Hoşbulduk canım, bugünden sonra düzenli takip ederim. Fakat kilo çizelgesi nasıl yapılıyor bilmiyorum yardımcı olurmusun.
canım seninki,en büyük hamburger menüsünü alıp,yanında diyet kola içmek gibi olmuş..delikafadulden tatlılara dikkat a.s.
merhaba kızlar bende az önce çizelge ekledim:)
artık yaz geliyor..kendime bakma zamanı geldi..
bende kendime liste yaptım arada değişiklik yapıcam ama bir hafta deniycem ve sonucu beraberce göreceğiz
merhabalar cnm yaza kadar kurtuluyoruz inşallah bu kilolardan hepberaberhihoyyyt
işallah canım ya nisan ayında en az 4 kilo vermek hedefim sonra geriye 6 kilo kalır onlarda yavaş yavaş giderkaydirigubbakcemile2
Tekrar selam kızlar;
Ben dünkü poğaçadan dolayı suçlu olduğumdan
Bu gün sadece 1 kase gevrek yedim.Akşam yemeği olarak da ya bir kase yoğur yerim ya da biraz salata falan.
Acayip moralim bozuldu poğacalara dayanamadığım için.kötükedihüso
Ama umarım telefi edeceğim 1-2 gün içinde ve haftaya 59-50 topiğine yola çıkmaya hazır olacağım.:hooray:
canım bende sucluyum cikolata yedim hemde 3 tane:çok üzgünüm: emizrdikten sonra sanki kan sekerim düşüyor hep bişeylere saldırıyorum offf
canım inşallah seni en kısa zmanda yollarız 59-50 ye sonra arkandan bizlerde gelirizhihoyyyt
Öncelikle merhaba!ben bu klübe yeni katıldım da :)
hemencik bu grubada katılayım kaydirigubbakcemile2 ben 2 aydır sürekli az yiyorum ama 60 kilodayım halen hiçbir gerileme olmadı.2 hafta pilates yaptım.o da sadece vücuduma esneklik kazandırdı.zayıflama hapı kullanayım diye düşündüm ondanda vazgeçtim.çünkü tarım ve köy bakanlığından onaylı.offf yani napıcam bilmiyorum.aranıza katıldığıma göre hep beraber birbirimize yardımcı olarak bizi mutlu edicek sonuçlara ulaşabileceğimizi düşünüyorum.
Herkeze sevgiler!!
sabah 1 yumurta 1 bardak süt
öğlen bir simit 2 ibrit kutusu kadar kaşar peyniri
bide bol suu
başkada bişi yemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?