60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk:) ilgin için çok sağol kendimi buraya ait hissettim hemen
band alsamda koyacak yerim yok malesef
ama hafta sonu stepper aldım
günde 400 le başladım yapmaya faydasını görürüm umarım
olmazsa eşim işten gelince çıkayım yürümeye diyorum ama en erken 8 de geliyor yemek çocuk derken bakalım kendisi ne diyecek bu duruma.

artık takipçinizim kg durumumu bildireceğim bende

yok ya bana göre değil.baş ağrısından çatlarım ben senin yedin kadar yersem.Yok anacım ben sürpriz falan yapamıcam. bu kadarı bana yeter.Ama hafta sonu sürprizini kıskanabilirmkaydirigubbakcemile3

slm kizlar bügün 1 nisan ve ben tam bir aydir diyetteyim ve 6 kilo vermisim fena sayilmaz dimi :dance:

herkese merhaba,

bugün işlerim biraz yoğundu giremedim bir türlü aklımda burda neler yazılmış çizilmiş merak ediyorum.

bende hergün tartılmak istiyorum zor tutuyorum kendimi sanki her gün ne değişecekse

Bu arada topraksu

mahvetmişin kendini gibi geldi bana ?
o kadar harap etme kendini derim

güzel güzel fazla yağlarımız gidecek

merhaba kızlar bugün sabahtan beri başım agrıyor tansiyonum çok düşmüş mecburen yedim bugun diyeti bozdum.yarın tam gaz devammmm

Hanımlar selamlar . . .
Sayımız arttıkça uçuyor sayfalar . . .

Okumakta takip etmekte güçlük çekiyorum valla . . .
Havalar ısındıkça dahada artacak katılım . . .

kaydirigubbakcemile5

Hanımlar dün öğlen yediğim kısırın acısını müthiş çıkardım yaklaşık 90 dk yürüdüm akşam eve işten yürüyerek gittim . . .

Akşamda bahsettiğim gibi sadece 2 dilim etiform ve 2 kaşık patlıcan köz ve peynir yedim . . . Meyva suyu içtim . . .

Bu sabahta 2 müsli ve yeşil çay öğlen 4 eti burçak 2 etiform 2 üçgen peynir ve çay . . .
Akşam üzeri yani az önce 4 müsli . . .

Akşamda sadece 1 ölçü ki bu bi su bardağı oluo . . . makarna ve 2 kaşık patlıcan közü düşünüyorum . . . elma ve biraz peynirde olabilir . . .

Dün işten dönerken çörek otu aldım ama nasıl ne şekilde tüketmeliyim sizce ?

Akşam yemekten önce mi alayım ya da makarnaya katsam nasıl olur ki ? Bence güzel olabilir çünkü makarnaya ben yulaf ve buğday ezmeside ekliyorum . . . çörek otuda yakışabilir . . . fisfisfis

kizlar hepinize tesekkürler aslinda son zaman cok ugrastim kilo vermem duruyodu ama ara ara sok diyet uyguladim simdide sok diyetin 3. günündeyim sabah aksam lahana corbasi iciyorum ama ilginc acikmiyorum ya ben alistimkaydirigubbakcemile2 yada lahana istah kesiyo:sm_confused: yada lahanayi yicemi bildigim icin istahim kesilio-tatlicadiarzu- ama ise yariyo en azindan bende

Torpak ablammmm . . .
Ne güzel hep dilediğimiz amaca ulaştın . . . Yani sağlıklı beslenme kilosuna . . . Kaçırdığında ertesi gün kontrollü olma hali ağırlığına . . .
Tebrik ederim ablam . . .

:hooray:

Ne mutlu . . .

:asigim:

merhaba kızlar bugün sabahtan beri başım agrıyor tansiyonum çok düşmüş mecburen yedim bugun diyeti bozdum.yarın tam gaz devammmm

ölümüne diyet yapacak değiliz ya önce sağlık.iyi yapmışsın .fazlada kasmayalım yoksa eziyet olur.ben bu şekilde çok mutluyum valla,gerçi hafta sonunda tartıda en az ben vermiş olacam ya neyyyssseenaniknanik

lahana çorbası ile durabiliyosan 3 gündür bi kocaman alkış sana.hihoyyytEşime yapmıştım bende bir zmanlar 10 günde 10 kilo vermişti. Ama şimdi eski kilosunda yine,:çok üzgünüm:çünkü adamın mide mide değil işkembe mübarek hiç boş durmuyo, duymasın:jeyyar:

merhaba bonibonlar a.s.
sportie canım endişelenme sadece bugünlüktü böyle devam edemez insan yarın tamamen normal şekilde devam seni yakaladım aferin didsin hareketlerine başlamışsın hareketler çok faydalı a.s
sabuncum tatlı cadım teşekkür ederim a.s. darısı sana ve isteyen herkese olsun :Saruboceq:
evet canım aaybis yok inşallah bi sorun yoktur pimea zaten hiç uğramıyor moonserose de eskisi gibi uğramıyor ya ne oluyor hani birlikte zayıflayacaktık hava değişikliğinden herhalde bi durgunluk var
amaaaaa biz durmayacağız aynen devam kaydirigubbakcemile2 diyerek fazlalıklarımızdan kurtulacağız şu anda istediğimizi yiyemiyorsak da yazın istediğimizi beğendiğimizi giyeceğiz -tatlicadiarzu- değilmi

yoncacığım tebrik ederim canım a.s. darısı isteyen herkese olsun inşallah :Saruboceq:
lahana çorbasından normal diyetine geçişte lütfen dikkatli ol korkutmak istemiyorum ama genelde çorbayla verenler geri almışlar onun için ben cesaret edemedim uygulamaya bide ben lahana sarmasını çok severim lahanadan tiksinmek istemedim cokacimcoook

rejime başlayalı 6 gün oldu.7 gün önce doktora gitmiştim.daha öncede söyledim ordaki dijital tartıda tartılmıştım.63.600 gr çıktım..tabi şok yaşadım.annemin gelmesiyle 1 haftada 2 kilo almışım..malum bebiş hep annemde..ertesi gün rejime başladım..rejim derken öyle listeli diyetlerden değil..kafama göre..

kahvaltıda grisini 2 adet,bol domates,bol salatalık,bir zeytin..azıcık peynir.tek şekerli çay.(şekersiz alışamadım)
öğlen yemek yemem zaten.öğleden sonra k-flakes bir kase
akşmlarıda yemeklerden yarım porsiyon ekmeksiz..
aralarda muz yada limon lifli bisküvi atıştırdığım oluyo tabi.yeşil çay,bitki çayları filan.
ve tabiki egzersiz hergün hemde..

ve 6 günün sonunda biraz önce koçtaşa gidip doktorumun ordaki dijital tartının aynısından aldım aynı markadan..ne olur ne olmaz diye sengözlerimebaksanab

eve geldim tartıldım..61.00 gr olmuşum delikafadulden hihoyyyt

şimdi rejimi ve egzersiz tarzımı değiştirmem gerek..metebolizma bu düzene alıştığı için bu hafta bu rejimle 2 kg veremem..hadi bakalım nolcak...inşallah veririm..inşallah nefsime yenik düşmem..

herkese iyi akşamlar
öğlen menüm:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
2 yk yoğurt
arada:1 elma
akşam:
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
1 elma
bugün çok başım ağrıdı.cnm çok tatlı çekiyor bu tatlı krizleriyle nasıl başediyorsunuz kızlar...????
elma kromun çok iyi geldiğini söylüyorlar ama güvenemiyorum fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…