kızlar zayıflamaya karar vermeden önceki gün ensevdiğim pantolonun fermuarı patladı. fiziki değişimi o pantolonla takip ediyorum ben boşluk bile var artık.çok mutluyum yaa darısı veremeyenlerin başına.:lepi:
bu arada ben bütün kiloyu hamilelikte aldım 83 kiloydum enson. boyda kısa rahmetli adile naşit gibi görünüyodum:CüvCüv:
canım benim tebrikler:hooray: çok sevindim senin adına Şenizdarısı benim başıma :dance:
afiyet olsun sabuncum...zaten eti stick çikolata dedin dedin canım ondan istedi şimdi de eti müsli çay keyfi kurabiyesi...alacağız artık ne yapalım...kaydirigubbakcemile3bir şey dikkatimi çekti çok fazla patlıcan köz yiyorsun bende çok severim...onu her zaman közlemeye üşenmiyor musun...fırında mı közlüyorsun canım...buzdolabına da közleyip kaldırıyorlar ama onu çok sağlıklı bulmuyorum...
boş ver canım senin tartı kafayı yemiş,dijitaller yapıyo öyle arada. sakın moralini bozma.durmak yok devammm.HEP DESTEK TAM DESTEK:enbuyukkk:
Ya takma kafana bence tekrar tartılmak için biraz bekle moralinide bozma aynı hızla devam et sen,, nazar mı değdi acaba , belkide...
KIZLARRR,BENİ DE TEBRİK EDİN BAKEMM.BİR HAFTADA 2 KİLO VERDİM YANİİ.sositososito
herkese merhabaaa
gülgülmez sagol canım verdigin bilgi için hemen netten araştırayım bakalım ne kadarmıshihoyyyt
yeni gelenler hoş gelmişler
bence bir şeyin ölçüsünü kaçırdıgınızda kendinizi üzmeyin boşuna.ertesi gün telafi edersiniz.rejim psikolojisi insanı mahvediyor çünkü
bu arada dün ben spor yaparken eşim basenlerin erimiş senin dedi.nasıl mutlu oldum anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:demekki emeklerim boşa degil
sabah 1 haslanmıs yumurta bir kibrit kutusu kadar peynır incecik bir dilim ekmekle kahvaltımı ettim.lahana suyumda kaynıyor:sm_cool:
lahana yagını yarın alıp denıycem sonucları yazarım:enbuyukkk:
kızlar zayıflamaya karar vermeden önceki gün ensevdiğim pantolonun fermuarı patladı. fiziki değişimi o pantolonla takip ediyorum ben boşluk bile var artık.çok mutluyum yaa darısı veremeyenlerin başına.:lepi:
bu arada ben bütün kiloyu hamilelikte aldım 83 kiloydum enson. boyda kısa rahmetli adile naşit gibi görünüyodum:CüvCüv:
herkese merhaba . ben bu grupta değilim, 50-59 grubundanım ama bikaç sayfa mesajlarınızı okudum ve sadece bi destek veriyim dedim. ben de geçen sene 65 kiloydum çünkü, yabancı değilim size .. diyetisyene gitmeden kendim verdim kilolarımı, spor hayat tarzım oldu bütün selültilerimden ve yağlarımdan kurtardı beni. asla yılmayın arkadaşlar kesinlikle başaracağınıza inanın, önemli olan en kısa sürede vermek değil, en sağlıklı şekilde vermek. güzel görünücem diye başka yerleriniz zarar görmesin. hepinize başarılar diliyorum. :))
Bu arada hanımlar hemen yediklerimden rapor geçelim . . .
Dün akşam yemedim ve eve yürüyerek gittim ve böylece bi önceki hamburger gününün telafisini hallettim . . .
hihoyyyt
Bu gün iyi bir kahvaltı yaptım klasikten biraz daha iyice çünkü öğlen yemeyeceğim akşam asla hayır diyemeyeceğim bir çeşit börek yemek için davetli olduğum için yiyeceğim yere giderkende yürüyeceğim . . .
sarı burma böreğin adı ki o isim benim hayattaki tek zaafım ve sadece bir ablamın elinden yiyiyorum doyamıyorum . . . :asigim:
herkese merhaba . ben bu grupta değilim, 50-59 grubundanım ama bikaç sayfa mesajlarınızı okudum ve sadece bi destek veriyim dedim. ben de geçen sene 65 kiloydum çünkü, yabancı değilim size .. diyetisyene gitmeden kendim verdim kilolarımı, spor hayat tarzım oldu bütün selültilerimden ve yağlarımdan kurtardı beni. asla yılmayın arkadaşlar kesinlikle başaracağınıza inanın, önemli olan en kısa sürede vermek değil, en sağlıklı şekilde vermek. güzel görünücem diye başka yerleriniz zarar görmesin. hepinize başarılar diliyorum. :))
CNM dün akşam yemek yemedim demişsin öğün atlamanın zayıflamayı negatif etkilediğini biliyorum çünkü sen öğün atlayınca vücut kendini ekonomiye alıyo , bide bir sonraki öğüne daha aç olacağın için kendini firenlemen zorlaşır. böyle durumlarda vücudu kandırmak için salata yiyorum ben sanada tavsiye ederim bu arada bahsettiğin böreği hiç duymadım ama canım çekti valla
Hepinize merhaba ben yeni üyeyim ve kilo vermek istiyorum. Sizlerin kullandığı etkili bir yöntem varmı? Banada bilgi verirseniz çok sevinirim. 60 kiloyum 55 olmam gerekiyor. Kısmet olursa Temmuz ayında oğlumun sünnet düğünü var o süreye kadar vermem lazım bu fazla kiloları. Desteğinizi ve fikirlerinizi bekliyorum, Şimdiden teşekkürler.senağlama
hoşgeldin . . .
burayı takip etmen yeterli canım yaptıklarını ve yediklerini paylaşman ve kendine kilo çizelgesi yapman yeterli olur . . .
bugün yemekte sebzeli tavuk ızgara, çorba ve profiterol vardı. tavuğun küçük olanını aldım ve sebzeyi daha çok aldım. ekmek yemedim hiç. sonra 3 km yürüdüm galiba.ee sonra da profiterolü hakettiğimi düşündüm afiyetle yedim
ama kendimi hala aç hissediyorum cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?