60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam Kızlar nasılsınız?

Yokluğumda ki ilginize teşekkürler sabuncum ve topracığım.:asigim:
İki gündür yazılanları takip ediyor ancak size katılamıyordum.Dediğim gibi melankolik bir durum içerisindeyim.Doğru düzgün uyuyamadım bile 2 gündir.Topu topu 3-4 saat en fazlabenneyaptımki
Ama dün akşam 10 gibi uyumuşum bu gün kendimi daha iyi hissediyorum.Umarım çabuk atlatırım bu durumu.
Bu arada pek kaçamak falan da yapmadım.En fazla 1-2 bisküvi yemişimdir.Ki normalde böyle durumlarda aşırı bir yeme isteği duyardım.Ama irademe hakim oldumç

Yeni gelen arkadaşlara ve kilo verenlere özellikle de Topraksu'ya tebrikler...

Canım hoşgeldin.
İyi olmanıza sevindim.Merak etme birkaç hafta sonra kendini daha iyi hissedeceksin.Bol bol dinlen ve sabah ilk uyandığında yataktan bile çıkmadan,birkaç tuzlu kraker yersen kendini daha iyi hissedersin.

Günaydın kızlar nasıl gidiyor diyetler? Bende gelişme yok sayıyorum yerimde ya bu kiloları almak kolayda vermek ne zormuş ya :çok üzgünüm:

GÜNAYDIN HERKESE . . .
Ben bugün itibariyle yolu yarıladım.. Herkeste iyi gidiyo maşallah. Az kaldı kızlar işin zayıflama kısmı bitse kilomuzu korumak daha az zahmetli olur sanırım.. Canı tatlı isteyenler ben öyle zamanlarda kuru kayısı yiyorum ve ardından bol su..Sindirimi kolaylaştırıyo bide tatlandırıcıyla sütlaç yapıyorum kendime gayet güzel oluyo tavsiye ederim..
HERKESE KOLAY GELSİNhihoyyyt

O zaman ilk başlangıcı ben yapayım canım.
yerimseniben

[Kilosunu ve boyunu bildirmemiş olanları listeden siliyorum. Son liste şudur :

Haftasonu Zayıflama Yarışmasında Olanlar:

hcr35 ----------------------------------------> 65,7 kg - 1.72 m
aaybis ---------------------------------------> 60 kg - 1.69 m----->21.0BMI
topraksuu ------------------------------------> 59.5 kg - 1.60 m
net_perisi -----------------------------------> 65 kg - 1.60 m
Sabun ----------------------------------------> 65 kg - 1.68 m
xnazx ----------------------------------------> 62 kg - 1.64 m
derinn ---------------------------------------> 63 kg - 1.60 m
yonca54 --------------------------------------> 67 kg - 1.60 m
saftirik -------------------------------------> 68 kg - 1.65 m
moonserose0 -----------------------------> 59 kg - 1.55 m
sportie --------------------------------------> 60 kg - 1.68 m
özlemimben ------------------------------> 66 kg - 1,65 m
selenimo -----------------------------------> 66.7 kg - 1.69 m
Mermaid ------------------------------------> 63 kg - 1.61 m
durubebek ----------------------------------> 64 kg - 1.59 m[/B][/QUOTE]

Slm kizlar günaydinn benim kilo yine yerinde saymaya basladifisfisfis dün tasadüfen bi yerde rastladim almanyada bi adam türemis CADIARZU ünlüleri top modelleri iki haftada inceltiverince cok mesur olmus adi David Kirsch 14 günlük diyet uyguluyor ve 9-10 kilo verebiliyorsunuz kitap cikarmis yok satiyormus söyle bi bakindim gercekten kapis kapis gidiyor almanyada almanyadaki forumlara girdim herkez memnun ama 7 kilodan asagi veren yokkk:1shok: sok oldum tabi iki hafta neki ben zaten iki haftadir 67- 66 ac ac dolaniyom ortaliktakafamçokkarıştı denemek istiyorum kitabi aldim ama daha gelecek ama kisacasi bu bir protein diyeti eger proteinle beslenirsek vicut proteini yakmak icin depodaki yaglari kullaniyormus:1rolleyes: birazda egzersizle 14 günde 10 kiloya kadar vermek mümkün diyorlar hmm bi sürü sey yasak
David Kirsch’in 14 gün boyunca kesinlikle izin vermedikleri şöyle :

- Alkol
- Ekmek ve her türlü un ürünleri
- Karbonhidratlı yiyecekler
- Süt ürünleri
- Şekerli tüm yiyecekler (tatlandırıcı da yok)
- Meyvenin her çeşidi

Şimdi diyeceksiniz ki ‘ Ne yiyeceğiz peki biz bütün gün?

Program şöyle :

Sabah kahvaltısı : Ya su ile karıştırılmış bir protein shake için yada
yumurtayı kaynatıp beyazını yiyebilirsiniz ya da benim yaptığım gibi yumurtanın beyazından mantarlı veya soğanlı, herhangi başka sebzede olabilir omlet yapıp yiyin. Ekmek tabi ki olmadığından yanına bol salatalık ve domates vs. doğrayıp yiyin ki aç kalmayın.

Öğleden önce : Ya 7 tane badem (kavrulmamış tabi ki) ya da 90 gr. yağsız ton
balığı ya da 90 gr. tavuğun yağsız tarafından (kesinlikle tavuğun derisinden yemeyiniz, en çok kalori orda çünkü)

Öğle yemeği : En büyük öğününüz bu olsun ve mümkünse bunu öğleden
sonra 2 veya 3 gibi yapın ki akşama acıkmayın.
Bu öğünde büyük bir salata ile balığın her çeşidini ya da sebze yemeği (ama bir tatlı kaşığı zeytinyağından fazla yağ kullanmayın), sebze çorbası, brokoli, karnıbahar,kuşkonmaz ya da tavuk şiş vs. yiyebilirsiniz.

Öğleden sonra : 7 tane badem, ya da 90 gr. balık veya tavuk

Akşam yemeği : Su ile hazırlanmış Protein shake

bu arada sebze serbest havuc disinda ben bugün basladim bakalim ise yaricakmi

cnm sagol ...bende sabırla bu günlerin geçmesini bekliyorum valla...bende yataktan çıkmadan degilde işe gelince yiyorum bu aralr önceden hkahvaltı yapıyordum ama midem bulanıyordu sonrasında o yüzden kahvaltıya ara verdim bu aralar ...

topraksuu ------------------------------------> 59.5 kg - 1.60 m
moonserose0 -----------------------------> 59 kg - 1.55 m-----> 24.6. BMI
durubebek ----------------------------------> 64 kg - 1.59 m[/B][/QUOTE][/QUOTE]

bende ekledim kızlar sengözlerimebaksanab
mevidenizciğim teşekkür ederim canım bende iyiyim.diyete tamgaz devam ediyorum ve seni görfüğüme çok sevindim.anlattığın şikayetleri okumak bile mutluluk veriyor sebebinın bir melek olduğunu bildiğim için senin ve bebişinin hayırlı haberlerini bekliyorum:Saruboceq:

Yarın sabah kraker işini bir dene .Akşam yatmadan koy başucuna sabah yataktan çıkmadan tüket tatlım.Daha iyi hissedeceksin.En azında kahvaltını daha rahat edersin.Kaç haftalık oldu bakalım bebiş?:CüvCüv:

moonserose sagol tatlım bende bunun için birazda sıkabiliyorum dişimi yoksa fena oluyorum... aybiss 7+5 gün olmuşuz hesaplattım da şimdi bakalım.p.teside doktora gidecem o zman 8 olacaz gerçi şimdi 8 olduk ama doldurmadık benimde bu hesapta kafam karışıyor hep..krakeri unutmazsam deneyeyim yarın

günaydın kızlar aaybiscim bmı 25.3
sabah menüm
tost
1 su bardağı süt
ara 1 elma
yürüyüş yok bugün(

günaydın kızlar aaybiscim bmı 25.3
sabah menüm
tost
1 su bardağı süt
ara 1 elma
yürüyüş yok bugün(

4 hafta daha sabret canım.Kendini çok daha iyi hissedeceksin.Anne olabilmenin zor yanları.Allah başka sıkıntı vermesin.

Durubebek ;

Gayet güzel bir başlangıç.
B en uzunca bir süre monseroseun tavsiyeleriyle kahvaltıyı hiç aksatmıyordum.
Ama bir kaç gündür dengem kaçtı .Kahveyle geçiştiriyorum işi.İnşallah en kısa zamnda normale döneceğim.
Listeye yaz canım kendini.Bütün işi hacere bırakmayalım.O en son kesin listeyi yapıp yayınlıyor sonrayerimseniben

Selamlar torpak ablamın tabiriyleeee bonibonlar . . .

dün hiç üşenmedim yaptım ıspanağı yedim bi güzel hemde 2 tabak bol salçalı yanına birazda peynir koydum arada onuda attırdım mis nis . . .

hanımlar yediklerimizi yazmaya gayret edelim çünkü bize fikir veriyor bu . . .
ve bizde de ne yediğimize dair bi bilinç yaratıyor . . .

sabah klasik kahvaltımı yaptım yine 3 dilim etiform 2 üçgen peynir salatalık çay ve 2 müsli bisküvi . . .

gamyoncuiremsu

canım tuzlu gerçekten mide bulantısına bire birdir canım . . .

:1ninca:

merhaba canlarım a.s. çıtır kurabiyelerim (bonibonu artık sabuncuğum kullanıyor çokda yakışıyor Şeniz
mavişim hoş geldin canım meleğinle birlikte iyi olmana çok sevindim (bulantıları dikkate almıyorum bile onlar bile sevimli geliyor bana ) evet bende duymuştum tuzluların bulantıya iyi geldiğini aaybisin fikride çok hoşuma gitti yataktan çıkmadan yemek aklımda bulunsun bari yerimseniben
aaybiscim sende hoş geldin canım ya yeni gelen şekerler kusuruma bakmasınlar ne olur bizler uzun süredir burda olduğumuz için eski arkadaşlar olmayınca sanki kimsecikler yokmuş gibi geliyodu bana pimeada zaten terketti bizi senağlama yeni arkadaşlarda çok şekerler ve hepsini çok azimli gördüm inşallah başaracaklar :1hug: a.s.
ayrıca tebrik eden bütün arkadaşlarıma canlarıma çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum a.s. darısı hepinizin başına olsun
bu arada şu ana kadar yediklerimi yaptıklarımı yazayım
sabah bir paket etiform iki kupa yeşilçay :içelim:
öğle elma doğranmış bir kase yoğurt
akşamada yeşil fasulye haşlanmış pirinç (ilk kez yapacam sadece suyla lapa)
az şekerli siyah çay veya şekersiz yeşilçay (onada akşam karar verecem)
hepinize kolay gelsin sağlıklı kilo vermeler diliyorum a.s. :1hug:

hcr35 canım ben söylemiştim ama dikkatinden kaçmış sanırım neyse canım topraksu ablam hedefine ulaştı artık yarışmada olmadığını söylediği için de çıkardım onu listeden,ben de unutulmuştum listede yoktum kendimi de ekledim canım sorun olmaz umarım kendinize iyi bakın a.s.

candy_happy ------------------------------------> 61 kg - 1.60 m ------> 23.8
moonserose0 -----------------------------> 59 kg - 1.55 m
durubebek ----------------------------------> 64 kg - 1.59 m

ablammmm nsl 1 paket etiform ? :1shok:

1 paketin tümü mü?
delikafadulden

bende öğle yemeği niyetine 1 kaşık patlıcan köz 1 üçgen peynir 2 eti form yedim çay içtim . . .kahvaltıdan 1 saat sonra1 tane eti sticks çukulata yedim ki kesinlikle karar verdim müslibardan çok daha tatlı yemiş hissi veiyor daha tatmin ediyor hemde daha az kalori ile . . .
akşamada dünden kalma ıspanağı yerim salata ile . . .
mis . . .

64 diyebilicek miyim ben ya bu pazara ?
:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…