60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla ben herkese twist shaper öneririm hem yer kaplamıyo hemde fiyatı uygun bacak kalça bel bölgesini çalıştırıyo ben çok memnunun a.s

Valla ben herkese twist shaper öneririm hem yer kaplamıyo hemde fiyatı uygun bacak kalça bel bölgesini çalıştırıyo ben çok memnunun a.s

aklıma soktun netten baktım 50 tlye kadar var. ağır bir şey mi bu alet?
çalışırken ses çıkarıyor mu?
fişi pili vs. var mı?

aklıma soktun netten baktım 50 tlye kadar var. ağır bir şey mi bu alet?
çalışırken ses çıkarıyor mu?
fişi pili vs. var mı?

Yok ya hiç bir alet edevatı insan gücüyle çalışıyo kaydirigubbakcemile3
Eee birazcık ağır sayılır fazla değil canım ufak bi alet zatn pek yerde kaplamıyo ses konusuna gelince valla her sabah 6 ile 6:30 arası kullanıyorum komşumdan bi şikayet yok bakalım ayrıca kaç kalori yaktığını falanda gösteriyo o benim lim ayağım anlıycan :sm_cool:

sessiz çalışsa olmazmı ya
gıyç gıyç mı ediyor elektrik yok pil yok nasıl ses çıkartıyor bu alet
ağırlığı da netten alıcam onun için sordum

Selam hanımlar . . .

Saat 18 itibariyle öngördüğüm menüyü yedim yani biraz patlıcan köz 1 salatalık biraz peynir ve 3 dilim etiform . . .
şimdide şekersiz sütlü kahve içiyorum . . .
aralarda ise toplamda 4 tane müsli bisküvi yedim ki şiddetle tavsiye ediyorum . . .
eti nin müsli çay keyfi kurabiyesi . . . oldukça lezizzzz ve hafif . . .
:asigim:
ben bu kurabiyeyi dietimden hiç eksik etmedim ve bi zararınıda kilo çizelgemden anlaşılacağı üzere görmedim . . .

kaydirigubbakcemile5

canım benim tebrikler:hooray: çok sevindim senin adına Şenizdarısı benim başıma :dance:

afiyet olsun sabuncum...zaten eti stick çikolata dedin dedin canım ondan istedi şimdi de eti müsli çay keyfi kurabiyesi...alacağız artık ne yapalım...kaydirigubbakcemile3bir şey dikkatimi çekti çok fazla patlıcan köz yiyorsun bende çok severim...onu her zaman közlemeye üşenmiyor musun...fırında mı közlüyorsun canım...buzdolabına da közleyip kaldırıyorlar ama onu çok sağlıklı bulmuyorum...

yonca54 tarif için teşekkürler canım...çok iştah açıcı görünüyor afiyet olsun sana...ben de en kısa zamanda tarif vereceğim...
bu akşam annem mantar sote yapmıştı...bir de brokoli salatası üzerini yoğurtlayıp yedim...brokoli salatası çok tok tutuyor bilginize...a.s

benim boyum 1.68 61.6 kiloyum şuan.evlendikten sonra 10 kilo aldım eski kiloma 55 e dönmek istiyorum.1 haftadır isveç diyeti uyguladım 3.4 kilo verdim.şimdi hala isveç diyetine devam ediyorum.motivasyona ihtiyacım olduğu için aranıza geldim :enbuyukkk:

Ben de sizlerin arasına katılmak ve 8 kilo vermek istiyorum.ılaç kullanmaya karşıyım aslında ama ne bileyim son çare ona mı başvursam diyorum.Kesinlikle diyet yapamıyorum....Bu arada boyum 1.64 ,kilom da 64...8 kilo vermem lazım....Ne olur bana da yardım edin.Sizi takipteyim...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...sizlerle burası daha da renkleniyor...sizinde katılımınızı bekliyoruz...

Hoşbulduk canım...Ya Allah Bismillah deyip kolları sıvadım bu akşam gene diyet için ama inanın başım ağrılar girdi bileee...Hepimize kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…