günaydın fıstıklar kilo veren arkadaşları kutluyorum darısı isteyen herkese olsun bende tamamen hedefe ulaştım şimdi çizelgemi yeniden yapabilirim kaydirigubbakcemile3
evetttttttt yaz gelckkk denızde mayolarla afet olcazzzzzzzz.....bu arada ben sandoloz sakızı uyguluyorum varmı burda kullanan
vALLAHİ BEN YİNE BASARAMADIM DUN AKSAM ARKADASLARIM geldiginde yine fazla kacırdım
Galiba ben bu isi yapamıycam aglıycam yaaa
sabun cum
bende müslibarlardan aldım henüz yemedim,
krize girdiğimde yemeği düşünüyorum
evet ya cok güzel kac kilosun 64kaydirigubbakcemile5 zaten bendeki boyla (160) vücut kitle indeksine(BMI) göre artik kilolu sayilmiyosun oyüzden 64 ün yolunu bende gözlüyorumCanım arkadaşlarla geçirilen zamanlar hep bahsettiğin gibi oluyor ki bende geçen hafta bu biçimde kaçamaklarda bulundum ama kilo kaybetmeyide bildim . . .
Mühim olan enseyi karartmamak . . . ve telafiye dikkat etmek . . .
Kızlar tatlı krizleri için bi keşfim daha oldu o da DOĞA nın müslibarı . . . yeni sanırım sengözlerimebaksanab keten tohumlu yeşil çaylı ve fındıklısı var ben az önce keten tohumlusunu aldım henüz yemedim 17.00 gibi düşünüyorum . . .
Bende bu sabah klasik kahvaltı yaptım az önce 1 elma yedim akşamada ıspanak düşünüyorum üşenmezsem yapmaya tabi . . . benneyaptımki
64 olur muyum ki pazar sabahı acaba yaaa . . .
Bu pazar 64 ü gördüm gördüm göremezsem regl haftası old. için anca 2 hft sonra . . .
64 te güzel kilo ne güzel geliyo kulağa 64 . . .
64 . . .
kaydirigubbakcemile3
kaç kilosun ?
64
canım ya 411 cal yazıyo üzerinde yaaaa :1shok:
evet ya cok güzel kac kilosun 64kaydirigubbakcemile5 zaten bendeki boyla (160) vücut kitle indeksine(BMI) göre artik kilolu sayilmiyosun oyüzden 64 ün yolunu bende gözlüyorum
eet bende yazıyodum şimdi 123 kalori diye görmüşün zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?