60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işe yarıyomu arkadaşım denemediğim bi nu kaldıdabenneyaptımki

hacercim,lunapiena ,melek ve mucizesi çok teşekkür ediyorum...kaydirigubbakcemile3 uzun süredir kilo veremediğim için bu verdiğim 1 kilo bana 10 kilo gibi geldi moral oldu...sırnaşık şey lunapiena seni de tebrik ederim...

Canım bak önemli olan çok kilo vermek değil
Sağlıklı kilo yani yağ kaybetmektir
Haplar, kapsüller, mucizevi (!) şeyler sadece kas ve su kaybına neden olur
Bu da seni anlık mutlu edebilir; ama sonradan sağlığında sorunlara yol açar
ışe yarıyor mu derken senin sorduğun şey şu : Mucize (!) yaratıyor mu ?
Hayır yaratmıyor, uzun vadede kilo kaybına YARDIMCI, kilo verdirmiyor yerimseniben

hcr35'in yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.Etrafımda bu ilaçları kullanan kişiler oldu.Kilo verdiler mi.Evet ama bıraktıktan sonra fazlasıyla geri aldılar.Vücutlarına yaptıkları tahribatta halen bir muamma..

Ben exodex kullanıyorum ama bu ilaç (reklamını yapmak gibi olmasın ama) sağlık bakanlığı onaylı ve kesinlikle zayıflatsın diye kullanmıyorum.Tatlı krizlerim benim kilo sorunumun baş nedeni.İlacın içinde krom var ve bu sorunumu şu an yoketmiş gibi görünüyor.Ama tekrar söyleyeyim zayıflama ilaçlarına kesinlikle karşıyım,spor ve mideyi küçültebilme olayı bence.Sabredersen mutlu sonuca ulaşabileceğine kendini inandır lütfen..Kolaylıklar diliyorum

aşk olsun kıslar yaa
dimek ölee
bende tığ kimin olunca sırrımı kismeye sölemiceemm hıhh :dilcikar:
sırrınız sizin olsunn

nereus ben 6 günde 1.5 kilo verdim
sabah ve akşam lahana suyu içtim.sıkı bir diyet yaptım ve akşamlarıda spor yaptım

aslında sır falan yok bence.yemeyi kesip spor yapmak şart.digerleri hacer'inde dedigi gbi yardımcı sadece:dance:

şimdide elma sirkesi su bal karısımına başladım.ama sıkı bir diyetle.diyetsiz asla olmaza.s.

ben geldim
taklalar atmak istiyorum
oley oley oley oley hihoyyyt
tam 1.5 kilo verdmişim. iki haftadır yediklerime dikkat ediyordum. geçen hafta daha çok dikkat ettim. hem de yiyerek kilo verdim
mutlu oldum süprizzzzz

canım tebrik ederim ne güzel:1hug: ben aynı kilodayım yapıştı bu 60 üstüme:çok üzgünüm:

ben geldim
taklalar atmak istiyorum
oley oley oley oley hihoyyyt
tam 1.5 kilo verdmişim. iki haftadır yediklerime dikkat ediyordum. geçen hafta daha çok dikkat ettim. hem de yiyerek kilo verdim
mutlu oldum süprizzzzz

cnm ya ne kadar güzelkaydirigubbakcemile5 ben de dikkat ediyorum ama halen 60 kiloyum fisfisfissen ne yaptın neler yedinsenağlama

cnm ya ne kadar güzelkaydirigubbakcemile5 ben de dikkat ediyorum ama halen 60 kiloyum fisfisfissen ne yaptın neler yedinsenağlama

canım öncelikle az ekmek yemeye ve çok yemek yememeye dikkat ettim. ekmek kepekli ya da küçük dilim. sabahları kahvaltıda yedim bir de.
asansör kullanımını azalttım. yemeklerin ardından uzun yürüyüşler yaptım. bol bol su içtim.
kendime göre egzersiz yaptım. akşamlar çok hafif yemeye özen gösterdim

işte bu kadar

sağol canıma.s. dikkat edeceğimyerimseniben

canım tebrik ederim ne güzel:1hug: ben aynı kilodayım yapıştı bu 60 üstüme:çok üzgünüm:

teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3 sen de sakın üzülme canım...ben de aynı durumdaydım...hiç pes etmeden devam et...zaten biliyorsun biz diyet yapmıyoruz...sadece sağlıklı besleniyoruz öyle değil mi? yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…