60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalori degerini yazmayi unutmusum bu kahvalti 160 kcal
bu arda sabun resmi sayfaya nasil acik koyuyosun alinti yapincai cikiyo yada ben mi beceremedim :uhm: benimki kapali geldi ya

canım ben ImageShack® - Image Hosting adresinden yükledim . . .

resim yüklendikten sonra resmin başındaki ve sonundaki kodlara dikkat edersen hallolur . . .

bu biçimde başlayıp; [ URL=http://
bu biçimde bitmeli; jpg[/IMG][/URL]

kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar ben bişi sorcaktım sizlere
ton balığınınn kalorisi nekadar acaba
ben öğlen salata ve ton balığı yedim ve 2 dilim kepek ekmeği

ayy ya yağlıydı
unuttum culp edip tabağa döktüm vallaa
birazını döktüm ama çoğu tabakda kaldı
tabi yemedim yiyip bitirdikden sonar döktüm
ayrıca 80 grdı iyi 200 kalori olsa yine iyi

kıslar dun eve gttgmde okdr actımkı aclıktan mıde boşlugum cok agrıdı..yemegımı yedım agrı yıne devam ettı yarım saat sora o aclıktan kalan agrı kalbıme vurdu..nedn ole oldu...sımdıde hafıf bı agrı var sankı yıne kalbımde...nıye bole oldum aralarda atıstırmıyorum pek ondan mı ..ama kalbıme nıye yaa

slm :) kızlar hihoyyyt öğle yemeğimi yiyeli bir buçuk saat kadar oldu zeytinyağlı barbunya ve çoban salata yedim 1/2 dilim beyaz ekmekle şimdide form çayımı içiyorum sizlerde nasıl gidiyo diyetler ne alemde

Arkadaşım emin ol çok faydasını görüceksin hadi iyi zayıflamalar :1hug:

öğlenleyin biraz tavuk gögsünü çok çok az yagla teflonda çevirip yedim yanındada salatahihoyyyt
bol su içiyorumhihoyyyt
şimdide kalkıp lahana suyumu içeyim hemen.ama çalıştıgım için zorlanıyorum itiraf etmeliyimkikaydirigubbakcemile3
spor aleti almak istiyorum kızlar fikir verebilirmisinizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bence evde zor ben de dahil kımı tanıyosam eve aldıgı aletlerı kullanamıorum kullanamıolar....anck 3-4 cesıt alet alacksn kı anck oyle........yada bır tane olacak oda koşu bandı,parana yazık ben para verdım balkonda duruo oyle ,sımdıde ftness a gıdıyorum..düşün yanı

ben öğlen ne yedim
adana köfte, domates, ayran ve kremalı mantar çorbası
ama telafi adına çok yürüdüm erittim birazını
ekmek de yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…