60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgili hcr,

ben pazartesi sabahı bildireceğim kilomu hem pazar giremiyorum siteye, hemde pazartesi sabah aslında tam anlamıyla haftasonu neler yaptığını anlatır insana :)

kaçamak yok kaçamak yok

hacer hoşgeldin . . .

liste senin takibinde, sensin takım lideri, biz sen yokken yarışmadan bahsettik sadece . . .
torpağı listeden çıkarabilirsin canımcığım . . .
o hedefinde . . .
:asigim:

sevgili hcr,

ben pazartesi sabahı bildireceğim kilomu hem pazar giremiyorum siteye, hemde pazartesi sabah aslında tam anlamıyla haftasonu neler yaptığını anlatır insana :)

kaçamak yok kaçamak yok

canım hacerin listesinde dikkatimi çekti boyun 1.68 cm ve 52 kg mı olmak istiosun ?

çok özledim sizleri kızlar çokdelikafadulden ben yokum bu listede:uhm: canım bu hafta takip edemedim burayı sınavlarım bugün bitti özür dilerim senağlama boyum 1.60 kilom 6 canım umarım beni tekrar alırsın bu listeye :çok üzgünüm:

iyi akşamlar arkadaşlar,bu gün arkadaşlara gittim.Bana kilo vermişsin,göbekten gitmiş dediler.Çok sevindim,ama hafta sonuna kadar tartılmak yok.inş vermişimdir.

ablacım tebrik ederim süpersin:hooray: sınavlarım bugün itibariyle bitti geri döndüm delikafadulden delikafaduldenhele seni de böyle görünce valla şevk geldi ben spor yapmaya gidiyorum bu hafta kilo vermeyi beklemiyorum aynı kiloda olurum büyük ihtimalle ama olsun sınav telaşından spor yapamadım.:çok üzgünüm: ama döndüm ve şimdi de gidiyorum biriken spor yapalım sıkılaşalım incelelim değil mi yerimseniben

iyi geceler bayanlar h.sonu sınavım olduğumdan siteyi iyi tkp edemiyorum.
öğlen menüm:
1 kase çorba 1 dilim ekmek salata yoğurt
ara 1 elma
akşam: 2 yk bulgur pilavı 2 yk mantar sote salata yoğurt(1 kase)
bu haftam ilk haftam olduğundan çok düzenli değildi inşallah pazartesi oturturum düzenimi...
bu hafta kilo verdiğimi sanmıyorum bakalım görücez bakalım hayırlısı...

candycim derinncim ve diğer canlarım hepinize çok teşekkür ederim darısı hepinize olsun a.s.
hoş geldin hacercim a.s. canım beni listeden çıkarabilirsin hedefe ulaştım ben :lepi: sevinçten ayaklarım bugün yere basmadı hiç bundan sonrada yediklerime dikkat ederek yürüyüş ve egzersizle korumaya çalışacam
sağolsun sabuncuğum söylemiş ama bende bildirmek istedim a.s
hepinize başarılar diliyorum iyi geceler a.s.a.s.

offf topraksu inan kendim gbi seviniyorum incecik olmusundur sen simdi istedigini giyersin oh oh hihoyyyt ben iki senedir görmüyorum 58 i tabi :CüvCüv: anne olunca hediyeler kaldi üstümde kilo olarak ama cok kararliyim bende basaricam :Saruboceq: umarim geri almassin bukadar grasa almassin tabi
hadi kutlayalim ozaman:içelim:

Arkadaslar herkese gunaydın ,
Simdi ben nerdeyse her sabah tuvalete grdikten sonra tartılıyorum ac karnına , 68 den 66 ya indim ancak 1 haftadır hic oynamadı yerinden arada kacırdım kabul ediyorum :)
Regl haftam da degil eskiden ilk 5 kiloyu 1 ayda hemencik verirdim .
Ama kotlarımdan ve bedenimden inceldigimi hissediyorum aksamlar 500-1000 adım aksatmadan atıyorum acaba bunun etkisi mi vardır ?? Sizde de boyle oldu mu yoksa ben motivasyonumu kaybediyorum bu tartı oynamayınca napıcammm ben yaaa

slm kızlar nasılsınız?beni az tanıyanlar çıkar sanıırm ben yeni gelen kişiler gördüm..ben kalp atışını görmüştüm bebişimin ama size gelip söylemeyi unuttum sanıyorum aslında şöyle söyleyeylim ben yaklaşık 2 haftadan fazladır mide bulantıları çekiyorum ve baş agrılarıda var kimi zman gelemedim işe kimi zman başım masada berbat bir şekilde geçirdim ama bugünlerde biraz daha iyiyim sürekli yöntemler degiştiriyorum mide bulantısı olmasın diye..p.tesi takrar kontrolümüz var..nasipse melegimi görecegim....topraksu moonserose sabun..birde bir anne vardı nickini hatırlayamadım nasılsınız ...hepinizi öptm...iyi incelmeler diliyorum size..

Ama bende varım ya pazartesiden itibaren listene dail olmak isterim bu hafta yarısında katıldım diye bildirmedim kendi diyetim devam ediyo tabi
170 cm boy , 67 kg
Pazartesi değişiklik olursa bildiririm a.s.a.s.a.s.

aybiss hcr sizler nasılsınız cnm ya sizi atlamışım ben ..hcr sen girmiyordun hafta içleri pek sanırım okul bittigimi diyecem ama daha var sanırım..

GÜNAYDIN HERKESE VE TABı ıYı ZAYIFLAMALAR

Dün akşam biraz çorba salata ve 2 yemek kaşığı makarna yedim dedim ya yazmak beni motive ediyo kusura bakmayın artık
Bu sabah ise bol su ile güne başladım ardından sabah sporu Elma ,kepek ekmeği ve peynirden oluşan hafif bi kahvaltı yaptım sonra malum iş şuan işteyim ve çok acıktımmm
Öğlen ise çorba salata ve 1 dilim beyaz ekmek yiycem
Ama regl dönemim canım çokkkk tatlı istiyooooooooo yasakkelime ama yemiycem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…