canım kendini bu kadar sıkma...diyetin d sini bile anmayacaksın ilk iş olarak bunla başla...içinden ben artık sağlıklı besleniyorum zayıflıyorum diye tekrarla başına ağrılar girdikçe...diyet yapıyorum dedikçe daha çok iştahın açılır benden söylemesi...yerimseniben
selam bayanlar
lunapiena aramıza hoşgeldin bu diyet olayı benide çok kasıyo aynen başağrıları çekiyorum..diyetisyenemi gitsem bilemiyorum kızlar yemek ekmek vs abartmıyorumda tatlı çikolata olayı çok fena bu arada t&s alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim ben ses olayını altına bir battaniye koyarak hallettim adım attıkça tak tuk sesler çıkıyordu arasına battaniye koyunca problem kalmadı..30 dk 1000 adım atabiliyorum kan ter içinde kalıyorum valla..
kizlar bugün sabah resmini koydugum tabagi günün kalanindada izgara balik tavuk ve salata yedim bide mantar kilom en son 65,6 ydi ya
bugün 3 saat disaridaydim ve tam 3 km yürüdüm ama ilgin olan su ki ya tariya ciktim ve 69 filanm yani
yuhhhh :1shok: bütün motivasyonum yerle bir oldu noldu bana ya hatta bi ögün eksik yedim vicudum su tuttu acaba okadar su iciom 4 lt ye yakin yarin bida tartilicam acaba mantar mi yaramadi ki ayyy cok üzgünüm umarim sudur
ya mantar su tutarmi ki
Günaydın hekese ve iyi zayıflamalar tabi
Arkadaşlar dün akşam sadece keten tohumu koyduğum bi kase yoğurt yedim ve 2 saat sonrada bir avuç beyaz leblebi ya valla ben acıkmıyorum artık süper oldu ayrıca bölgesel incelmelerimde başladı pazartesi süpriz yapıcam galiba kaydirigubbakcemile2
Bugüne gelince sabah yine sporumu yaptım beşli karışım çayımı içtim ve kepek ekmekle hazırlanmış bi tost yedim yeşil çayla tabi :) Şimdi ise form çayımı yudumluyorumohhh süperim valla kaydirigubbakcemile3
Kendinize iyi bakın
hafta boyu yaparsan mutlaka sürpriz yaparsın canım inanıyorum.devam azmini de tebrik ederim
:1no2:bu arada: boyum:1,68 kilom 68 sizce durumum çokmu vahim
kizlar bugün sabah resmini koydugum tabagi günün kalanindada izgara balik tavuk ve salata yedim bide mantar kilom en son 65,6 ydi ya
bugün 3 saat disaridaydim ve tam 3 km yürüdüm ama ilgin olan su ki ya tariya ciktim ve 69 filanm yani
yuhhhh :1shok: bütün motivasyonum yerle bir oldu noldu bana ya hatta bi ögün eksik yedim vicudum su tuttu acaba okadar su iciom 4 lt ye yakin yarin bida tartilicam acaba mantar mi yaramadi ki ayyy cok üzgünüm umarim sudur
ya mantar su tutarmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?