60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftasonu Zayıflama Yarışmasında Olanlar:

hcr35 -----------------------------------------> 65,7 kg - 1.72 m - 22.3 BMI ---> 64 kg - 21.6 BMI ---> % 3.14
aaybis ---------------------------------------> 60 kg - 1.69 m - 21.0 BMI
candy_happy ----------------------------> 61 kg - 1.60 m - 23.8 BMI
net_perisi ----------------------------------> 65 kg - 1.60 m - 25.4 BMI
Sabun ----------------------------------------> 65 kg - 1.68 m - 23 BMI
xnazx ----------------------------------------> 62 kg - 1.64 m - 23.1 BMI
derinn ----------------------------------------> 63 kg - 1.60 m - 24.6 BMI
yonca54 -------------------------------------> 66 kg - 1.60 m - 25.8 BMI
saftirik ---------------------------------------> 68 kg - 1.65 m - 25 BMI
moonserose0 -----------------------------> 59 kg - 1.55 m - 24.6 BMI
sportie ---------------------------------------> 60 kg - 1.68 m - 21.3 BMI
özlemimben ------------------------------> 66 kg - 1,65 m - 24.2 BMI
selenimo -----------------------------------> 66.7 kg - 1.69 m - 23.5 BMI
Mermaid ------------------------------------> 63 kg - 1.61 m - 24.3 BMI
durubebek ---------------------------------> 64 kg - 1.59 m - 25.3 BMI

canım benim bu hesapladıklarımı geçen hafta sizin hesaplamanız lazımdı
ama tembelsiniz işte naniknanik
hadiii bu haftaki kilolar hala yazılmamışş kötükedihüso

pazar sabahı tartılmicaz mı hacercan :uhm:
pazar sabahı die bilioruz . . .

ya bak beni unutmuyosun dimi pazartesi itibari ile bende varım unutmayın beni
Ayrıca resimlerini, eski ve yeni halini gördüm süpersin ya sırası gelince bende inşallah :Saruboceq:
Boy 170 cm ,kilo 67-------------------->BMI 23.18 unutmayın beniiiiii :Saruboceq:

delikafadulden hehe ama şeytanın bacağını kırdım ben aaybis öğle arası ofisin üst katında sporumu yaptım ohh kendime geldim valla

Öğlen bi tabak türlü ve 1 bardak ayranla atlattım çok şükür akşama nolcak bakalım ya ne yesem ki akşama tavsiyesi olan var mı :uhm:

Ben dün tartıldım ve sonuç yok .sabitim bu hafta tahmin ettiğim gibi 60kg yine.:1no2:

sabah tartıldım aynıyım kızlar bende de vaziyet aynı

canım ben akşama salata yiyeceğim ama sabah patates salatası yediğim için . . .
salata yapabilirsin diyeceğim ama zaten günü hafif atlatmışsın akşam sadece salata doyurmayabilir seni . . .

az önce 2 eti form ve kalan patlıcan közüde yedim ben bu günlük tamamım çok acıkırsam salata anca . . . yoksa 64 ü rüyalarda göreceğim evede yürüyeceğim hava çok soğuk olmazsa . . . ya da eve vardıktan sonra çıkarım . . .
çok tok hissettim bu hafta kendimi ben hep . . . verememiş olabileceğimi düşünüyorum bu sebeple . . . ama verdiysemmmm bayram edicem . . .kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

tartılan kızlar,kilo veremedim diye yazdınız,tartıya binmeye korkuyorum yaa.benneyaptımkiYa bende veremediysem.?Yarın sabah aç karnına tartılmayı düşünüyorum.korkunun ecele faydası yok demi..ama sanki verdim gibi ,yada sıkılaştım bi şey var ama ne.CADIARZUyarın artık yazarım.

sonunda bende geldim buraya 16 yaşındayım 170 boyum var ve 69 kiloyum bugün spora başladım ama şu boğazımı tutamıyoru malesef

sonunda bende geldim buraya 16 yaşındayım 170 boyum var ve 69 kiloyum bugün spora başladım ama şu boğazımı tutamıyoru malesef

hoşgeldin canım . . .

hacerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hacer delikafadulden

kafkas çorbası işe yaradı o zaman . . .

delikafadulden

hiç sölemion . . .
kötükedihüso

yok kııız çorba falan içmedim
aslında bu hafta nerdeyse hiçbir şey yemedim telaştan
benim kilo 64-65 arası gidip gelmeye bayılıyor kör olmayasıca

16 yasındaım 164 boyundaım ve 65 kıloyum 2 qun once dıyete basladım umarımm dvm edebilirm..heskes yedıklerını yazıomus bnde yazımm kahvaltı-öqlen makrna salatası ((4 ymk kasıqı)) ve meyve suyu-aksamı hnz yemedım....

merhabalar beni de dahil edin
1.60 boya 60 kg. tombişim yani
diyet yapmıyorum ama yürüyüşü artırdım ve yediklerime dikkat ediyorum

yediklerimi yazarsam komik olur
koca bir çikalata dolgulu muffin yuvarladım çayla cokacimcoook

Arkadaşlar ben de 60-69 kilo aralığında olanlardanım. 70 ile başlamıştım kilo vermeye. Şu anda 67. Boyum ise 1,62. Hedef 54.

slm kizlar buugün bir saat kadar yürüdüm canim acayip cikolata istio mirmirmirmir napcam simdi Çok üzgünüm çoook elimde 95 kcal lik bi cikolata var ben ona bakiorum o bana sanirim dayanamicamm 95 kcal ne ki kacamak sayilmas dimi kafamçokkarıştı yarin tartilicam bende görücez bakalim

iyi akşamlar arkadaşlar...ben bu hafta hiç kilo veremedim...63 kilo ama gelecek hafta için umutluyum...pazartesi sabahı itibariyle tekrar egzersizlerime başlayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…