daha çok su içmeye
benim yanımda hep bir sürahi ve bardağım vardır, boşaldıkça dolar o sürahi
gittikçe artırdım bende su tüketimimi

zaten evden çıkmadan önce mutlaka 1 bardak suyum vardır

su hayattır :)

'su hayattır' :S şu suyu 3gun ıcmesem aklıma gelmez...ama mecbur ıcıcez..özellıkle bır doktorun tv de yaptgı acıklamadan sora suyun faydasına her zmnkınden daha cok ınanıyorum sızlerle de paylasmak ıstıyorum doktor şöyle demişti: Bır ev dısardan bazı çabalar sonucu yıkıldıııı...yıkıldı yıkılmasına da yıkıntılar nasıl alınacak..ıkıncı bır destege ıhtıyac var oda kamyonla alınacak....aynı bunun gıbı dıyetlere sporla yagları parçaladık......ee parçalanan yagları dısarı nasıl atacaz ,,su ıle arkadaslar .....çok guzel bır ornekleme..her su ıctıgımde bu aklıma gelır...bosunamı uğrasıosun kızım suyuda ıc tam olsun derım :))

kıslar size bir öneride bulunmak istiyorum hep duyardım meyveyle birlikte yoğurt,süt yada azıcık peynir yiyin acıkmayı geciktiriyor diye
evet arkadaşlar bizzat tarafımdan denenmiştir saat 15.30 gibi yürüyüşden döndüm elma doğranmış yoğurt yedim öyle abartılı deil bir kase tabi bol bol da su içtim ve acaaaaaip tokum sositososito şu anda bilmem faydası olurmu paylaşmak istedim deneyin isterseniz a.s

merhaba ben endimetrium(çikolta)kistim yüzünden ameliyat oldum sonra1daha olmaması için 7ay boyunca iğne oldum ve erken menapoza girdim.47 iken 66 ları gördüm.daha sonra da bu sefer menepoazdan çıkıyım die 5 ay ilaç kullandım ve metobolizmam iice yavaşladı ve hormonlarım bozuldu.Sonuç olarak kist hala oluşuyor 1 de kilolar hediye kaldı.Bende 3 gün önce 62 ile kan grubu dietine başladım.Sabahları ve akşamları aç karnına soğan suyu içiyorum kistlere de ii geliyormuş.6 da kalkıyorum 7buçuğa kadar yürüyüş ve aerobik yapıyorum.sonra duş ve 1 dilim mısır ekmeği ve 1ç.k fındık ya da fıstık ezmesi yiyorum. Çünkü 0 grubu dietlerinde asla buğday ve süt ürünü kullanmamalı .bol bol et yemeli.Sonra işe gidiyorum.öğlen ızgara et ve salata 6 dan sonra 1 şey yemeiyorum arada acıkırsam salata yiyorum.6dan sonra acıkırsam da hazır çorba içiyorum.Akşamları da işyerim çağlayan da ordan taksime yürüyorum. Bu arada spor yaparken sauna şort ve tuz kullanıyorum bu sefer azimliyim3 ayda 50'ye incem
.herkese ii diyetler

1de unuttum günde en az yarım litre aç karnına bitki çayı içiyorum. hepsinden 1 tatlı kaşıgı olmak üzere funda,mate.kekik,yeşilçay biberiye rezene tohumu ve 1tutam mısır püskülü kiraz sapı avakoda yaprağı sinameke yi kaynayan suya atıp 5 dkka kaynatıp demleyip içiyorum.

mandalingscim hoş geldin a.s.
çok geçmiş olsun sana acil şifalar diliyorum :Saruboceq:
kist sorunu okadar yaygın bi durumdaki üzme kendini canım çağın hastalığı gibi bişe oldu soğan suyunu bende duydum canım kistlere iyi geliyomuş her içiminde taze hazırlıyacakmışsın inşallah faydasını görürsün canım kiloyuda kafana takma kararını vermişsin sen zor olanı başarmışsın zaten geriye uygulamak kalıyor burdada yeterli desteği ve motivasyonu fazlasıyla bulacağına eminim birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz hepimiz birlikte başaracağız tekrar hoş geldin a.s.

sabuncum hastane işi derken umarım önemli bişe yoktur

Sabun oncelikle cok gecmis olsun umarım onemli bir sey degildir . Valla bende nivea body yi indirmeye calısıyorum umarım bu aksam yaparım birazz

sabun geçmiş olsun,
bu arada bende su konusunda gene zorlanıyorum,nasıl imreniyorum varya çok su içenlere

Hanımlar teşekkür ediyorum eksik olmayın . . .
:asigim:

önemli bir şey değil sadece geçtiğimiz haftalarda yaşadığım sorunla ilgili araştırma ki bi nevi çekap oldu bu uygulamalar bana . . . sositososito

canım hoş geldin . . .
kan grubu dieti ile ilgili tez sunumu yapabilir hatta savunmasını bile gerçekleştirebilirim sanırım . . .kaydirigubbakcemile3

benimde feci aklıma yatmıştı ama alışma evresinde yapamadım bi türlü adapte edemedim kendimi ki çok detaylı bi listeside mevcuttur elimde . . .

slm kizlar bende hafta sonu kacirdim biraz tariiya ciktim sokk:1shok: nerdeyse 1,5 kilo fazla aslinda okadar da vahim yeemedim ama acaba cörek otuna basladim ya ödem mi yapti ki nedersinizfisfisfis iki gündür lahana corbasi yiyiorum ve verdigim kiloma geri döndüm üstümde kalir diye ödüm koptu.

canım çöreeee otu su toplamanın önüne geçebilmek için yenmio mu ?

bende düşünmüştüm hatta bi ara burada o kadar fazla bahsedildi ki . . .

sengözlerimebaksanab

cnım geçmiş olsun kistlerin için civanperçemi çayı iç aynı zamanda civanperçemi oturma banyosu yap.iyi geldiğini hatta yokoluğunu benim teyze kızı söyledi.ben hergün çayını içmeye çalışıyorum.

mandalins çok geçmiş olsun...inşallah hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın
gelelim akşam menüme
1 kase çorba 1 kase yoğurt salata ve 1 dilimekmek
şimdide şekersiz çay içiyorum sizlerin yazdıklarınızı okurken...özlemimben nivea bodyi tavsiye ederim gerçekten hangisini indiriyorsun bilimyorum ama bende şu bbg alinin olduğu var harika ilk başlarda zorlanıyorsun ama sonra alışıyor çok tempolu...bitince kan ter içinde kalıyorsun..

canım çöreeee otu su toplamanın önüne geçebilmek için yenmio mu ?

bende düşünmüştüm hatta bi ara burada o kadar fazla bahsedildi ki . . .

sengözlerimebaksanab

acikcasi bende bilmiyorum cok bahsedildiginden denemek istedim bu haftada deniyim bakalim neolacak aslinda ödem icin isrgan cayinin üzerine tanimam ama cörek otunu metabolizmayi hizlandirir diye bi yerde okumustum

iyi geceler kızlar ben sınavlara hazırlıktan buraya gelemez oldum ama baya yoğunum gerçekten:çok üzgünüm: hayırlısıyla bitecek inşallaha.s sizeri özledim ben yaaŞeniz yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler mandalings sen de hoşgeldin ve de sana acil şifalar diliyorum:Saruboceq:
kızlar ben 61 kiloyla başladım yarışmamıza haberiniz olsun kendinize iyi bakın görüşmek üzere :a015:

Canım bende de o var ama dun ofisteki pc de unutmusum dosyayı o nedenle yapamadım bugun aksam kısmetse yapıcam bakalım ama bos durmadım tam 1000 adım attım ve 50 tane de mekik cektim :)
Ohh afferin bana
aksamki menumu yazıyorum saat 19:30 da benim yagsız yaptıgım bir tavuk yemegim var ondan yedim .5 kasık kadar yanında yogurt bol bol ve 1 top dondurma sanırım cok kotu degil sizce ????

gunaydın kızlar ...benım aksam toplantım vardı eve 8 de geldım ve dogal olrk 8 den sonra patates yemegı yedım...bırde bır sorum var sızlere benım sabah kahvaltım nestlenın pırınc ve bugdaylı gevregı bır kase yıyorum ondan ole 3-5 kasık dıye hesaplamıyorum yanı.....fazlamı acaba...e obur turlude cok acıkıyorum...ayrıca aksmlarıda hesaplamıyorum ben öyle 3-5 kasık dıye bı porsıyon sebze yada patates ,işte annem ne yapmıssa yıyorum(tabı ekmek yok).....yanlısmı yapıorum acabaaa

günaydın bayanlar
bugünkü kahvaltı menüm
1 fincan bitki çayı
1 yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
3 bardak su
1 saat yürüyüş yaptım...
egersiz yapamadım h.sonu sınavım var ona çalışıyorum...
böyle işte kızlar sizen ne haber...
mermaidcim bu arada niveabody egzersiz hareketleri eskiden tvde sabahları oluyordu sonra cd çıkarttılar güzel faydalı hareketler var tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…