60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vintage olurmu öyle şey verirsin
bende rejime başladıgımda regl dönemimdi ama azmettim 1.5 kilo verdim 6 günde:lepi:
diyet yöntemleri kısmında pirinç lapası diyeti var.tek günlük ve regl dönemi için çok guzel.bence onu bir dene
ben bu ay onu yapıcam kendımı ıyı hıssetmek ıcın
evlibarklı tebriklera.s.
inşallahh hepimiz 59 kilo ve altı topiğine terfii ederiz:dance::dance::dance:

ayy bir kaç sayfa geriye gittimde ben bu haftanın birincisimiyim acabasositosositosositososito

yeni gelen arkadaşlar sadece listeye adınızı ekleyeceksiniz.şartı falan yok.saglıklı zayıflamalar hepimizea.s.

Kilo veren arkadaşları kutluyorum.ve yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum.a.s.

Regliden 1 hafta önce başlıyor vücut su tutmaya arkadaşlar.Ben de 2 hafta hiç kilo verememiştim.Ki diğer arkadaşlarım bilirler benim regli olayım berbattır.Şubat ayında tam 30 gün sürdü.Martta hiç gelmedi.3 gün önce yine geldi:bbo:
Regli oduğunuzda şişlik önemli ölçüde azalıyor.o yüzden tartıya çıkmaktan çekinmeyin kızlar.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim.38 beden pantalonlarım yani kot bedenine göre 29-30 olanlar artık bana olmuyorsırnaşık şey
28 beden olanlar süper.Ve en güzeli yaklaşık olarak 12 yıl önce aldığım siyah dar eteğim cuk diye oldu yaa.İnanamadım .bundan 3 ay önce biri söylesydi sadece gülerdim.

Demekki neymiş;

İsteyince oluyormuş.hihoyyyt

Müthiş bişey .. Tebrik ederim. Muhteşem bir motivasyon kaynağısın.. Teşekkürler...

Kilo vermenin es zevkli yanlarından bir tanesi zaten. Eskiden içine giremediğin kıyafetlerin mucizevi bir şekilde üstüne oturuvermesi..

36 beden bir kotum var.. Şu anda popo bölgesinden yukarı geçmiyo. Onun yeniden üstüme oturduğunu görmek beni dört köşe yapıcak eminimmm. hehehe:)))sırnaşık şeysırnaşık şey

tebrik ederim canım bende çok sevindim bu yazıyı okuyunca şimdi Şeniz beni yalnız bırakmayacağına emindim zaten.kaydirigubbakcemile5
teşekkürler flyyy,gülgülmez ,sizlerde en kısa zamanda terfi edersiniz umarımkaydirigubbakcemile

Süper ya süperkaydirigubbakcemile5 Tebrik ederim.

çookk teşekkür ederim lunapiena ,bende sana başarılar diliyorum ,burdaki arkadaşların azimlerini okudukça çok motive oluyorum inş ideal kiloma inene kadar devamm ,eğer belinizdeki sorun çok ciddi değilse yürüyüş ve yüzmeyi öneririm çünkü eklemlere baskı yapmaz

kilo veren arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.

bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım. öğle yemeğinde de köfteleri götürdüm ama yanında barbunya pilaki vardı dengelendi.

ayrıca bu birincilik meselesi hakkında beni niye yok saydınız. ben de 58.5 oldum 1.5 kilo verdim ama değil mi

Slm herkese :)

Öğle yemeğinde bir tabak kıymalı bezelye, bir dilim k.ekmeği ve 1/2 kase cacık yedim (300 kalori civarı)
Şimdi ise form çayı içtim
Kolay gelsin

teşekkür ederim canım Şeniz

işallah tatlım ya bi 2 kilo falan versem şöyle moral olur en azından..:1rolleyes:
çarşamba günü tartılacağım bakalım 1 haftam dolduğunda kaç kilo vermiş olacağım
zaten öğle yemekte çıkan baklavadan almadım ya artık hiçbişey bozamaz diyetimi :jeyyar:

motivasyonumuz tam inşallahh hepimiz verecegiz kilolarıhihoyyyt

sabah sandoloz sakızını ve mecitefendi lahana yagını buldum nıhayet.sabah sirkeli suyumu içmiştim sandolozu kullanamadım o yuzden ama akşam her ikisinide kullanacagım:sm_cool::sm_cool:

bu arada bir arkadaşım Sakarya'dan çiçek unu diye bir şey yolladı.bagırsakları hızlandırıyormus.kadın o kadar cok yıyorkı şaşrsınız.ama kilo tutmuyor.sebebide çiçek unuymus.deneyeyım paylaşırım sizinle:dance::dance::dance:

kızlarrr hedefim şimdilik bu topik. dua edin en kısa sürede geleyimmmmmm :1hug:

bende ekledim teşk

Ben de öğlen yemeği raporumu yazayım.: az pilav ve tavuk şiş... Kaç kalori bilmiyorum ama.. ıyimi sizce kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…