selenimo ölümüne diyet yapacak değiliz ya önce sağlık.iyi yapmışsın .fazlada kasmayalım yoksa eziyet olur.ben bu şekilde çok mutluyum valla,gerçi hafta sonunda tartıda en az ben vermiş olacam ya neyyysssee
topraksuu
iyi yaptın tatlım sağlığımızı tehlikeye atmadan devam edelim geçmiş olsun
lahana çorbası ile durabiliyosan 3 gündür bi kocaman alkış sana.hihoyyytEşime yapmıştım bende bir zmanlar 10 günde 10 kilo vermişti. Ama şimdi eski kilosunda yine,:çok üzgünüm:çünkü adamın mide mide değil işkembe mübarek hiç boş durmuyo, duymasın:jeyyar:
günaydın fıstıklar kilo veren arkadaşları kutluyorum darısı isteyen herkese olsun bende tamamen hedefe ulaştım şimdi çizelgemi yeniden yapabilirim kaydirigubbakcemile3
lahana çorbası ile durabiliyosan 3 gündür bi kocaman alkış sana.hihoyyytEşime yapmıştım bende bir zmanlar 10 günde 10 kilo vermişti. Ama şimdi eski kilosunda yine,:çok üzgünüm:çünkü adamın mide mide değil işkembe mübarek hiç boş durmuyo, duymasın:jeyyar:
merhaba bonibonlar a.s.
sportie canım endişelenme sadece bugünlüktü böyle devam edemez insan yarın tamamen normal şekilde devam seni yakaladım aferin didsin hareketlerine başlamışsın hareketler çok faydalı a.s
sabuncum tatlı cadım teşekkür ederim a.s. darısı sana ve isteyen herkese olsun :Saruboceq:
evet canım aaybis yok inşallah bi sorun yoktur pimea zaten hiç uğramıyor moonserose de eskisi gibi uğramıyor ya ne oluyor hani birlikte zayıflayacaktık hava değişikliğinden herhalde bi durgunluk var
amaaaaa biz durmayacağız aynen devam kaydirigubbakcemile2 diyerek fazlalıklarımızdan kurtulacağız şu anda istediğimizi yiyemiyorsak da yazın istediğimizi beğendiğimizi giyeceğiz -tatlicadiarzu- değilmi
rejime başlayalı 6 gün oldu.7 gün önce doktora gitmiştim.daha öncede söyledim ordaki dijital tartıda tartılmıştım.63.600 gr çıktım..tabi şok yaşadım.annemin gelmesiyle 1 haftada 2 kilo almışım..malum bebiş hep annemde..ertesi gün rejime başladım..rejim derken öyle listeli diyetlerden değil..kafama göre..
kahvaltıda grisini 2 adet,bol domates,bol salatalık,bir zeytin..azıcık peynir.tek şekerli çay.(şekersiz alışamadım)
öğlen yemek yemem zaten.öğleden sonra k-flakes bir kase
akşmlarıda yemeklerden yarım porsiyon ekmeksiz..
aralarda muz yada limon lifli bisküvi atıştırdığım oluyo tabi.yeşil çay,bitki çayları filan.
ve tabiki egzersiz hergün hemde..
ve 6 günün sonunda biraz önce koçtaşa gidip doktorumun ordaki dijital tartının aynısından aldım aynı markadan..ne olur ne olmaz diye sengözlerimebaksanab
eve geldim tartıldım..61.00 gr olmuşum delikafadulden hihoyyyt
şimdi rejimi ve egzersiz tarzımı değiştirmem gerek..metebolizma bu düzene alıştığı için bu hafta bu rejimle 2 kg veremem..hadi bakalım nolcak...inşallah veririm..inşallah nefsime yenik düşmem..
herkese iyi akşamlar
öğlen menüm:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
2 yk yoğurt
arada:1 elma
akşam:
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
1 elma
bugün çok başım ağrıdı.cnm çok tatlı çekiyor bu tatlı krizleriyle nasıl başediyorsunuz kızlar...????
elma kromun çok iyi geldiğini söylüyorlar ama güvenemiyorum fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...
kızlar nasıl gidiyor ben yeniyim ama vereceğim inşallah
herkese iyi akşamlar...sizleri sessiz sessiz takip ediyorum hepinizle gurur duyuyorum çok iyi gidiyorsunuz...bu hafta hepiniz benim birincimsiniz...bana gelince sesim soluğum çıkamıyor çünkü çok mahçubum:çok üzgünüm:bu haftaya hiç iyi başlayamadım...egzersizlerime bayadır ara verdim...şimdide tembellik oldu geri başlayamıyorum bir türlü...sabahları altıda uyanıp yapıyordum ama artık zor geliyor...silkinip kendime gelmem lazım ama nasıl:bbo:
çok üzgünüm çoooooookkkkksenağlama
günaydın gülgülmezcim çizelgemi yaptım darısı hepinize olsun
diyetimi tam olarak bırakmıyacam yine dikkat edecem yediklerime yürüyüşümü ve egzersizlerimide asla bırakmıyacam sağlığım elverdiği müddetçe
canım bu arada bebişin çok tatlı Allah bağışlasın
Saol topraksuu :) İnanmıyorum 58 kilo süper ya valla söz sana 1 bilemedin 2 aya bende olucam 58 görürsün bak
tebrik ettim seni a.s.a.s.a.s.
gulgulmezcım tatlı krızıne ben sunu yapıyorum ıkı yada uc gunde bır mavı yesıl lıght ın albenı ye benzeyen cıkolatasnı yıyorum bı zararı yok cunku ben gecen sene bunuda yıyerek bole arada bır 7 kılo vermıstm.....dıyetımızı cok etkılemez yanı hatta bırzdan yıycem ben .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?