60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar ea77 20 gunde cok ıyı vermıssın valla,tebrık edıyorum bende 3 kg verdım bayanlar dıye buraya yazacagım gunu beklıyorumhihoyyyt

Süper valla 20 günde 3,4 kg tebrik ederim seni bu hızla sen 50 bile olursun maşalllah

EA77 peki diyet proğramında bahseder misin biraz bizde aydınlanalım accık kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydınn:)))
epeydir giremiyodum sınavlardan dolayı

ben hala 60 kiloyum ibre aşağı inmiyo nerdeyse 1 aydırr kaldım böylee(

EA77 peki diyet proğramında bahseder misin biraz bizde aydınlanalım accık kaydirigubbakcemile3

dr um öncelikte kan tetkikleri istedi. boyumu ve kilomu ölçtü. bu bilgilere göre 6 öğünlük bi rogram hazırladı. kahvaltıda 2dilim çavdar ekmeyi biraz yağsız peynir sınırsız domates salatalık. ara öğün meyva veya yoğurt. öğlen ızgar türü veya çok az yağlı sebze yemeği 2 dilim ekmek sınırsız salata (yağsız). ara öğün meyve, kepekli bisküvi veya yoğurt. akşam mümkün olsuğunca ızgara veya haşlama türü eğer çorba varsa ekmeyin bir dilimi yerine alıyorum pilav makarna yemek istersem sadece iki kaşık yine 1 dilim ekmek yerine yiyorum.yemekten 2 saat sonra 1çay bardağı süt veya meyve

kısaca bir günde süt grubu 3 porsiyon
et veya kurubaklagil 6 porsiyon
ekmek ve tahıllar 7 porsiyon
sebze yağsız olmak şartıyla sınırsız salatada öyle
meyve 4 porsiyon
en önemlisi enaz 3 litre su bu arada vücudun su tutmaması için az tuzlu yemek şart
sende kendine göre bi program hazırlayabilirsin bence öğün atlamamanıda tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

herkese günaydınnnnnn. yeni gelen arkadaşlar hoş geldınız . bende çok yenıyım burda :içelim: bugun dıyette şey yani sağlıklı beslenmede 3. gunum. ama sadece sabahları internete girebildiğim için 2. günümün raporunu verebiliyorum :1rolleyes:
öğle: haşlanmiş tavuk ve yogurt
aksam: kabak yemeği ve yogurt ve meyve ve 40 dakıka yürüyüş
yürüyüsten dönerken eczanede tartıldım 67.100 gr :mymeka: 2 günde zayıflayacak halim yok herhalde .

haa bırde kahvaltı örnegi cok guzel görünüyor. iştah acıcı ve besleyıcı ve tok tutar. gönderen arkadaşa teşekkurlera .s.

Güzel benim diyet listeme yakın zaten verdiğin liste hadi heimize kolay gelsin öneriler için saol a.s.

herkese merhabaaa

gülgülmez sagol canım verdigin bilgi için hemen netten araştırayım bakalım ne kadarmıshihoyyyt
yeni gelenler hoş gelmişler
bence bir şeyin ölçüsünü kaçırdıgınızda kendinizi üzmeyin boşuna.ertesi gün telafi edersiniz.rejim psikolojisi insanı mahvediyor çünkü

bu arada dün ben spor yaparken eşim basenlerin erimiş senin dedi.nasıl mutlu oldum anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:demekki emeklerim boşa degil

sabah 1 haslanmıs yumurta bir kibrit kutusu kadar peynır incecik bir dilim ekmekle kahvaltımı ettim.lahana suyumda kaynıyor:sm_cool:
lahana yagını yarın alıp denıycem sonucları yazarım:enbuyukkk:

günaydın hanımlar
ben de bu sabah ir kibrit kutusundan biraz fazala peynir, birkaç zeytin, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşıkçığı reçel yedim cokacimcoook

kızlar günaydın nasılsınız
bugünkü kahvaltı menüm
1 dilim kpk ekmeği
domates salatalık
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak bitki çayı
1 saat yürüyüş
şimdilik bukadar kolay gelsin herkese..

Ohh süper eğer eşler farkediyosa ilerleme var demektir süper tebrik ederim böyle devam hadi bakalım

valla ben tartılmadan duramam dün bütün gün isveç diyeti uyguladım 500 gr vermişim 61,1 olmuşum diyet çizergemi henüz değiştirmedim.sporda yapamıyorum ya çok halsiz düşüyorum kolumu kaldıramıyorum.hepimize bol zayıflamalar hihoyyyt

Kızlar bende bu arada bi köfte attım ağzıma ama napıyım yemek yapan ablamın köftesi süper oluyo neyse bişiycik olmaz heralde öğle menümdede bir kase yağsız yoğurtlu çorba mevsim salatası ve beyaz ekmek var ohhh süper acıktım yavf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…