60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman yaa kardeşim simit almış tuzsuzdu yedim bitane,neyseki hergün 2 saate yakın yürüyorumda üzerimde kalmıyo kaçamaklar

slm kızlar bilgisayar kursundan geldim veee dayanamadım gene pcnin başına geçtim foruma girmek için ama gözlerim acıyor artık 3 saat hiç ara vermeden pc ye bakınca kafamçokkarıştı bugünkü menüm şöyleydi 7:30 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 8.40 1 tane mantarlı yumurta domat salatalık peynir zeytin 3 adet şekersiz çay 2.5 dilim çavdar ekmeği 10:30 1 fincan limonlu beşli çay 11:30 yarım bardak maden suyu 13:00 4 yemek kaşığı kabak yemeği 1 kaşık tavuklu pilav(bir kaşığa hem pilavı hem tavuğu nasıl sığdırdım ama:roflol:)1 dilim kavun 15:30 5tane kayısı 1 avuç leblebi 16.50 1 küçük kase sütlaç 21.30 1 fincan az şekerli kış çayı...............hugocuk canım bin yılın en soğuk kışı geliyormuş Allah yardımcımız olsun bende şimdiden üşümeye başladımakannehir..........farmasi hugocuk doğru söylüyor sen bize örnek olmasan biz herşeyden yiyerek zayıflanıcağına inanmazdık belkidealkisalkisalkisolumunekankayizsmile

senin yediklerine yorum yapmak ne haddime evde ne varsa hepsinden yemişsin (tabi az az )ama kilon 56yı görmüşdelikafaduldenalkisalkisalkis

canım benim inşallah istediğinin kilolara kavuşursunuz hepinizde opuyorumnanaktan
ben bugün pilavımı hem ayçiçek hem de tereyağı ile yaptım tavuk bulyon da koydum.
ama sadece 2 kaşık yedim o kadar kaydirigubbakcemile3:1hug:

senin yediklerine yorum yapmak ne haddime evde ne varsa hepsinden yemişsin (tabi az az )ama kilon 56yı görmüşdelikafaduldenalkisalkisalkis

ne demek canım hiç öyle şey olur mu ben her türlü olumlu olumsuz eleştiriye açığım bitanem
evet ya canımcım herşeyden ama az az tadıyla tuzuyla pişiriyorum ohh güzelce ölçülü şekilde yiyiyorum hem yiyiyorum hem de fazlalıkları gönderiyorum kaydirigubbakcemile3:lepi:

afiyet bal şeker olsun kilolar gitsin inşallah!:lepipuyorumnanaktan

250 ml de su içtim elma sirkeli ballı suyun ardından bugünlük bu kadar kızlar opuyorumnanaktan

kızlar şimdilik hayırlı geceler yarın inşallah görüşürüz opuyorumnanaktan

Mmm... bayilirim bende pilava, en son annemlerde kaldigimda yemistim, kendim evde ne zamandir yapmiyorum. Yakinda tadini unuturum kaydirigubbakcemile3

kızlar kurban bayramına kadar 65 i görmek istiyorumm . yardm edin =/

Bende en az 60 olmak istiyorum o zamana kadar. Cok yavas kilo veriyorum yaa...

Kizlar bugun cok yorucu bir gundu ama usenmeden herkesin yazdiklarini okudum.

Yediklerim:

Sabah saat 09.30 gibi: bol su ve 2 dilim kepek ekmek ve light kasar peynir. Staja giderken yolda yedim. Stajda 2 cappuccino ictim oglene kadar.

Oglen: tekrar 2 dilim kepek ekmek arasinda sandvic spread (light)

Ara: 2 tahilli meyveli biskuvi (baya kucuklerdi) ve yine cappuccino :kedi: sekersiz tabii.

Aksam saat 20.30 gibi (gec oturdum malesef islerden dolayi)
1 tabak karisik sebze, neredeyse 250 gr kadar, az zeytinyagda yuksek ateste pismis.
Icinde vejeteryan eti vardi yani et kadar proteinli sebzeden yapilmis toplar. Et yerine yemis oldum.

Yorgunluktan dolayi biraz uyukladim. Simdi bol su ve bol bol melisa cayi icecegim rahatlatsin diye..

shaire 2 kilocuk verirsin ya bayrama kadar ama bnm 4 kiloya yakın vermem grek of hedef koydum bkere 65 olmam lazm bayrama kdar :/ inşallah ya

Ya bugun evde oturanlara ozendim durdum ne guzel kendinize gore vaktinizi ayarliyorsunuz, ben kosturmaktan hic bisey anlamiyorum yediklerimden. Ne spor yapabiliyorum ne bisey...

Buraya geliyorum herkes gitmis oluyor gec oldugundan :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Haftasonlari firsat buldukca giriyorum o zaman gorusuruz insallah :a015:

shaire 2 kilocuk verirsin ya bayrama kadar ama bnm 4 kiloya yakın vermem grek of hedef koydum bkere 65 olmam lazm bayrama kdar :/ inşallah ya

Her hafta 1 kiloya yakin verirsen rahatlikla hedefine ulasirsin canim! Insallah bende o hiza yaklasirim yaa boyle cok yavas gidiyorum, duzensiz bir hayatim var..

Her hafta 1 kiloya yakin verirsen rahatlikla hedefine ulasirsin canim! Insallah bende o hiza yaklasirim yaa boyle cok yavas gidiyorum, duzensiz bir hayatim var..

morelini yüksek tut canım inşallah gider 2 kilo bayrama kadar . bnde tam düzenli yapmaa çalşcam bakalım 65 olacakmıyım . inşallah olurum kaçamak fln yapmıyımda bari .

morelini yüksek tut canım inşallah gider 2 kilo bayrama kadar . bnde tam düzenli yapmaa çalşcam bakalım 65 olacakmıyım . inşallah olurum kaçamak fln yapmıyımda bari .

Olursun canim cok iradeliysen basarirsin burda bizde destek oluruz! Biraz verdikten sonra vucut vermeye basliyor onu farkettim yeterki bozmayalim yeme duzenini..

günaydın kızlar. uyanınca 1 bardak su. ardından kibrit kutusu kadar örgü peyniri ve 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…