slm kızlar nasılsınız?beni az tanıyanlar çıkar sanıırm ben yeni gelen kişiler gördüm..ben kalp atışını görmüştüm bebişimin ama size gelip söylemeyi unuttum sanıyorum aslında şöyle söyleyeylim ben yaklaşık 2 haftadan fazladır mide bulantıları çekiyorum ve baş agrılarıda var kimi zman gelemedim işe kimi zman başım masada berbat bir şekilde geçirdim ama bugünlerde biraz daha iyiyim sürekli yöntemler degiştiriyorum mide bulantısı olmasın diye..p.tesi takrar kontrolümüz var..nasipse melegimi görecegim....topraksu moonserose sabun..birde bir anne vardı nickini hatırlayamadım nasılsınız ...hepinizi öptm...iyi incelmeler diliyorum size..
bende bu gruptayım67 kilo
Kızlar BMI'larınızı yani, yarışmamızda esas alacağımız ölçüyü bu adresten yapınız lütfen.
Listede olduğu gibi, değerlerinizin hesaplanmasını da benden beklemeyin rica ediyorum.
Vücut Kütle İndeksi - BMI | Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Canım hoşgeldin.
İyi olmanıza sevindim.Merak etme birkaç hafta sonra kendini daha iyi hissedeceksin.Bol bol dinlen ve sabah ilk uyandığında yataktan bile çıkmadan,birkaç tuzlu kraker yersen kendini daha iyi hissedersin.
cnm sagol ...bende sabırla bu günlerin geçmesini bekliyorum valla...bende yataktan çıkmadan degilde işe gelince yiyorum bu aralr önceden hkahvaltı yapıyordum ama midem bulanıyordu sonrasında o yüzden kahvaltıya ara verdim bu aralar ...
moonserose sagol tatlım bende bunun için birazda sıkabiliyorum dişimi yoksa fena oluyorum... aybiss 7+5 gün olmuşuz hesaplattım da şimdi bakalım.p.teside doktora gidecem o zman 8 olacaz gerçi şimdi 8 olduk ama doldurmadık benimde bu hesapta kafam karışıyor hep..krakeri unutmazsam deneyeyim yarın
günaydın kızlar aaybiscim bmı 25.3
sabah menüm
tost
1 su bardağı süt
ara 1 elma
yürüyüş yok bugün(
moonserose sagol tatlım bende bunun için birazda sıkabiliyorum dişimi yoksa fena oluyorum... aybiss 7+5 gün olmuşuz hesaplattım da şimdi bakalım.p.teside doktora gidecem o zman 8 olacaz gerçi şimdi 8 olduk ama doldurmadık benimde bu hesapta kafam karışıyor hep..krakeri unutmazsam deneyeyim yarın
merhaba canlarım a.s. çıtır kurabiyelerim (bonibonu artık sabuncuğum kullanıyor çokda yakışıyor Şeniz
mavişim hoş geldin canım meleğinle birlikte iyi olmana çok sevindim(bulantıları dikkate almıyorum bile onlar bile sevimli geliyor bana ) evet bende duymuştum tuzluların bulantıya iyi geldiğini aaybisin fikride çok hoşuma gitti yataktan çıkmadan yemek aklımda bulunsun bari yerimseniben
aaybiscim sende hoş geldin canım ya yeni gelen şekerler kusuruma bakmasınlar ne olur bizler uzun süredir burda olduğumuz için eski arkadaşlar olmayınca sanki kimsecikler yokmuş gibi geliyodu bana pimeada zaten terketti bizi senağlama yeni arkadaşlarda çok şekerler ve hepsini çok azimli gördüm inşallah başaracaklar :1hug: a.s.
ayrıca tebrik eden bütün arkadaşlarıma canlarıma çok teşekkür ederim hepinizi seviyorum a.s. darısı hepinizin başına olsun
bu arada şu ana kadar yediklerimi yaptıklarımı yazayım
sabah bir paket etiform iki kupa yeşilçay :içelim:
öğle elma doğranmış bir kase yoğurt
akşamada yeşil fasulye haşlanmış pirinç (ilk kez yapacam sadece suyla lapa)
az şekerli siyah çay veya şekersiz yeşilçay (onada akşam karar verecem)
hepinize kolay gelsin sağlıklı kilo vermeler diliyorum a.s. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?