60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar bende az önce çizelge ekledim:)
artık yaz geliyor..kendime bakma zamanı geldi..
Bende kendime liste yaptım arada değişiklik yapıcam ama bir hafta deniycem ve sonucu beraberce göreceğiz

bir hafta seni yanıltır bence enaz 15 gün denemelisin inşallah kurtuluruz bu kilolardan hep birlikte

İnşallah kızlar birbirimize destekle zayıflayacağız.

Merhaba aramıza hoşgeldin öncelikle diyet konusuna gelins-ce sana yardımcı olacak iki şey var biri az yemek diğeri ise spor gerisi boş ama 5li çay karışımı ile keten tohumuda kullanıyorum bağırsakları iyi çalıştırıyolar faydası o yani ...Geriside herşeyden ye ama tadımlık kolayca kurtulursun o zaman kilolardan hadi kolay gelsin sana a.s.

aybiscim haklısın zaten ben dogumda 25 kilo aldım bebegim 9 aylık ve ben su an eski halime 6 kilo kaldı cogunu verdim yani

arkadaşlar merhaba,

öncelikle herkese kolay gelsin

bugün öğlen sadece yayla çorbası içtim, beni tutmadı tabi 2 saat sonra bir müslibar yedim o da kesmedi
şimdi de 3 grissini.

akşam da mantar sote olucak menümde gece de 1 elma

yarın itibariyle tam 1 ayım oluyor diyete başlayalı

toplam 5 kere kaçamak yaptım onun dışında da 2 kez sadece öğün olarak kaçamağım var toplamda 4 kilo gitti. Bu ay kaçamaklara yer vermek istemiyorum birde spora ağırlık verdimmi
5 kilo gitmesi lazım

hosgeldin cnm
ben yeşilcay ve form cayı içiyorum deneyebilirsin cnm içmiyorsan

merhaba 1 ayda 4 kilo vermişşin tebbrikler arkadasım darısı basımızahihoyyyt

Hoşbulduk, teşekkür ederim. Çok fazla yemek yemiyorum ama spor yapamıyorum bundan sonra spor içinde zaman ayırmaya çalışacağım, bu sefer kararlıyım kurtulacağım fazlalıklardan. Şimdi çıkıyorum işten hepinize iyi akşamlar sabah görüşmek üzere mutlu kalın.a.s.

Benimde yarın bir ay oluyo bakalım nolucak sonuçlar kaydirigubbakcemile3

emoşum,

teşekkür ederim canım,
bu 4 kilo beni tatmin etmedi tabi, ama yine de fena bir başlangıç sayılmaz.
Sen nerdeyse 20 kilo vermişsin asıl sana bravoa.s.

gülgülmez,

bir ayda mı verdin bunca kiloyu süper bir sonuç bu !!!

8kilomu 1 ayda verdim bu ikinci bir ayım yani 2. ayımda ne kadar vermişsem ona göre değiştiricem çizelgeyi yani şuan 67 den düşük kilom ama kaç bilmiyorum çünkü ben ayda bir tartılıyorum böylesi daha iyi bence

Kilo çizelgesini yapmayı başardım. Bu konuda yardımcı olan arkadaş Sabun'a çok teşekkür ederim.a.s.

rica ediyorum canım . . .
çokta güzel olmuş çizelgen . . .

bu arada bu saate kadar toplamda yediklerimi yazıyorum 1 salatalık 1 dilim salam 4 etiform 25 gr eritme peynir ve 4 müsli kurabiye . . . ve çay ve sade kahve . . .
akşam saat 20 gibide böreeme kavuşacağım . . .
:asigim:
bu saat 20 ye kadar yediklerim böree telafi eder değil mi ????

oldukça hafif olmasına dikkat ettim çünkü akşama kadar geçen zamanın . . .

canım menün çok hoşuma gitti . . .

a.s

emoşum,

teşekkür ederim canım,
bu 4 kilo beni tatmin etmedi tabi, ama yine de fena bir başlangıç sayılmaz.
Sen nerdeyse 20 kilo vermişsin asıl sana bravoa.s.

canım cok iyi tabi 4 kilo :dance:
evet ben 19 kilo verdim 9 aydahihoyyyt tesekkür ederim

canım 8 kiloyu 1 ayda nasıl verdin tebrik ederim

sevgili gülgülmez bravo diyorum :lepi:

peki nasıl verdin yardımcı zayıflama ürünleri kullandınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…