60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar havada böyle bi vezginlik seziyorum hadi toaplanin hihoyyythihoyyythihoyyyt yaza azkaldi mayolarimizin altinda yaglarimiz pirtlasin istemiyoruz dimiisositososito

evetttttttt yaz gelckkk denızde mayolarla afet olcazzzzzzzz.....bu arada ben sandoloz sakızı uyguluyorum varmı burda kullanan

merhaba arkadaşlar,

bugün bende güniçi atıştırmalık alışverişimi yaptım,

galeta, diyet bisküvi, tatlı krizi için müsli barlar falan.

mart 9 da başlamıştım diete, yarın sabah tartılıp çizelgemi yenileyeceğim inşallah meraktayım

dün akşam 1 kase hazır çorba, 1 kase maydonoz ve bir dilim etimek yedim
2 saat sonrası da bir greyfurt

çok acıklıydı yani

sabah kepekli peynirli sandviç çay
öğlen tavuklu salata 2 dilim ekmek

akşama da buharda pişmiş sebze yiyeceğim

yarın sabah görücez bakalım anyayı konyayı

gunaydin bayanlar. ben bugun sabah 1 dilim, ekmek, uzerine ince bir dilim peynir, salatalik, domates. yedim. bir fncan yesilcay birlikte.
oglen 4 kasik yogurtlu kabak yedim.

vALLAHİ BEN YİNE BASARAMADIM DUN AKSAM ARKADASLARIM geldiginde yine fazla kacırdım
Galiba ben bu isi yapamıycam aglıycam yaaa

Canım arkadaşlarla geçirilen zamanlar hep bahsettiğin gibi oluyor ki bende geçen hafta bu biçimde kaçamaklarda bulundum ama kilo kaybetmeyide bildim . . .
Mühim olan enseyi karartmamak . . . ve telafiye dikkat etmek . . .

Kızlar tatlı krizleri için bi keşfim daha oldu o da DOĞA nın müslibarı . . . yeni sanırım sengözlerimebaksanab keten tohumlu yeşil çaylı ve fındıklısı var ben az önce keten tohumlusunu aldım henüz yemedim 17.00 gibi düşünüyorum . . .

Bende bu sabah klasik kahvaltı yaptım az önce 1 elma yedim akşamada ıspanak düşünüyorum üşenmezsem yapmaya tabi . . . benneyaptımki

64 olur muyum ki pazar sabahı acaba yaaa . . .
Bu pazar 64 ü gördüm gördüm göremezsem regl haftası old. için anca 2 hft sonra . . .
64 te güzel kilo ne güzel geliyo kulağa 64 . . .
64 . . .
kaydirigubbakcemile3
kaç kilosun ?
64

sabuncum cok tatlsın yaaaa:))))))ben de aynı duyguyu ne zmn yasıcm bılıomusn bırı bana kac kılosn dıye sorcak bende 57 dıcemmm.............(((olucak olucak yılmak yokkk

evet ya cok güzel kac kilosun 64kaydirigubbakcemile5 zaten bendeki boyla (160) vücut kitle indeksine(BMI) göre artik kilolu sayilmiyosun oyüzden 64 ün yolunu bende gözlüyorum

evet ya cok güzel kac kilosun 64kaydirigubbakcemile5 zaten bendeki boyla (160) vücut kitle indeksine(BMI) göre artik kilolu sayilmiyosun oyüzden 64 ün yolunu bende gözlüyorum

hani senin kilo çizelgen bakiim . . .
a.s.
herkesi kilo çizelgesi oluşturmaya teşvik edelim . . .

çok motive ediyo bu çünkü . . .

yerimseniben

mmmm müslibar fena değil fakat çok tatlı sayılmaz hanımlar yani tatlı krizleri için çok uygun olmayabilir gibi . . .

keten tohununun tadı çok hissedilir derecede ama ben biyendim . . .
:asigim:

ya ne yedigimizi ictigimizi yazioruz neler deniyoruz ama hic yazmiyoruz kim nekadarda kac kilo verdi:icecream: bence buda önemli sonra bakariz kimin diyeti daha cok ise yaramis kiminki yaramamis dimii:jeyyar:

Kızlar size çok kızdım
Ben yokken maşallah listeyi takip eden falan olmamış, çok teşekkürler yani

Kilosunu ve boyunu bildirmemiş olanları listeden siliyorum. Son liste şudur :

Haftasonu Zayıflama Yarışmasında Olanlar:

hcr35 ----------------------------------------> 65,7 kg - 1.72 m
aaybis ---------------------------------------> 60 kg - 1.69 m
topraksuu ------------------------------------> 59.5 kg - 1.60 m
net_perisi -----------------------------------> 65 kg - 1.60 m
Sabun ----------------------------------------> 65 kg - 1.68 m
xnazx ----------------------------------------> 62 kg - 1.64 m
derinn ---------------------------------------> 63 kg - 1.60 m
yonca54 --------------------------------------> 67 kg - 1.60 m
saftirik -------------------------------------> 68 kg - 1.65 m
moonserose0 -----------------------------> 59 kg - 1.55 m
sportie --------------------------------------> 60 kg - 1.68 m
özlemimben ------------------------------> 66 kg - 1,65 m
selenimo -----------------------------------> 66.7 kg - 1.69 m
Mermaid ------------------------------------> 63 kg - 1.61 m
durubebek ----------------------------------> 64 kg - 1.59 m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…