60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım seninki,en büyük hamburger menüsünü alıp,yanında diyet kola içmek gibi olmuş..delikafadulden tatlılara dikkat a.s.

sorma ben nasıl kilo vereceğim bilmiyorum ama pazar günü tartıldığımda yarım kilo vermiş olacağıma da tüm kalbimle inanıyorum

herkese bol bol zayıflamalar
arkadaslar benim durumum siiznkinden farklı emzirdiğim için öyle yememi fazla kısamıyorum sadece ekmek ve tatlılardan uzak duruyorum zaten bu kiloları dogumda aldım su an sadece 6 kilom kaldı eski halime
sporla zayıfladım umarım devamı gelir
sizin yazdıklarınızı okuyunca iyce gaza geliyorum:)

merhaba kızlar bende az önce çizelge ekledim:)
artık yaz geliyor..kendime bakma zamanı geldi..
bende kendime liste yaptım arada değişiklik yapıcam ama bir hafta deniycem ve sonucu beraberce göreceğiz

merhaba kızlar bende az önce çizelge ekledim:)
artık yaz geliyor..kendime bakma zamanı geldi..
bende kendime liste yaptım arada değişiklik yapıcam ama bir hafta deniycem ve sonucu beraberce göreceğiz

merhabalar cnm yaza kadar kurtuluyoruz inşallah bu kilolardan hepberaberhihoyyyt

slm kizlar ögle yemegimi yedim
100 gr bugulama somon baligi
yaninda brokoli ve form cayi

simdi de L carnitin aldim stepe baslicam normalde yarim saat yapiorum ama 45 dk denicem kaydirigubbakcemile2 batuer aramiza hosgeldinn :1hug:

Evet grubunuzdaki 1,5. günüm...Bende bugün yediklerimi ve yaptıklarımı anlatayım dedim

Sabah kahvaltıda
1 tane yumurta- yağsız tavada omlet şeklinde
2 küçücük parça kaşar peyniri
1 dilim uno light ekmek
2 fincan şekersiz çay (asla çayımdan kısamam ama Allahtan şekersiz içerim yıllarca)

Belim rahsız olduğu için önce ağrı kesici ilacımı aldım.Sonra bir hızla başladım temizliğe.Bütün evi dip bucak sildim,süpürdüm (yaklaşık 3 saat sürdü) Sonra yarım saat dışarıda yürüdüm.Bir baktım saat 2,5 olmuş

öğleni atlamayayım dedim ama baktım evde hiç yemek yok hemen bir kase Nesfit hazırladım yağsız sütle,onu yedim,beni kesmedi arkasından da 3 tane kepekli bisküvi ile kayısılı form çayı içtim.

Akşamda kıymalı pırasa yiyicem,tabii yanında yağsız bol salata ile.....

(şu kilo çizelgesini de hazırlamak lazım değil mi bir an önce.Kilo verenlerinkine baktıkça vallahi imrendim)...
Herkese kolay gelsin...

sabah 1 yumurta 1 bardak süt

öğlen bir simit 2 ibrit kutusu kadar kaşar peyniri
bide bol suu
başkada bişi yemedimm

slm kizlar ögle yemegimi yedim
100 gr bugulama somon baligi
yaninda brokoli ve form cayi

simdi de L carnitin aldim stepe baslicam normalde yarim saat yapiorum ama 45 dk denicem kaydirigubbakcemile2 batuer aramiza hosgeldinn :1hug:

Hoşbulduk, ben hiç spor yapmaya fırsat bulamıyorum inşallah sizlerin desteğiyle bu 5 kilodan kurtulacağım.

Kilo çizelgesini yapmayı başardım. Bu konuda yardımcı olan arkadaş Sabun'a çok teşekkür ederim.a.s.

Tekrar selam kızlar;

Ben dünkü poğaçadan dolayı suçlu olduğumdan
Bu gün sadece 1 kase gevrek yedim.Akşam yemeği olarak da ya bir kase yoğur yerim ya da biraz salata falan.
Acayip moralim bozuldu poğacalara dayanamadığım için.kötükedihüso
Ama umarım telefi edeceğim 1-2 gün içinde ve haftaya 59-50 topiğine yola çıkmaya hazır olacağım.:hooray:

canım bende sucluyum cikolata yedim hemde 3 tane:çok üzgünüm: emizrdikten sonra sanki kan sekerim düşüyor hep bişeylere saldırıyorum offf
canım inşallah seni en kısa zmanda yollarız 59-50 ye sonra arkandan bizlerde gelirizhihoyyyt

Öncelikle merhaba!ben bu klübe yeni katıldım da :)
hemencik bu grubada katılayım kaydirigubbakcemile2 ben 2 aydır sürekli az yiyorum ama 60 kilodayım halen hiçbir gerileme olmadı.2 hafta pilates yaptım.o da sadece vücuduma esneklik kazandırdı.zayıflama hapı kullanayım diye düşündüm ondanda vazgeçtim.çünkü tarım ve köy bakanlığından onaylı.offf yani napıcam bilmiyorum.aranıza katıldığıma göre hep beraber birbirimize yardımcı olarak bizi mutlu edicek sonuçlara ulaşabileceğimizi düşünüyorum.
Herkeze sevgiler!!

gülgülmez seni takipteyim :1ninca: egzersizlerini asla aksatma . . .

Sabuncum aksatır mıyım hiç ama sende takibe devam et beni timam mi öpüldün saol a.s. a.s. a.s.

bende iş yoğunlugu nedenıyle 3 te 1 kase çorba içtim sadecehihoyyyt
ama şu an açımmmm:roflol:ne bulsam yemek istiyorum yaaa.
akşamda tavuk gögsü yiycem hemen akşam olsunnnnn:roflol::roflol::roflol:

Emzirirken herşey da zor tabiiki:bbo:
Ama tabiiki sağlıklı beslenmek çok önemli,güçsüz kalmaman için.Bebişini iyi besleyebilmek için.Öncelikle bunu düşün,Kiloyu zaten biraz dikkatle yavaş yavaş verirsin.kaydirigubbakcemile5

Sen de hoşgeldin şekerim.a.s.

Eğer bize boyunu da yazarsan sana daha çok yardımcı olabiliriz.
Ama merak etme,tam yerine geldin.Hep beraber yaza fit gireceğiz.:lepi:
Değil mi kızlar ? hihoyyyt

Tekrar merhaba arkadaşlar yarından itibaren başlıyorum diyete ve sizinle paylaşacağım. Sizlerin önerebileceğiniz uygulaması kolay bir diyet veya kilo vermeye yardımcı olacak bitkisel şeyler varmı, bilgi verirseniz çok sevineceğim.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…