60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben çalışıyorum inan çalışırken daha zor oluyor.evde bari eşine ayrı yemek pişirebiliyorsun buda güzel
ama her ne olursa olsun durmak yok yola devam:enbuyukkk:

bence regl döneminde daha kolay kilo veriliyo.. Ben hep öyle hissetmişimdir.. Ama o dönemde boğazı tutmak çok daha zor oluyo kanımca...

kızlar bende rejimdeyim 25 yaşındayım boyum 1,60 kilom 63 geçen yıl bu vakitler 66dan 58e düşmüştüm bildiğim ikişey var önce beyinde başlamalı diyetiniz ya olacak ya olacak demelisiniz birde benim gibi verip verip almamalısınız geçenyıl acayip form çayı içiyordum adını yazıp reklam olmasın bunun yanındada bilindik şeyler yapıp 2 ayda 8 kilo vermiştim meyveler,salatalar,herşey tadımlıktı analyacağınız hıım bir tavsiye daha basküle hergün çıkmayın şevkiniz kırılır diyeti bırakırsınız haftada yada ongünde bir yapın sonuç muhteşem olucak bana dua edersiniz...

aaybiscim harikasın...benim de 7-8 yıl önceden kıyamayıp kimseye veremediğim çok sevdiğim bir pantolonum var...şu anda içine girmem hayal gibi görünüyor...:çok üzgünüm:
hatta birgün zayıflayıp giyebileceğim dediğim zaman pek kimseye inandırıcı gelmiyor...ama sizlerden aldığım destekle girebileceğim içine umarım...:Saruboceq:

moonserose senin adına çok sevindim canım...desteğin için teşekkürler...umarım bizler de biran önce senin ve toraksuunun yanına geliriz...oradan hep beraber devam ederiz...kaydirigubbakcemile3

derinncim çok tebrik ederim :hooray::hooray: süper vermeye başladınya devamıda gelecektir canım inanıyorum ben a.sa.s.

canım çok teşekkür ediyorum...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hiç aynı anda pc başında olamıyoruz topraksuucum...bu yazdıklarımı da görecekmisin bilmiyorum ama yine de bir umut yazıyorum...dün 50-59 kiloya baktım orda mısın diye orada göremedim...oradan devam ediyorsun değil mi? bilmiyorum biliyor musun ama seni şahsen tanımasam da çok seviyorum...desteğin için tekrar teşekkür ederim...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrrrrr..

Sorularıma ya da ricalarıma genelde ben de cevap alamıyorum (sadece bir-iki arkadaş dışında.Onların hakkını yemeyeyim) ama bunun nedeninin herhalde eskilerin yenileri daha tanıma aşamasında olmalarındandır diye yorumluyorum kendime ve zaman geçtikçe bu durumunda geçeceğine inanmaya çalışıyorum açıkcası (Cümle tuhaf mı oldu ne-tatlicadiarzu-)..

Neyse ben ısrarla bugün de (ay pardon dün demeliydim) neler yediğimi listeleyeceğim:

Öncelikle belirteyim ben de o malum hormonların ters-düz olduğu günleri yaşamaktayım.Midem falan berbat bir durumda...Karnım taş gibi ve sanki içinde top varmışcasına büyük ve yusyuvarlak...

Sabah:
Yağsız omlet (1 yumurta ile)
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

öğlen:
1 kase light yoğurt
2 tane light bisküvi

ara:
1 elma

akşam:
ızgara köfte
2 kaşık pilav
ve maalesef 2 dilim beyaz ekmek (biliyorum bu mahvetti tüm diyetimi ama offf çok güzeldi)

Sabah akşam exodex'imi alıyorum ve canım hiçççç tatlı istemiyor.Fakat sanırım bu gece uykusuzluğumun nedeni o.Yatağa giriyorum,çıkıyorum sürekli.Yatamadım bu gece...

Umarım siz güzellll uykular içinde olursunuz...:enbuyukkk:

Günaydın kızlar,
güzel ama yağmurlu bir güne merhaba diyoruz.. Böyle havalarda benim canım hep böle evde sıcacık yatağımda aburcuburları yanıma toplayıp yiyip içip yatmak ister... Havanın verdiği mutsuzluğu yenmek için heralde..

Ama bugün ne yatağımda olucam nede aburcubur yiyeeğim ve nede mutsuz olacam.. ışyerime geldim pc başına oturdum. Bir sürü de işim var ((

Kahvaltı olarak da 1 bardak pekmezli havuç suyu içtim.. (Kansızlık var bende kan yapsın diye anne zoruyla pekmez yemek zorundayım sabahları) Havuçsuyuda zayıflamayada cildede birebir.. Tavsiye ederim bu arada. 2 tanede kuru kayısı yedim..

yanımda 1 tanede tost var ama onu belki saat 9-10 gibi ara öğün olarak yerim..

Neyse bu sabah benden böle..

Yeniden herkese Günaydın.. Gününüz aydın mutlu ve huzurlu geçsin..

Meraba Lunapiena..

Hoşbulduk bende yenilerdenim hehe... Forum kullanmayı ben çok fazla bilmiyorum. hatta ilk defa bir foruma katılıyorum.. Ama anladığım kadarıyla en azından benim açımdan bazen eski mesajları görmek zor oluyo.. Şöyleki hangi sayfada olduğumu şaşırıyorum.. :)))

Benim çenem biraz düşük galba ama cevap alsamda almasamda ben yazıorum.. yavaşdan cevaparda geliyo zaten..

Neyse bir şekilde hep beraber zayıflicaz inanıyorum.. Yeniden herkese başarılar iyi zayıflamalar.. hihisositososito

günaydın kızlar,
bende sabah 2 dilim kepek ekmek arasına kaşar peynir koymuştum onu yedim şekersiz çay içtim..

dün hani demiştim ya baklavayı reddettim yemedim diye..dün saat 16:30 sularında 2 dilimi kendimden utanarak yedim benneyaptımki
şuan çok pişmanım ama aşkam sadece 1 kase mantar çorbası yedim..ama vicdanım sızlıyor senağlama

Günaydın herkese bayanlar. Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler. Bu sabah bende elma sirkeli ılık suyumun içine biraz bal koydum. Midem çok hassas pek kaldırmadı Elma sirkeli suyla limonlu ya devam edicem ben. Ekşıiyi daha iyi içebiliyorum.

lunapienacım merhaba,

flyyy'cığın da dediği gibi o kadar çok mesaj varki göremiyo insan bazen ama burda çok hoş bir dostluk ortamı olduğunu düşünüyorum, herkes birbirine destek oluyor :1hug:

ben de bu sabah güne iki bardak ılık su ve sirke ile başladım, 30 dk. yürüyüş yaptım, duşumu aldım işe geldim hihoyyyt
bir bardak süt ve kepekli ekmeğimi yedim. ara öğünde de elma yiycem inşallah.
günümüz aydın ve kalorisiz olsuuuuun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…