60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablammmm nsl 1 paket etiform ? :1shok:

1 paketin tümü mü?
delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs tatlı cadı ne gülüyon Şeniz
sabuncuğum benim büyük kısda öle diyor
diyorumki 2 tane biküvü yedim diyoki anne 2 sinidemi yedin önce anlamadığını sanıyorum meğer benimle maytap geçiyomuş az yediğim için sırnaşık şey

sabuncum sen bu üçgen peynirler çok yiyon sabahda iki tane yemişsin belliki çok seviyon kalorisi ne kadar acaba ?

Merhabalar ,
benim boyum 1,59 kilom 66 dogum kilolarımı henuz veremedim
azmedip 29 kilo aldım dogumda ..
15 kilo gitti kaldı 14 kilo gerci bir daha 52 kiloyu görebilecegim pek sanmıyorum ama bir gayret baslıyorum rejime .

inşallah olursun sabuncum :))

İnşAllah Ablacığım . . .
:Saruboceq:

Hiç aklıma gelmedi bakmak kalorisine ablam bi bakayım haklısın . . .
Ofiste başka pratik bi şi bulamıyorum tadınıda seviyorum ama arada aaybisimin gevreklerindende yiyiorum sütle . . .
aslında önümüzdeki hafta gevreğe ağırlık veriim çok yedim hakkaten üçgen . . .

:çok üzgünüm:

oyyyy ablam sen sadece 1 tane mi etiform yedin oyyyy 1 tanecik he mi . . . ne gzl demek ki alıştı ablam miden az miktarlara . . .
:asigim:

Merhabalar ,
15 kilo gitti kaldı 14 kilo gerci bir daha 52 kiloyu görebilecegim pek sanmıyorum ama bir gayret baslıyorum rejime .

hoşgeldiniz . . .

bugun yazamadım millet,işerim yogundu,,kendımı hatırlatımm dedım p tsi sabahı ıple cekıyorum ,ama ben ağır kılo verenlerdenım ancak bır kg verırım ben heralde

Merhabalar ,

canim cok bisey kalmamiski azmedersen olur bence :teselli: bende 6 ay önce dogum yaptim dogumdan sonra 82 kiloydum:çok üzgünüm: bügün 66 kiloyum kaydirigubbakcemile2 basaricaz korkma kaydirigubbakcemile5

bu arada bende yediklerimi yaziyim
sabah yumurtanin beyazi biraz biber birazda mantarla omlet yedim
ara ögün buharda 100 gr balik
simdide haslanmis tavuk gögüsü yine 100 gr ve kocaman yesil salata
aksamda 90 gr ton baligi yicem simdiye kadar 2lt su ictim aksama kadar 2lt daha icicem
kac gündür lahana corbasiyla ac kalmistim karnim doydu hee cokacimcoook

Hoşgeldin Topraksu,

Belki bu hafta değil ama ay sonuna kadar sana yetişmeye kararlıyım haberin olsun:1hug:
En büyük rakibim sensin canım.Sabuncum sticslerin kalorisi cidden çok düşük.Hafta sonları tüketilebilir listeme ekliyorum.özelliklede nanelisinicokacimcoook

Ben bu sabah kahvaltı yapmadım.
1 saat kadar önce 3- 4 adet eti yulaflı bisküvi ve sade kahve tükettim.

Keşke bende balık yiyebilseydim.En azından şirkette öğle yemeği olarak tüketebilirdim.evden birşeyler getiremessem yanımda böyle bisküvi ye kalıyorum:bbo:

naneliside mi varmışşşş . . .
bayılırım naneli çukulataya . . .

ben antep fıstıklı bulabildim bi de sade . . .

Keşke bende balık yiyebilseydim.En azından şirkette öğle yemeği olarak tüketebilirdim.evden birşeyler getiremessem yanımda böyle bisküvi ye kalıyorum:bbo:

mecburen bisküvi yiyorsunda nekadar az kalorisi olursa olsun o basli basina bir karbonhidrat her yediginde kilo kaybini yavaslatir bence ama su konserve ton baliklarina nedersin acayip protein deposu a.s

mecburen bisküvi yiyorsunda nekadar az kalorisi olursa olsun o basli basina bir karbonhidrat her yediginde kilo kaybini yavaslatir bence ama su konserve ton baliklarina nedersin acayip protein deposu a.s

Yok canım ben mümkün değil yiyemem.Hayatım boyunca hiç balık yemedim çünkü.Ve artık yiyebileceğimide sanmıyorum.:1no2:

bende çok kısa sürede fazla kilo alanlardanım.öğlen yemeklerinde asla ekmek kullanmam.akşam yemek yemem.ama sırf abur cubur yemekden ve işim gereği pc başında oturmakdan kilo aldım.küçük bi çocuk kadar yemek yemiorum sofraya oturduğumda.ama hareket yapmadığım için az de yemiş olsam oda erimio işde :1no2:

HERKESE İYİ AKŞAMLAR
Bende ara öğün olarak 1 portakal ve 1/2 elma yedim akşamda yoğurtlu makarna yiycem (
bys

Canım ben de bütün gün oturuyorum pc başında ve üstelik doğundan kalan bir 45 kilom vardı

Ama inan bana aburcubur yiyeceğine ,sağlıklı birşeyler yemesen kiloları veremessen.Hele ki yaş ilerleyince çok daha zor oluyor.a.s.

iyi aksamlar arkadaslar bir kac gündür ugrayamiyordum foruma nasil gidiyor diyetler...?

bugun size yediklerimi yazayim

sabah kahve

öglen 1 dilim peynir li kepek ekmegi

ikindi 1 elma

aksam salata yagsiz yogurt ve 1 but

amaaaa az önce komsum biseyler göndermis hemde yagli biseyler dayanamdim biraz yedim arkadaslar keske yemeseydim :çok üzgünüm: cok mutsuzum coooook resmen keyfim kacti offff :çok üzgünüm:

ben bu hafta kilo veremicem galiba :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…