Canım önce mucizelere bel bağlama derim sana çünkü bugün mucize yapan yarın hasta yapıyor malesef
Sirkeli suyu ben de kullanıyorum, akşamları yatmadan önce 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, yarım tatlı kaşığı bal katıp içiyorum. Hazmı kolaylaştırıyor ve rahatlatıyor.
Canım bak önemli olan çok kilo vermek değil
Sağlıklı kilo yani yağ kaybetmektir
Haplar, kapsüller, mucizevi (!) şeyler sadece kas ve su kaybına neden olur
Bu da seni anlık mutlu edebilir; ama sonradan sağlığında sorunlara yol açar
İşe yarıyor mu derken senin sorduğun şey şu : Mucize (!) yaratıyor mu ?
Hayır yaratmıyor, uzun vadede kilo kaybına YARDIMCI, kilo verdirmiyor yerimseniben
ben geldim
taklalar atmak istiyorum
oley oley oley oley hihoyyyt
tam 1.5 kilo verdmişim. iki haftadır yediklerime dikkat ediyordum. geçen hafta daha çok dikkat ettim. hem de yiyerek kilo verdim
mutlu oldum süprizzzzz
kızlarrrrrrrrrrr herkese merhaba...bu sabah tattıldığımda yine 63 çıkacağımı sanmıştım ama 62 çıkınca çok şaşırdım...birkaç kere tartıldım...çünkü 63 üzerime yapışmıştı...nihayet şeytanın bacağını kırdım 62 oldum...sositososito
ben geldim
taklalar atmak istiyorum
tam 1.5 kilo verdmişim. iki haftadır yediklerime dikkat ediyordum. geçen hafta daha çok dikkat ettim. hem de yiyerek kilo verdim
mutlu oldum süprizzzzz
ben geldim
taklalar atmak istiyorum
mutlu oldum süprizzzzz
çok tebrik ediyorum canım...hihoyyyt
cnm ya ne kadar güzelkaydirigubbakcemile5 ben de dikkat ediyorum ama halen 60 kiloyum fisfisfissen ne yaptın neler yedinsenağlama
:hooray: :hooray: :hooray: a.s.
canım öncelikle az ekmek yemeye ve çok yemek yememeye dikkat ettim. ekmek kepekli ya da küçük dilim. sabahları kahvaltıda yedim bir de.
asansör kullanımını azalttım. yemeklerin ardından uzun yürüyüşler yaptım. bol bol su içtim.
kendime göre egzersiz yaptım. akşamlar çok hafif yemeye özen gösterdim
işte bu kadar
canım tebrik ederim ne güzel:1hug: ben aynı kilodayım yapıştı bu 60 üstüme:çok üzgünüm:
teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3 sen de sakın üzülme canım...ben de aynı durumdaydım...hiç pes etmeden devam et...zaten biliyorsun biz diyet yapmıyoruz...sadece sağlıklı besleniyoruz öyle değil mi? yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?