60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi hanımlar bu mesajı okuyan herkes hiç üşenmesin dietimiz için kalkıp 1 kupa su içsin . . . Ben 3 kupa içtim az önce . . .
kaydirigubbakcemile2

1 ayda 8 kiloyu nasıl verdin anlatırmısın kısaca hihoyyythihoyyytacayip merak ettim

artııı emosum tebrikler 19 kilo muhtesemhihoyyyt

bende az evvel çok içtim suyu tıkandım resmen yaaa

Teşekkür ederim Sabun ..Çok düşünerek yapmadım aslında..Bu gün öyle denk geldi.Yarın bakalım ne olacak.Benim sorunlarımdan en kötüsü aslında akşam yemeklerinden sonra girdiğim tatlı krizleri.Sanırım içinde krom olan haplardan alıcam ben de .Şu an sağlık bakanlığı onaylı olduğu için Exodex kafama yatıyor ama bakayım biraz daha araştırıcam...Kolaylıklar diliyorum herkese

Hadi hanımlar bu mesajı okuyan herkes hiç üşenmesin dietimiz için kalkıp 1 kupa su içsin . . . Ben 3 kupa içtim az önce . . .
kaydirigubbakcemile2

sabun seni motivasyon kralicesi olarak ilan ediyorum harikasinn kaydirigubbakcemile5

simdi yemegimi hazirliyorum birazdan resmini de cekip tarifiyle sunucam insallah cokacimcoook

sabun seni motivasyon kralicesi olarak ilan ediyorum harikasinn kaydirigubbakcemile5

simdi yemegimi hazirliyorum birazdan resmini de cekip tarifiyle sunucam insallah cokacimcoook

canım asıl senin emeğin tartışılmazzzz bak merakla bekliyoruz sağlıklı öğününün fotoğrafını . . .

bende birazdan ofisten çıkacağım tüm gün neredeyse uğrunda aç kaldığım böreğimi yemek için yola koyulacağım . . .
mantıda yapmış komşu ablamazıcık onunda hakkını veririm çünkü tüm gün çok hafif beslendim . . .
bu haftam kaçamaklar ve telafileri ile geçti neredeyse artık yarın normal düzenime dönmeliyim . . .
gamyoncuiremsu

teşekkür ederim kzılar ...
aslında insan istedikçe herseyi basarıyor...
hamileliğimde cok kilo almıstım ve düşünün 85 le coraplarımı zor giyiyordum:)
sporu sevmeyen ben spora iyce alıştı spor sayesinde verdim ve cok sıvı tüketerek...

unutmayın azmin elinden hiçbirsey kurtulmaz

Evet ben şu an itibariyle bu günlük yemek faslını kapatmış bulunuyorum..Pırasamı ve salatamı yedim..Bir tek saat dokuz gibi bir elma yiyicem o kadar...

Ah ah iyişallah günün birinde ben de buradan, verdiğim kilolarla ilgili yazılar yazarım..

Bir de şu kilo cetvelini yapamadım.Takıldığım noktalar var.ılgili sayfaya da yazdım ama cevap veren yok...Vallahi orada da yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar....kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun canim benc hakkettin

kızlar günaydınn:)))
epeydir giremiyodum sınavlardan dolayı

ben hala 60 kiloyum ibre aşağı inmiyo nerdeyse 1 aydırr kaldım böylee(

canım hiç üzülme hiç değilse 60 kiloda takılmışsın...ben 63 ten aşağı inemiyorum bir türlü...senin kilona insem daha ne isterim...:dance:

öncelikle aramıza hoşgeldin...seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü aylardır o kadar dikkat etmeme rağmen gram veremiyorum...sadece biraz inceldim ama kilo olarak değişmedi...ama yinede umutsuzluğa kapılmıyorum çünkü ben yaptığımı diyetteyim diye düşünmüyorum...yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyorum...ne yaparsam yapayım zayıflayamıyorum diye düşünme...öyle düşündükçe kilo veremezsin...bilinçaltını kandırman lazım... o da pek kolay olmuyor...:bbo:inadına zayıflıyorum hergün kilo veriyorum diye tekrar et içinden kilo vermediğini düşündükçe...zayıflama ilacından vazgeçmekle çok iyi yapmışsın bu arada...yerimseniben

sabuncum bence sen yanlış forumdasın...kilo almak isteyenlerini bulunduğu bir forumda olsan daha doğru olurdu...çünkü yediğin şeyleri öyle güzel anlatıyorsun ki benim iştahım açılıyor kapanacağına...:çok üzgünüm:şu bahsettiğin bisküviyi almak şart oldu...közlenmiş patlıcanı hazır almana şaşırdım yanlış tahmin etmişim...daha önce hiçbir markette dikkatimi çekmemişti şimdi artık her gittiğim markette bakarım...bulursam bende deneyeceğim...a.s.

canım tebrik ederim seni.. nasıl verdin kilolarını? tüyoların varmı verebileceğin?

teşekkürler canım. şuan 56 kilodayım. 50ye kadar düşmüştüm ama geri aldım. ben de diyetteyim şuan. bol yoğurt tüketimi yaptım. çünkü yoğurt yağ yakıcı özelliğe sahip ve tok tutuyor., bol su içimi zaten hepinizin bildiği bir şey, bol yürüyüş yaptım ve kızartmasız,hamursuz,unsuz yaşadım, 2ayda 15 kilo verdim.

slm kızlar,bende diyetteyim.lahana diyetini yapıyorum.3.günüm bugün.iyi gidiyor şimdilik.Bu diyeti yapan var mı daha önce,bilgi verirseniz sevinirim.Boyum 1.58,kilom 65,60 kilo olsam yeterli.hadi herkese kolay gelsin.

slm kızlar,bende diyetteyim.lahana diyetini yapıyorum.3.günüm bugün.iyi gidiyor şimdilik.Bu diyeti yapan var mı daha önce,bilgi verirseniz sevinirim.Boyum 1.58,kilom 65,60 kilo olsam yeterli.hadi herkese kolay gelsin.

canım bende başlayacaktım İbrahim Saraçoğlu kültür lahanası ile yapılan kürün hiç bir işe yaramayacağını söylemişti...aynen şöyle tarif etmişti doğal yeşil sarımsı iri lahana yaprakları açık olanla yapmalısınız...birbirine yapışık şekilde olan beyaz renkte lahanalar kültür lahanasıymış...tarif ettiği lahana da zor bulunuyor...annemin geçen hafta aldığı lahana onun tarifine uyuyordu ama artık ben yapmaktan vazgeçtiğim için pek önemsemedim...bir de kk da biri demişti ki 0 Rh+ kan grubundan olduğunu ve lahana kürü ile yanlış hatırlamıyorsam 2 kilo aldığını söylemişti...ne kadar doğru bilemem ama... yanlış yönlendirmek istemem seni...dediğine göre bu kan grubundakilere en yaralı sebze lahanaymış...umarım bana kızmazsın bunları paylaştığım için kafanı karıştırmak istemem...umarım faydasını görürsün...

Ay şaka mı bu.kamera nerede?2 günde 1.5 kilo verdim zaten.Sonuna kadar devam ederim herhalde.Uyarın için teşekkür ederim derin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…