60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar ve iyi zayıflamalar :)
Bugün güne yine sabah sporumla başladım
Kahvaltı olarak büyük bi bardak 5li karışım çayı içtim önce sonrada 1 dilim k.ekmeği ile keten tohumlu yoğurt yedim

Ayrıca dün alışverişe çıktım ve 40 bedengiyiyorum artık tebrik edin beni hihoyyyt

Merhaba Lunapienaa.... Vallahi bende senle aynı durumdayım.. Şu exodex alıyorum demişsin. Nedir o? Faydası var mı bide yan etkisi var mı? Bunları merak ettim.

kızlar günaydın ben tartıldım 65 kilo olmusum hihoyyyt1 kilo vermişim hihoyyytbu hafta ama listede adım yoksenağlama

Kesinlikle tebriiiklerrrr....:sm_cool:

Günaydın herkese... Bugün bende gayet katı bi şekilde rejime başlıyorum.. Sabah bir tane kepekli ekmek var az kaşardan tost yedim.. Şimdide yeşil çayımı yudumluyorum.. Bu sefer desteğinizle hedefime ulaşıcam işallah... Yanınızdayım karşınızdayımm..

herkese kolay gelsin.

Hoşgeldin İnşallahhh hepimiz ulaşıcaz hedeflerimizehihoyyyt

pirlanta_a nerelerdesin rejim nasıl gidiyor?

Haftasonu pek internete giremiyorum kurstu, gezmeydi, cumartesi bir ara girdim baktım ne var ne yok diye. Evdeki bilgisayarda annemin nicki tanımlı dalgınlığıma gelmiş sana ondan yazmışım.:uhm:

8:30 da ılık elma sirkeli az ballı suyumu içtim. 9'da küçük bi sandviç yedim Şekersiz çayımı içtim. Şimdi su içiyorumsositososito

günaydın arkadaşlar,bu sabah tartıldım tam 58,5 kg olmuşum ve bu saatten sonra 60 kg ve üstüne çıkmam sanırım.ben 50-59 kg topiğine terfi ediyorum ama sizleride ziyaret edeceğim tabii.topraksu ,aaybis,derin,hacer .... hepinize başarılar dilerim

tebrik ederim çok sevindim darısı bana inşallah

Çok sevindim hedefine ulaşmana tebrik ederim. Darısı hepimizin başına

TEBRİK EDERİMhihoyyythihoyyythihoyyyt

Çok tebrik ederim bende... Ne kadar güzel.. Bende bi 60 ın altına düşsem hayırlısıyla.. Harikasın...

herkese günaydınnnnn

kilo verenleri tebrik ediyorum:1hug:
bende 500 gram daha vermişim yani toplam 2 kilo oldu verdigim:sm_cool::sm_cool:

çokkk mutluyummmmm

durmak yok yola devam:lepi:

günaydın kılar çok mutlu oldum ben ya geçen hafta 61.6 kg dım bu sabah tartıldım 59,7 çıktım. tam 59 olana kadar sizlerle birlikteyim ama benden kurtuluş yok daha 700 gr var benden kurtulmanıza sonra inşallah hep beraber 59-50 grubuna geçeriz
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız?

Moonserose cuğumm ben de kısmet olurda bu hafta sonu 58 i görürsem geliyorum yanına.
seni yalnız bırakırmıyım hiçkaydirigubbakcemile5

Bu hafta sonu ben biraz kaçırdığımı itiraf ediyorum.Temizlikti boyaydı falan derken,anlamadan biraz fazla kaçırmış oldum.Ama hepsi öğle yemeğinde.Kahvaltıyı kahveyle geçiştirmiştim,akşam yemeği de yemedim.Sanırım bir şekilde telefi etmiş oldum.

günaydııın kızlar,
bende sabah kepek ekmekli kaşarlı tostumu yedim..kayısımı yedim 2 ad...suyumu içtim..
ama pazar günü regl oldum..kilo veremiyeceğim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…