- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
Ya kendime inanamıyorum.Rejime başlayıp,ertesi günü bırakan ve asla 24 saatten fazla rejim modunda olamayan ben kaç gündür büyük bir motivasyonla rejimime devam ediyorum..Vallahi sizin sayenizde arkadaşlar..Hepinize teşekkürler...
Ben dün itibariyle Sağlık Bakanlığı onaylı Exodex kullanmaya başladım.Tatlı krizlerime şimdiden çok ama çok iyi geldi...
Bunun dışında bu sabah
Gene 1 tane yağsız omlet (sabahları yumurta yemeğe özellikle dikkat ediyorum,protein kaynağı olduğu için)
bol bol salatalık ve dometes
1 dilim uno ligh ekmek
2 fincan şekersiz çay...
Bu arada tartıda kilom aynı (gerçi tartım dijital değil benim,gram farkları sanırım sağlıklı ölçülemiyor) ama rejime başlayalı daha 4 gün oldu bende inanılmaz incelmeler var özellikle de basen ve üst bacaklarımda.Böyle gidersem sanırım hazirana kadar ben de hedefime ulaşabileceğim.Yaa yaşasın KK...Hepinize sağlıklı ve boll kilo vermeler...
Günaydın kızlar ve iyi zayıflamalar :)
Bugün güne yine sabah sporumla başladım
Kahvaltı olarak büyük bi bardak 5li karışım çayı içtim önce sonrada 1 dilim k.ekmeği ile keten tohumlu yoğurt yedim
Ayrıca dün alışverişe çıktım ve 40 bedengiyiyorum artık tebrik edin beni hihoyyyt
Günaydın herkese... Bugün bende gayet katı bi şekilde rejime başlıyorum.. Sabah bir tane kepekli ekmek var az kaşardan tost yedim.. Şimdide yeşil çayımı yudumluyorum.. Bu sefer desteğinizle hedefime ulaşıcam işallah... Yanınızdayım karşınızdayımm..
herkese kolay gelsin.
pirlanta_a nerelerdesin rejim nasıl gidiyor?
Kesinlikle tebriiiklerrrr....:sm_cool:
günayyyyddıııııııınnnnn
günaydın arkadaşlar,bu sabah tartıldım tam 58,5 kg olmuşum ve bu saatten sonra 60 kg ve üstüne çıkmam sanırım.ben 50-59 kg topiğine terfi ediyorum ama sizleride ziyaret edeceğim tabii.topraksu ,aaybis,derin,hacer .... hepinize başarılar dilerim
günaydın arkadaşlar,bu sabah tartıldım tam 58,5 kg olmuşum ve bu saatten sonra 60 kg ve üstüne çıkmam sanırım.ben 50-59 kg topiğine terfi ediyorum ama sizleride ziyaret edeceğim tabii.topraksu ,aaybis,derin,hacer .... hepinize başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?