senin yediklerine yorum yapmak ne haddime evde ne varsa hepsinden yemişsin (tabi az az )ama kilon 56yı görmüşdelikafaduldenalkisalkisalkismerhaba hayırlı akşamlar kızlar
akşam menüm
1 adet tavuk incik
2 kaşık nohutlu pilav
karışık kızartma( 2 adet biber, 2 dilim patlıcan,5 dilim kabak) hepsi anca 1 kaşıktır.
6-7 kaşık süzme yoğurt
3 adet küçük kornişon
1.5 bardak su
kızlar yorumlarınızı bekliyorum
slm kızlar bilgisayar kursundan geldim veee dayanamadım gene pcnin başına geçtim foruma girmek için ama gözlerim acıyor artık 3 saat hiç ara vermeden pc ye bakınca kafamçokkarıştı bugünkü menüm şöyleydi 7:30 2 bardak sıcak su 2 kuru kayısı 8.40 1 tane mantarlı yumurta domat salatalık peynir zeytin 3 adet şekersiz çay 2.5 dilim çavdar ekmeği 10:30 1 fincan limonlu beşli çay 11:30 yarım bardak maden suyu 13:00 4 yemek kaşığı kabak yemeği 1 kaşık tavuklu pilav(bir kaşığa hem pilavı hem tavuğu nasıl sığdırdım ama:roflol:)1 dilim kavun 15:30 5tane kayısı 1 avuç leblebi 16.50 1 küçük kase sütlaç 21.30 1 fincan az şekerli kış çayı...............hugocuk canım bin yılın en soğuk kışı geliyormuş Allah yardımcımız olsun bende şimdiden üşümeye başladımakannehir..........farmasi hugocuk doğru söylüyor sen bize örnek olmasan biz herşeyden yiyerek zayıflanıcağına inanmazdık belkidealkisalkisalkisolumunekankayizsmile
senin yediklerine yorum yapmak ne haddime evde ne varsa hepsinden yemişsin (tabi az az )ama kilon 56yı görmüşdelikafaduldenalkisalkisalkis
afiyet bal şeker olsun kilolar gitsin inşallah!:lepine demek canım hiç öyle şey olur mu ben her türlü olumlu olumsuz eleştiriye açığım bitanem
evet ya canımcım herşeyden ama az az tadıyla tuzuyla pişiriyorum ohh güzelce ölçülü şekilde yiyiyorum hem yiyiyorum hem de fazlalıkları gönderiyorum kaydirigubbakcemile3:lepi:
afiyet bal şeker olsun kilolar gitsin inşallah!:lepipuyorumnanaktan
tatlı krizim tuttu da.bu defa da yenilmek istemiyorum
ben eskiden çok severdim pirinç pilavını tabak tabak yerdim sonra bulgura döndüm neredeyse hiç pirinç pilavı yemiyorum ama hergün yağsız pişirdiğim bulgur pilavımı yiyorum tabiki günlük ekmek hakkımdan düşmek koşuluyla
kızlar kurban bayramına kadar 65 i görmek istiyorumm . yardm edin =/
shaire 2 kilocuk verirsin ya bayrama kadar ama bnm 4 kiloya yakın vermem grek of hedef koydum bkere 65 olmam lazm bayrama kdar :/ inşallah ya
Her hafta 1 kiloya yakin verirsen rahatlikla hedefine ulasirsin canim! Insallah bende o hiza yaklasirim yaa boyle cok yavas gidiyorum, duzensiz bir hayatim var..
morelini yüksek tut canım inşallah gider 2 kilo bayrama kadar . bnde tam düzenli yapmaa çalşcam bakalım 65 olacakmıyım . inşallah olurum kaçamak fln yapmıyımda bari .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?