Şunu da söylemeden geçemeyeceğim.38 beden pantalonlarım yani kot bedenine göre 29-30 olanlar artık bana olmuyorsırnaşık şey
28 beden olanlar süper.Ve en güzeli yaklaşık olarak 12 yıl önce aldığım siyah dar eteğim cuk diye oldu yaa.ınanamadım .bundan 3 ay önce biri söylesydi sadece gülerdim.
Demekki neymiş;
ısteyince oluyormuş.hihoyyyt
günaydın arkadaşlar,bu sabah tartıldım tam 58,5 kg olmuşum ve bu saatten sonra 60 kg ve üstüne çıkmam sanırım.ben 50-59 kg topiğine terfi ediyorum ama sizleride ziyaret edeceğim tabii.topraksu ,aaybis,derin,hacer .... hepinize başarılar dilerim
derinncim çok tebrik ederim :hooray::hooray: süper vermeye başladınya devamıda gelecektir canım inanıyorum ben a.sa.s.
kızlar regl süresince kilo verilmez mi?
kızlarr 62 kıloyla bende katıldım aranızaa... kaydirigubbakcemile2
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrrrrr..
Sorularıma ya da ricalarıma genelde ben de cevap alamıyorum (sadece bir-iki arkadaş dışında.Onların hakkını yemeyeyim) ama bunun nedeninin herhalde eskilerin yenileri daha tanıma aşamasında olmalarındandır diye yorumluyorum kendime ve zaman geçtikçe bu durumunda geçeceğine inanmaya çalışıyorum açıkcası (Cümle tuhaf mı oldu ne-tatlicadiarzu-)..
Neyse ben ısrarla bugün de (ay pardon dün demeliydim) neler yediğimi listeleyeceğim:
Öncelikle belirteyim ben de o malum hormonların ters-düz olduğu günleri yaşamaktayım.Midem falan berbat bir durumda...Karnım taş gibi ve sanki içinde top varmışcasına büyük ve yusyuvarlak...
Sabah:
Yağsız omlet (1 yumurta ile)
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay
öğlen:
1 kase light yoğurt
2 tane light bisküvi
ara:
1 elma
akşam:
ızgara köfte
2 kaşık pilav
ve maalesef 2 dilim beyaz ekmek (biliyorum bu mahvetti tüm diyetimi ama offf çok güzeldi)
Sabah akşam exodex'imi alıyorum ve canım hiçççç tatlı istemiyor.Fakat sanırım bu gece uykusuzluğumun nedeni o.Yatağa giriyorum,çıkıyorum sürekli.Yatamadım bu gece...
Umarım siz güzellll uykular içinde olursunuz...:enbuyukkk:
Meraba Lunapiena..
Hoşbulduk bende yenilerdenim hehe... Forum kullanmayı ben çok fazla bilmiyorum. hatta ilk defa bir foruma katılıyorum.. Ama anladığım kadarıyla en azından benim açımdan bazen eski mesajları görmek zor oluyo.. Şöyleki hangi sayfada olduğumu şaşırıyorum.. :)))
Benim çenem biraz düşük galba ama cevap alsamda almasamda ben yazıorum.. yavaşdan cevaparda geliyo zaten..
Neyse bir şekilde hep beraber zayıflicaz inanıyorum.. Yeniden herkese başarılar iyi zayıflamalar.. hihisositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?