60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TEBRİK EDEN KIZLAR,TEŞKKÜRLER,(GAZA GELİYORUM BÖYLE OLUNCA) sırnaşık şey AMA BİRİ KÖFTEDEN BAHSETTİ,HEMDE BU SAATTE CANIM ÇEKTİİ,YEMİCEM,YEMİCEM,YEMİCEM:çok üzgünüm:

kızlar zayıflamaya karar vermeden önceki gün ensevdiğim pantolonun fermuarı patladı. fiziki değişimi o pantolonla takip ediyorum ben boşluk bile var artık.çok mutluyum yaa darısı veremeyenlerin başına.:lepi:
bu arada ben bütün kiloyu hamilelikte aldım 83 kiloydum enson. boyda kısa rahmetli adile naşit gibi görünüyodum:CüvCüv:

Valla ben doğumdan sonra tartıya bi çıktım ki tam tamına 87 kg ya iki ay sonra 83 ve sonuç 17 ay sonra 67 yi zor gördüm tabi arada diyeti bırakmalar geri başlamalar neyse ama en geç iki ay içinde 57 olucam söz verdim kendime :lepi:
ama benim boyda yerinde yani

selam kızlar nasıl gidiyor?

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişlera.s.

Bu haftya ben kilo verebileceğimi sanmıyorum.Ve umarım üstüne de almambenneyaptımki
Berbat bir hafta geçiriyorum.dün akşam 2 adet peynirli poğaca yedimklava:
Ama bu sabah deli gibi pişmanım o ayrı.

Neyse kızlar öptüm sizi.biraz çalışmam lazım

Topraksuuuuu nerdesin ya?senağlama

canım benim tebrikler:hooray: çok sevindim senin adına Şenizdarısı benim başıma :dance:

canımmmm çok teşekkür ederimmmm . . .
fıstık olacağız bu yaz fıstıkkkk . . .

canımcığımmmm etinin çay keyfi müsli kurabiyesinin üzerine ne bisküvü tanıyorum ne de bir başka kurabiye . . . o kadar lezzetli ki anlatamam :asigim: içinde incir ezmesi fındık portakal kabuğu hatta çekirdek falan var ama anca bu kadar leziz olabilir bu malzemelerin bileşimi ile oluşmuş bi kurabiye bu düzeyde enfes olabilir . . .

gelelim patlıcan köze canımcığım . . .

patlıcan köz yeni keşfim . . . hazır alıyorum kavanozlarda hiç bi katkı maddesi olmadan ambalajlanmış aynı evde, piknikte yaptığımız nefasette bi ürün . . .

ofiste malum bu biçimde hazır olması çok pratik . . . ve o kadar haklısın ki çünkü geçen hafta hemen hemen her öğlen 2 kaşık yedim ve bu kilo kaybetmeme destek oldu yani az kalorili ama bi o kadarda lezzetli bi sebze . . .

:ecrin_bebek:

boş ver canım senin tartı kafayı yemiş,dijitaller yapıyo öyle arada. sakın moralini bozma.durmak yok devammm.HEP DESTEK TAM DESTEK:enbuyukkk:
Ya takma kafana bence tekrar tartılmak için biraz bekle moralinide bozma aynı hızla devam et sen,, nazar mı değdi acaba , belkide...

tesekkürler kizlar simdi tartimi kaldiriyorum gercekten kfayi yemis gibi hep tartilmak istiyorum sonrada moralim bozuluyoo neyseki siskinligin su oldugunu farkettim ve isirgan cayiyla hallettim ama neden ldu hala meraktayim :enbuyukkk:

günaydin herkezleree size kahvaltimi yazamicam cünki cimcimem le uyuduk kacirdim kahvaltiyi yeni gelen arkadaslar hosgeldinizz :içelim:
kizlar L_cartinitin kullanan var mi

KIZLARRR,BENİ DE TEBRİK EDİN BAKEMM.BİR HAFTADA 2 KİLO VERDİM YANİİ.sositososito

:hooray: tebrikler canımcığım . . .
ben hiç bi haftada 2 kg kaybetmedim . . .

gülgülmez seni takipteyim :1ninca: egzersizlerini asla aksatma . . .

canım lahana yağı sonuçlarını paylaşırsan çok seviniriz özellikle aaybis ve benim belimiz böbreğimizin üzerinde birikmiş durumda fazlalıklarımız . . .
oralara süreriz . . .

oyyyy kaydirigubbakcemile5 Allah cc evladınıza bağışlasın . . .

aaybisim torpak ablam daha seyrek gireceğinden bahsetmişti etkileniomuş canım . . .
ama bizi takipte tabi . . . :1ninca:
sende uzak kalma ama bak 2 poaça fire olmuş 1 de değil . . .
kötükedihüso

Bu arada hanımlar hemen yediklerimden rapor geçelim . . .

Dün akşam yemedim ve eve yürüyerek gittim ve böylece bi önceki hamburger gününün telafisini hallettim . . .

hihoyyyt

Bu gün iyi bir kahvaltı yaptım klasikten biraz daha iyice çünkü öğlen yemeyeceğim akşam asla hayır diyemeyeceğim bir çeşit börek yemek için davetli olduğum için yiyeceğim yere giderkende yürüyeceğim . . .

sarı burma böreğin adı ki o isim benim hayattaki tek zaafım ve sadece bir ablamın elinden yiyiyorum doyamıyorum . . . :asigim:

herkese merhaba . ben bu grupta değilim, 50-59 grubundanım ama bikaç sayfa mesajlarınızı okudum ve sadece bi destek veriyim dedim. ben de geçen sene 65 kiloydum çünkü, yabancı değilim size .. diyetisyene gitmeden kendim verdim kilolarımı, spor hayat tarzım oldu bütün selültilerimden ve yağlarımdan kurtardı beni. asla yılmayın arkadaşlar kesinlikle başaracağınıza inanın, önemli olan en kısa sürede vermek değil, en sağlıklı şekilde vermek. güzel görünücem diye başka yerleriniz zarar görmesin. hepinize başarılar diliyorum. :))

canım tebrik ederim seni.. nasıl verdin kilolarını? tüyoların varmı verebileceğin?

CNM dün akşam yemek yemedim demişsin öğün atlamanın zayıflamayı negatif etkilediğini biliyorum çünkü sen öğün atlayınca vücut kendini ekonomiye alıyo , bide bir sonraki öğüne daha aç olacağın için kendini firenlemen zorlaşır. böyle durumlarda vücudu kandırmak için salata yiyorum ben sanada tavsiye ederim bu arada bahsettiğin böreği hiç duymadım ama canım çekti valla

teşekkürler . . .

canımcığım bende dün 2. öğünümü sırf senin bahsettiğin bu nedenlerden ötürü saat 18 de yedim ve akşamda böylece çok aç kalmadım kesinlikle bahsettiğin gibi başlıbaşına bir öğün atlanmamalı vücut yoksunluk sendromuna giriyor . . . kilo kaybetmek şöyle dursun acil bir durum olduğunu düşünüp metabolizmayı yavaşlatıyor . . .
bahsettiğim börek trabzon a özgü bir lezzet 77ciğim . . .
bende burada keşfettim . . .

bu arada hoşgeldin ve uyarılar için çok teşekkür ederim . . .
a.s.

merhaba hatunlar,bugün çok yoğun olduğum için öğle yemeğini henüz yiyemedim ve ancak yazma fırsatı buldum.
mikla arkadaşıma çok teşekkür ederim bizi biraz daha bilgilendirise mutlu olurum.
dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen : 5-6 adet kara lahana sarması
ara: bir avuç beyaz leblebi
akşam:1 tas mercimek çorbası
2 adet közlenmiş biber
ara:5-6 adet fındık

herkese kolaylıklar dilerim....

Hepinize merhaba ben yeni üyeyim ve kilo vermek istiyorum. Sizlerin kullandığı etkili bir yöntem varmı? Banada bilgi verirseniz çok sevinirim. 60 kiloyum 55 olmam gerekiyor. Kısmet olursa Temmuz ayında oğlumun sünnet düğünü var o süreye kadar vermem lazım bu fazla kiloları. Desteğinizi ve fikirlerinizi bekliyorum, Şimdiden teşekkürler.senağlama

hoşgeldin . . .
burayı takip etmen yeterli canım yaptıklarını ve yediklerini paylaşman ve kendine kilo çizelgesi yapman yeterli olur . . .

bugün yemekte sebzeli tavuk ızgara, çorba ve profiterol vardı. tavuğun küçük olanını aldım ve sebzeyi daha çok aldım. ekmek yemedim hiç. sonra 3 km yürüdüm galiba.ee sonra da profiterolü hakettiğimi düşündüm afiyetle yedim
ama kendimi hala aç hissediyorum cokacimcoook

hoşgeldin . . .
burayı takip etmen yeterli canım yaptıklarını ve yediklerini paylaşman ve kendine kilo çizelgesi yapman yeterli olur . . .

Hoşbulduk canım, bugünden sonra düzenli takip ederim. Fakat kilo çizelgesi nasıl yapılıyor bilmiyorum yardımcı olurmusun.

canım seninki,en büyük hamburger menüsünü alıp,yanında diyet kola içmek gibi olmuş..delikafadulden tatlılara dikkat a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…