- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
ben geldim
taklalar atmak istiyorum
oley oley oley oley hihoyyyt
tam 1.5 kilo verdmişim. iki haftadır yediklerime dikkat ediyordum. geçen hafta daha çok dikkat ettim. hem de yiyerek kilo verdim
mutlu oldum süprizzzzz
Tebrik ederim süper devamı gelir inşallah
slm millet az kaldı haftaya bir kilo daha verip aranızdayım hayırlısıyla ..artık 60 sizlerle inşallah a.s.:1hug:
slm millet az kaldı haftaya bir kilo daha verip aranızdayım hayırlısıyla ..artık 60 sizlerle inşallah a.s.:1hug:
kızlarrrrrrrrrrr herkese merhaba...bu sabah tattıldığımda yine 63 çıkacağımı sanmıştım ama 62 çıkınca çok şaşırdım...birkaç kere tartıldım...çünkü 63 üzerime yapışmıştı...nihayet şeytanın bacağını kırdım 62 oldum...sositososito
ben geldim
taklalar atmak istiyorum
oley oley oley oley hihoyyyt
tam 1.5 kilo verdmişim. iki haftadır yediklerime dikkat ediyordum. geçen hafta daha çok dikkat ettim. hem de yiyerek kilo verdim
mutlu oldum süprizzzzz
Slm herkese ve iyi zayıflamalar :)
Bende bugün ölçülerime baktım o da ne belden 2 cm kalçadan 3 cm incelme var süper mutlu oldum
gulgulmez senin adına çok sevindim çok güzel incelmişsin tebrik ederim :hooray::hooray: en yakın zamanda kiloyada yansır inşallah iyi incelmeler iyi kilo vermeler a.s.
tebrik ederim :hooray::hooray::hooray::hooray: a.s.
Slm herkese ve iyi zayıflamalar :)
Bende bugün ölçülerime baktım o da ne belden 2 cm kalçadan 3 cm incelme var süper mutlu oldum
gulgulmez senin adına çok sevindim çok güzel incelmişsin tebrik ederim :hooray::hooray: en yakın zamanda kiloyada yansır inşallah iyi incelmeler iyi kilo vermeler a.s.
Hehe saol canım kilo vermeye yeni başlıyoruz bu tempoyla haftada 1 kilo garanti inşallah sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?