ben denemek istiyorum ama diğerleri gibi fos çıkmasından korkuyorum....::çok üzgünüm:
öğlenleyin biraz tavuk gögsünü çok çok az yagla teflonda çevirip yedim yanındada salatahihoyyyt
bol su içiyorumhihoyyyt
şimdide kalkıp lahana suyumu içeyim hemen.ama çalıştıgım için zorlanıyorum itiraf etmeliyimkikaydirigubbakcemile3
spor aleti almak istiyorum kızlar fikir verebilirmisinizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Valla ben herkese twist shaper öneririm hem yer kaplamıyo hemde fiyatı uygun bacak kalça bel bölgesini çalıştırıyo ben çok memnunun a.s
aklıma soktun netten baktım 50 tlye kadar var. ağır bir şey mi bu alet?
çalışırken ses çıkarıyor mu?
fişi pili vs. var mı?
yonca canım teşekkürler a.s.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 63.9 kg oldummmm . . .
64 üm diyebilecek miyim derken Hacerciğim bu yarış çok motive etti gerçekten . . .
Hemde doya doya sık sık yiyerek verdiğim bi kilo oldu bu hafta kaybettiğim . . . hemen değerlerimi yazıp paylaşacağım . . .
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Selam hanımlar . . .
Saat 18 itibariyle öngördüğüm menüyü yedim yani biraz patlıcan köz 1 salatalık biraz peynir ve 3 dilim etiform . . .
şimdide şekersiz sütlü kahve içiyorum . . .
aralarda ise toplamda 4 tane müsli bisküvi yedim ki şiddetle tavsiye ediyorum . . .
eti nin müsli çay keyfi kurabiyesi . . . oldukça lezizzzz ve hafif . . .
:asigim:
ben bu kurabiyeyi dietimden hiç eksik etmedim ve bi zararınıda kilo çizelgemden anlaşılacağı üzere görmedim . . .
kaydirigubbakcemile5
selam arkadaşlar bende bugruba nasıl katılabilirim?yeniyim pek bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?