Hadi hanımlar bu mesajı okuyan herkes hiç üşenmesin dietimiz için kalkıp 1 kupa su içsin . . . Ben 3 kupa içtim az önce . . .
kaydirigubbakcemile2
Hadi hanımlar bu mesajı okuyan herkes hiç üşenmesin dietimiz için kalkıp 1 kupa su içsin . . . Ben 3 kupa içtim az önce . . .
kaydirigubbakcemile2
canım asıl senin emeğin tartışılmazzzz bak merakla bekliyoruz sağlıklı öğününün fotoğrafını . . .
bende birazdan ofisten çıkacağım tüm gün neredeyse uğrunda aç kaldığım böreğimi yemek için yola koyulacağım . . .
mantıda yapmış komşu ablamazıcık onunda hakkını veririm çünkü tüm gün çok hafif beslendim . . .
bu haftam kaçamaklar ve telafileri ile geçti neredeyse artık yarın normal düzenime dönmeliyim . . .
gamyoncuiremsu
kızlar günaydınn:)))
epeydir giremiyodum sınavlardan dolayı
ben hala 60 kiloyum ibre aşağı inmiyo nerdeyse 1 aydırr kaldım böylee(
Öncelikle merhaba!ben bu klübe yeni katıldım da :)
hemencik bu grubada katılayım kaydirigubbakcemile2 ben 2 aydır sürekli az yiyorum ama 60 kilodayım halen hiçbir gerileme olmadı.2 hafta pilates yaptım.o da sadece vücuduma esneklik kazandırdı.zayıflama hapı kullanayım diye düşündüm ondanda vazgeçtim.çünkü tarım ve köy bakanlığından onaylı.offf yani napıcam bilmiyorum.aranıza katıldığıma göre hep beraber birbirimize yardımcı olarak bizi mutlu edicek sonuçlara ulaşabileceğimizi düşünüyorum.
Herkeze sevgiler!!
canımcığımmmm etinin çay keyfi müsli kurabiyesinin üzerine ne bisküvü tanıyorum ne de bir başka kurabiye . . . o kadar lezzetli ki anlatamam :asigim: içinde incir ezmesi fındık portakal kabuğu hatta çekirdek falan var ama anca bu kadar leziz olabilir bu malzemelerin bileşimi ile oluşmuş bi kurabiye bu düzeyde enfes olabilir . . .
gelelim patlıcan köze canımcığım . . .
patlıcan köz yeni keşfim . . . hazır alıyorum kavanozlarda hiç bi katkı maddesi olmadan ambalajlanmış aynı evde, piknikte yaptığımız nefasette bi ürün . . .
ofiste malum bu biçimde hazır olması çok pratik . . . ve o kadar haklısın ki çünkü geçen hafta hemen hemen her öğlen 2 kaşık yedim ve bu kilo kaybetmeme destek oldu yani az kalorili ama bi o kadarda lezzetli bi sebze . . .
:ecrin_bebek:
canım tebrik ederim seni..nasıl verdin kilolarını? tüyoların varmı verebileceğin?
slm kızlar,bende diyetteyim.lahana diyetini yapıyorum.3.günüm bugün.iyi gidiyor şimdilik.Bu diyeti yapan var mı daha önce,bilgi verirseniz sevinirim.Boyum 1.58,kilom 65,60 kilo olsam yeterli.hadi herkese kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?