60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kendini bu kadar sıkma...diyetin d sini bile anmayacaksın ilk iş olarak bunla başla...içinden ben artık sağlıklı besleniyorum zayıflıyorum diye tekrarla başına ağrılar girdikçe...diyet yapıyorum dedikçe daha çok iştahın açılır benden söylemesi...yerimseniben

selam bayanlar
lunapiena aramıza hoşgeldin bu diyet olayı benide çok kasıyo aynen başağrıları çekiyorum..diyetisyenemi gitsem bilemiyorum kızlar yemek ekmek vs abartmıyorumda tatlı çikolata olayı çok fena bu arada t&s alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim ben ses olayını altına bir battaniye koyarak hallettim adım attıkça tak tuk sesler çıkıyordu arasına battaniye koyunca problem kalmadı..30 dk 1000 adım atabiliyorum kan ter içinde kalıyorum valla..

deke ve evlibarklı sizlerde hoşgeldiniz aramıza hep beraber verelim şu pis kiloları keyifli paylaşımlar diliyorum hepimize....

Kesinlikle tavsiyelerine uyacağım...Desteğin için çok teşekkür ederim...kaydirigubbakcemile5

Hoşbulduk durubebek..Ben de aslında tatlızedelerdenim..Bir de belimden rahatsızım,Bırakın egzersiz yapmayı,fazla yürüyüş bile ağrılarımın dayanılmaz bir hal almasına neden oluyor.Perşembe günü emar çekilicem,neticeye göre doktor bir egzersiz programı vereceğini söyledi...Umarım hem belime,hem kilolarıma iyi gelir bu egzersizler..a.s.

merhaba arkadaşlar benim boy 164 kiloda 64 en boy bir yani yuvarlanıp gitmeye başladım.önceden çok hızlı alıp(ki o hala aynı)çok hızlı veren bi bünyem vardı,bu polikistik over (yumurtalık kistleri)illeti oldu bende metabolizmam yavaşladı çok ağır kilo weriyorum hatta veremiyorum 2 yıllık evliyim 4 kilo aldım gitgide alıyorum ve gram veremiyorumahhh
dün gene rejime girdim busefer çok kararlıyım diyorum ama bi önceki başlamamdada öyle diyordum.inşallah başarıırım rabbim güç kuvvet irade versin amin.cümlemizeee

kizlar bugün sabah resmini koydugum tabagi günün kalanindada izgara balik tavuk ve salata yedim bide mantar kilom en son 65,6 ydi ya
bugün 3 saat disaridaydim ve tam 3 km yürüdüm ama ilgin olan su ki ya tariya ciktim ve 69 filanm yani
yuhhhh :1shok: bütün motivasyonum yerle bir oldu noldu bana ya hatta bi ögün eksik yedim vicudum su tuttu acaba okadar su iciom 4 lt ye yakin yarin bida tartilicam acaba mantar mi yaramadi ki ayyy cok üzgünüm umarim sudur
ya mantar su tutarmi ki

yonca54 bu motivasyon meselesi çok önemli.onun için ben tartıyı kaldırdım gözümün önünden haftada bir tartılıcam inş..yoksa öle saat başına tartıl olmuyoo pisiko oluyorm.sende dene.

lunapienacım evet bu bel ağrıları çok fena ve çok dikkatli olman gerek inşallah çözüm bulabilirsin egzersiz yapmadan çok zor kilo vermek ama azmin elinden hiçbirşey kurtumaz dimi..sana kolay gelsin geçmiş olsu cnm

kızlar haklısınız valla bende tartılmıyorum moralim çok bozuluyor.zaten en iyisi tartılmamak birgünüm bir günmü tutmuyo.bencede haftada 1 en iyisi

Günaydın hekese ve iyi zayıflamalar tabi
Arkadaşlar dün akşam sadece keten tohumu koyduğum bi kase yoğurt yedim ve 2 saat sonrada bir avuç beyaz leblebi ya valla ben acıkmıyorum artık süper oldu ayrıca bölgesel incelmelerimde başladı pazartesi süpriz yapıcam galiba kaydirigubbakcemile2
Bugüne gelince sabah yine sporumu yaptım beşli karışım çayımı içtim ve kepek ekmekle hazırlanmış bi tost yedim yeşil çayla tabi :) Şimdi ise form çayımı yudumluyorum ohhh süperim valla kaydirigubbakcemile3
Kendinize iyi bakın

boş ver canım senin tartı kafayı yemiş,dijitaller yapıyo öyle arada. sakın moralini bozma.durmak yok devammm.HEP DESTEK TAM DESTEK:enbuyukkk:

her gün tartılmak moralinizi bozmaktan başka bir işe yaramaz,Ben çok merak ettiğim halde pazardan pazara tartılacam diye söz verdim kendime,öyle yapıyorum,sakııınn ümitsizliğe düştüğünüz an yenildiğiniz andır.Gayret kızlar yaz geliyo, deniz ve bikini bunları düşünün yeter.

hafta boyu yaparsan mutlaka sürpriz yaparsın canım inanıyorum.devam azmini de tebrik ederim

:1no2:bu arada: boyum:1,68 kilom 68 sizce durumum çokmu vahim

hoşgeldin aramıza, bence durumun hiç de vahim değil.bi kere 60-69 kilo ağırlığı olanlar topiğinde olduğumuz için şanslıyız bile.ya bi de 80-89 kilo ağırlığında olanlar topiğinde olsaydık,işimiz ne kadar zordu dimi,olaya öyle bakarsak hiç de ümitsiz vaka değiliz. biliyorumki azmedersek hepimiz başarırız.Ben kafaya koydum o kilolar ya gidecek,ya gidecek.a.s

Ya takma kafana bence tekrar tartılmak için biraz bekle moralinide bozma aynı hızla devam et sen,, nazar mı değdi acaba , belkide...

ARKADAŞLAR MRB BEN 30 YAŞINDAYIM BOYUM 1,60 KıLOM 62. 20 GÜN KADAR ÖNCE Bı TARTILDIM 65 ,400 BEYNıM DÖNDÜ MALUM YAZ GELDı. HEMEN DıYETıSYENE GıTTıM. Bı TANE DıYET PROGRAMI HAZIRLADI BANA . UYGULAMAYA ÇALIŞIYORUM. 6 ÖĞÜNÜM VAR BıDE ÇOK FAZLA SU ıÇıYORUM. SPOR ıÇıN ÇOK VAKTıM YOK HAFTA SONU YAPABıLıYORUM ANCAK ŞıMDıLıK 3,400 KG VERDıM. CANIMIN ÇEKTıĞı ŞEYLERı AZ OLMAK ŞARTIYLA YıYORUM . AMACIM 55 KG BAKALIM SONUÇ NE OLACAK. SıZCE VEREBıLıRMıYıMkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…