60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

topraksuu
iyi yaptın tatlım sağlığımızı tehlikeye atmadan devam edelim geçmiş olsun

Tesekkur ederim arkadaslar simdi cok iyiyim eskiye bakaraktan cok cok az yiyiyorum artik eskiden sıkıldıkca bir şeyler atıştırıyordum.Tabiki önce saglık en iyisi yavaş yavaş saglıklı kilo vermek a.s.

herkese iyi akşamlar...sizleri sessiz sessiz takip ediyorum hepinizle gurur duyuyorum çok iyi gidiyorsunuz...bu hafta hepiniz benim birincimsiniz...bana gelince sesim soluğum çıkamıyor çünkü çok mahçubum:çok üzgünüm:bu haftaya hiç iyi başlayamadım...egzersizlerime bayadır ara verdim...şimdide tembellik oldu geri başlayamıyorum bir türlü...sabahları altıda uyanıp yapıyordum ama artık zor geliyor...silkinip kendime gelmem lazım ama nasıl:bbo:
çok üzgünüm çoooooookkkkksenağlama

canim corbayla durabiliom hic sorun olmuo esime gelince ilginctir ben diyet yyapiom o kilo veriyorkafamçokkarıştı galiba atistirmalari ben hazirliyorum simdi diyetteyken ben atistirmayinca oda yemio ben 6 kilo verdim o da yanim da 3 delikafadulden

Herkese günaydın ve iyi zayıflamalar arkadaşlar yerimseniben
Ben bugün egzersiz grubuna başladım ve sabah 06:00 / 06:45 arası sporumu yaptım
Sabah aç karnına bol su ile başladım tabi
Kahvaltı ise 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay ve peynir :)
Şimdide elmamı yiycem
Buraya yazmak beni dahada motive ediyo öğlen menümüde yazarım :sm_cool:

günaydınn bayanlar nasılsınız
güne iyi başladım kahvaltıda tost yedim biraz öncede elma 1 sat yürüyüş yaptım.egzersizlerimi ihmal ediyorum bir kaç gündür adet dönemi malum canım hiç birşey istemiyor tatlıdan başka::))

gazetede okudum kızlar, en doğru tartılma saati sabah uyandığımızda kahvaltıdan önceymiş..birdahaki tartıldığımızda aynı baskül ve kıyafetlerle tartılmamız çok daha doğru bilgi verirmiş.sabah tartıldım.60.800 gr çıktı..

günaydın fıstıklar kilo veren arkadaşları kutluyorum darısı isteyen herkese olsun bende tamamen hedefe ulaştım şimdi çizelgemi yeniden yapabilirim kaydirigubbakcemile3

günaydın fıstıklar kilo veren arkadaşları kutluyorum darısı isteyen herkese olsun bende tamamen hedefe ulaştım şimdi çizelgemi yeniden yapabilirim kaydirigubbakcemile3

Günaydın ya topraksuu kilon kaçki senin bak merak ettim şakkıdı

günaydın gülgülmezcim çizelgemi yaptım darısı hepinize olsun
diyetimi tam olarak bırakmıyacam yine dikkat edecem yediklerime yürüyüşümü ve egzersizlerimide asla bırakmıyacam sağlığım elverdiği müddetçe
canım bu arada bebişin çok tatlı Allah bağışlasın

canım 10 günde 10 kg verdiren çorbanı nasıl yaptığını anlatabilir misin eksiksiz ?

bende uygulamayı düşünüyorum belli bi raddeden sonra kg vermek oldukça güçleşiyor malum . . .
ablamda çok iyi netice aldı lahanadan ama ben senin çorbanın tam tarifini çok merak ettim . . .
:ecrin_bebek:

kesinlikleeee ablacığım ve sen bu hale yani istediğini yiyebilme kilona ulaştın çok şükür . . . tekrar tekrar tebrikler . . .

:hooray:

İnşAllah canım . . .
:Saruboceq:

canım tatlı krizleriyle ben stick çukulata ile baş ediyorum ki uzun zamandır bu biçimde bi krizim olmadı çok şükür ama sürekli çantamda kutusu . . . her biri 55 cal . . .
sengözlerimebaksanab

kızlar nasıl gidiyor ben yeniyim ama vereceğim inşallah

canım hoşgeldin . . .

bizi takip et canım kilo çizelgeni yaparak ve dahil olarak motive olabilirsin . . .
hoşgeldin . . .

a.s.

Saol topraksuu :) İnanmıyorum 58 kilo süper ya valla söz sana 1 bilemedin 2 aya bende olucam 58 görürsün bak
tebrik ettim seni a.s.a.s.a.s.

sabuncum eğer istediğimi yersem artık beni Allahdan başka kimse düzeltemez belli bi yaşa gelince daha dikkat etmek gerekiyor sağlık sorunlarım yüzünden benim iki kat daha dikkat etmem gerekiyor :))

Bende öğle yemeğimi yedim
1 porsiyon tavuk sote
1 kase cacık
1 catalda tatlı tatlı olayına taktım sonra ama bi loklma bile değildi olsun o kadarcık dimi sositososito

Saol topraksuu :) İnanmıyorum 58 kilo süper ya valla söz sana 1 bilemedin 2 aya bende olucam 58 görürsün bak
tebrik ettim seni a.s.a.s.a.s.

inşallah canım zaten buralardayım takipteyim ona göre
çok teşekkür ederim canım darısı hepinize olsun a.s.a.s.

gulgulmezcım tatlı krızıne ben sunu yapıyorum ıkı yada uc gunde bır mavı yesıl lıght ın albenı ye benzeyen cıkolatasnı yıyorum bı zararı yok cunku ben gecen sene bunuda yıyerek bole arada bır 7 kılo vermıstm.....dıyetımızı cok etkılemez yanı hatta bırzdan yıycem ben .:)

mermaidcim teşekkür ederim a.s.
şu ana kadar yediklerim
klasik kahvaltı 2kk peynir,2 dilim kepekli ekmek,şekersiz çay
yeşilçay
1 elma
şimdide çorba
akşamada yoğurtlu kabak
yeşilçay(final)

Hımm evet biliyorum onları...mermaid saol canım arada denerim bende ama bi çatal yedim göz hakkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…